Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Kocan yokmu kuzum senin bana 1.5 saat kaldı dk sayıyorum
Anlamadım ne alaka yani? Seksten bahsedip duruyor konuya çekiyorsunuz cevap yazılınca aklı fikri sekste bunun, coniye mi gitti noldu, sonra kocan yok mu senin.
Burada edebiyat sohbeti dönüyordu sanırım yanlış gelip konuyu dağıttım, afedersiniz bacılar. Kolay gelsin bir de.

Dün bizim ilişki sırasında da sertlik vardı ya sert davranınca bende tepki verince hoşuna gidip bidaha yapıyodu

Aaa bı trip yememistik tamam konu sex ve biz de konu üzerine konuşuyoruz ama siz konuya gelip coniye gidiyorsunuz dedim

Ne alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyor

İyi tarafından bakın biraz birbirinize sinir olmuşken bile ilişki yaşayabiliyorsunuz. Mesela ben kinci değilim ama hafızam kuvvetli kavgayı unutmam uzun sürer. Eşimde aynı şekilde olunca araya haftalar girdiği bile olur.

O süre zarfında bu sertlik olarak geri dönüyor mu size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…