Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Kocan yokmu kuzum senin 😬😬😁 bana 1.5 saat kaldı dk sayıyorum 😬😁🤪
Anlamadım ne alaka yani? Seksten bahsedip duruyor konuya çekiyorsunuz cevap yazılınca aklı fikri sekste bunun, coniye mi gitti noldu, sonra kocan yok mu senin. :KK70:
Burada edebiyat sohbeti dönüyordu sanırım yanlış gelip konuyu dağıttım, afedersiniz bacılar. Kolay gelsin bir de. :KK70:

Kızlar eşiniz veya sevgilinizin sex yaparken sergilediği hareketler gerçek karakterini gösteriyor mu ?
Ben eşimle çok sert olunca hoşuma da gidiyor ama sanki tartisinca da aynı şekil bana kötü davranır gibime geliyor.
1 yildır evliyim birkaç defa dışında rartlamadim bana ters sert cikistigini ama sanki bu aralar sinir ettiğim günler daha sert oluyor !
Dün bizim ilişki sırasında da sertlik vardı ya sert davranınca bende tepki verince hoşuna gidip bidaha yapıyodu:KK4:

Anlamadım ne alaka yani? Seksten bahsedip duruyor konuya çekiyorsunuz cevap yazılınca aklı fikri sekste bunun, coniye mi gitti noldu, sonra kocan yok mu senin. :KK70:
Burada edebiyat sohbeti dönüyordu sanırım yanlış gelip konuyu dağıttım, afedersiniz bacılar. Kolay gelsin bir de. :KK70:
Aaa bı trip yememistik😁😁 tamam konu sex ve biz de konu üzerine konuşuyoruz ama siz konuya gelip coniye gidiyorsunuz dedim 😁😁

Ne alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyor

İyi tarafından bakın biraz birbirinize sinir olmuşken bile ilişki yaşayabiliyorsunuz. Mesela ben kinci değilim ama hafızam kuvvetli :KK53: kavgayı unutmam uzun sürer. Eşimde aynı şekilde olunca araya haftalar girdiği bile olur.

İyi tarafından bakın biraz birbirinize sinir olmuşken bile ilişki yaşayabiliyorsunuz. Mesela ben kinci değilim ama hafızam kuvvetli :KK53: kavgayı unutmam uzun sürer. Eşimde aynı şekilde olunca araya haftalar girdiği bile olur.
O süre zarfında bu sertlik olarak geri dönüyor mu size de 😁😬

X