- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Gidiyorum dedi yahu nereye gitti yoksa buda mi coni ye of yafBu çok iddialı bi yazıydı hmmben soğuk kapıya değip konstre olamamaktan bahsederken birilerinin aklı başka yerde
Hahahah gelecekti raasielxGıcırtı yapan seks salıncağı yüzünden evden atıldı
Gıcırtı yapan seks salıncağı yüzünden evden atıldıwww.adaletbiz.com
Senin bütün konu yorumlarıda cinsellik işgillendimKaç para lan bi s.. salincagi
Herkesin derdi başka tabiSenin bütün konu yorumlarıda cinsellik işgillendim
Senin bütün konu yorumlarıda cinsellik işgillendim
Ayy konu öyle bir değişti ki okumak isteyen okuyamayacak yazmak isteyen yazamayacak... Bunlar ne yemiş ne içmişler diyecek görenler
Kuzum yeni üye ve bütün cinsellik konularına yorum yapmış farkındaysan kadın gibi gelmedi banaSabhatan buralarda yazıyor ne aradir niye ki bişi mi gördün
Profilde Ya Allah yazıyor ama burdan da çıkmıyorsun hocam maşallah insallahKuzum yeni üye ve bütün cinsellik konularına yorum yapmış farkındaysan kadın gibi gelmedi bana
Salıncağı bebek uyutmak için kullanmayacaktınız herhalde siz de.Bu çok iddialı bi yazıydı hmmben soğuk kapıya değip konstre olamamaktan bahsederken birilerinin aklı başka yerde
Salincak değil de kapi ses yapar ya.Gıcırtı yapan seks salıncağı yüzünden evden atıldı
Gıcırtı yapan seks salıncağı yüzünden evden atıldıwww.adaletbiz.com
Ne olsun istiyorsun bacım sen?Gidiyorum dedi yahu nereye gitti yoksa buda mi coni ye of yafahah
Aslında o mesaj kapıya değip soğuktan titreme vs şeydem titreme için yazılmıştı .Salıncağı bebek uyutmak için kullanmayacaktınız herhalde siz de.
Evliyim bebeğim herkes kadar benim de okuduklarım yazdıklarım varProfilde Ya Allah yazıyor ama burdan da çıkmıyorsun hocam maşallah insallah
Bilemdim kiKuzum yeni üye ve bütün cinsellik konularına yorum yapmış farkındaysan kadın gibi gelmedi bana
Her konuya yorum yapma kuralı mi varEvliyim bebeğim herkes kadar benim de okuduklarım yazdıklarım varbütün konum cinsellik değil canım
Ya tabi bakarsin yazarsın veya girip çıkarsın da mesele o değilEvliyim bebeğim herkes kadar benim de okuduklarım yazdıklarım varbütün konum cinsellik değil canım
Hee sex salincagindan bahsederken sex akla gelmeyecek diyon. Tamam kaptim ben.Aslında o mesaj kapıya değip soğuktan titreme vs şeydem titreme için yazılmıştı .
Yeni üyeydik ama bütün yazdığın konular cinsellik miydi içimden bir ses diyoki kesinlikle fakeBilemdim kihepimiz bı zamanlar yeni uyeydik ama ne diyeyim ki