- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ne istiyorsun bakım ne diyelimkızz ögretin 9 ayda ne ögrenirsem kardır
Anlat bacı dinliyorum
Takla atarak girAnlat bacı dinliyorumYataga ben düz girerim dogumdan sonra giriş şeklim nasıl olsun
Ne gördün çok endişeliyim...en son tıpalı don neymiş onu oğrendiydikAnlatamam.gormen lazım
Adam zaten ikinci cocugu istemedi aramızda soguk rüzgarlar dönüyorNe istiyorsun bakım ne diyelim
Girmeden öncesi önemli bacımAnlat bacı dinliyorumYataga ben düz girerim dogumdan sonra giriş şeklim nasıl olsun
Sen daha ordmasin biz çini defterini kapattık bacımNe gördün çok endişeliyim...en son tıpalı don neymiş onu oğrendiydik
Artist mi bu coni...Coni sins benden çıktıay valla hanımlar sağolun sayenizde iyi güldüm.
Doğurduktan demiyormusun zatenHangi popoyu kaldırarak takla atıcam acaba
Kız bide ben 80 le doguma gidiyorum vuu adam inanki taklayı bırak direk dansı yapsam yine bakmaz banaDoğurduktan demiyormusun zateneee bı zahmet kaldır
aaa ben bilmiyordumYasak elma dizisinde oynuyor evet
Kilo ver diyecem de gebesin senin iş zor gebelikte sonraya kaldı senin işKız bide ben 80 le doguma gidiyorum vuu adam inanki taklayı bırak direk dansı yapsam yine bakmaz bana
Ufkum bu denli nasıl açıldı ...derken bir yenisi ...Sen daha ordmasin biz çini defterini kapattık bacım
Dönüşüm muhteşem olmalı. Hayaller böylede hayatları görcez iki çocuklaKilo ver diyecem de gebesin senin iş zor gebelikte sonraya kaldı senin iş