- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- 53
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne istiyorsun bakım ne diyelimkızz ögretin 9 ayda ne ögrenirsem kardır![]()
Anlat bacı dinliyorum
Takla atarak girAnlat bacı dinliyorumYataga ben düz girerim dogumdan sonra giriş şeklim nasıl olsun
![]()
Ne gördün çok endişeliyim...en son tıpalı don neymiş onu oğrendiydikAnlatamam.gormen lazım![]()
Adam zaten ikinci cocugu istemedi aramızda soguk rüzgarlar dönüyorNe istiyorsun bakım ne diyelim![]()
Girmeden öncesi önemli bacımAnlat bacı dinliyorumYataga ben düz girerim dogumdan sonra giriş şeklim nasıl olsun
![]()
Sen daha ordmasin biz çini defterini kapattık bacımNe gördün çok endişeliyim...en son tıpalı don neymiş onu oğrendiydik![]()
Artist mi bu coni...Coni sins benden çıktıay valla hanımlar sağolun sayenizde iyi güldüm.
![]()
Doğurduktan demiyormusun zatenHangi popoyu kaldırarak takla atıcam acaba![]()
Kız bide ben 80 le doguma gidiyorum vuu adam inanki taklayı bırak direk dansı yapsam yine bakmaz banaDoğurduktan demiyormusun zateneee bı zahmet kaldır
aaa ben bilmiyordumYasak elma dizisinde oynuyor evet![]()
Kilo ver diyecem de gebesin senin iş zor gebelikte sonraya kaldı senin işKız bide ben 80 le doguma gidiyorum vuu adam inanki taklayı bırak direk dansı yapsam yine bakmaz bana![]()
Ufkum bu denli nasıl açıldı ...derken bir yenisi ...Sen daha ordmasin biz çini defterini kapattık bacım![]()
![]()
Dönüşüm muhteşem olmalı. Hayaller böylede hayatları görcez iki çocuklaKilo ver diyecem de gebesin senin iş zor gebelikte sonraya kaldı senin iş![]()