- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Aaa bir zamanlar bende öyleydim şimdiyse beraber olunca unutuyorum her şeyi çokta önemli değil her şeyi akılda tut tut nereye kadar. İstediklerimi yapsın o aklıma bile gelmiyor hiç biriİyi tarafından bakın biraz birbirinize sinir olmuşken bile ilişki yaşayabiliyorsunuz. Mesela ben kinci değilim ama hafızam kuvvetlikavgayı unutmam uzun sürer. Eşimde aynı şekilde olunca araya haftalar girdiği bile olur.
YokO süre zarfında bu sertlik olarak geri dönüyor mu size de
Gelmez tabi seninAaa bir zamanlar bende öyleydim şimdiyse beraber olunca unutuyorum her şeyi çokta önemli değil her şeyi akılda tut tut nereye kadar. İstediklerimi yapsın o aklıma bile gelmiyor hiç biri
Bamya mi bu kopariyorsyn aaaYoksert sevmem ben. Sinirliyimde biraz koparıp eline verme ihtimalim var
Biz 2 buçuk senelik evliyim yaşlar 23 olduOh ne ala sizler yaş kaç
Dün bizim ilişki sırasında da sertlik vardı ya sert davranınca bende tepki verince hoşuna gidip bidaha yapıyodu
Nedense yasini büyükmus gibi hisettim hadi hoca falan dddiBiz 2 buçuk senelik evliyim yaşlar 23 oldueşim benden 4 ay büyük
O kimse derdi var benle ortaya çıkıcak elbetNedense yasini büyükmus gibi hisettim hadi hoca falan dddianladım iyiymiss
24 ve 26 da biz baya level atladık sex teO kimse derdi var benle ortaya çıkıcak elbetruhum büyük benim sizin yaşlar kaç
Bizde öyleyiz canım24 ve 26 da biz baya level atladık sex te
Bizde öyleyiz canım
Oh ne güzel devam böyleBizde öyleyiz canım
Artık okuyucu moduna geçtim. Uykum geldi.
kız sexin levelimi olur,24 ve 26 da biz baya level atladık sex te
Ya sen gebesin akşam beridir durmuyorsun bakıyorumkız sexin levelimi olur,Degişik mi yapıyonuz anlamadım ki,
Ben ogelene kadar uyuyorum benimki gece geliyor bugün bir saatim kaldıArtık okuyucu moduna geçtim. Uykum geldi.
kızz ögretin 9 ayda ne ögrenirsem kardırYa sen gebesin akşam beridir durmuyorsun bakıyorumilla yeni şeyler öğrenecen demi ahaha