- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Gideyim gideyim. Aklım fikrim orda benim he.Sen nereye gittin aboww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gideyim gideyim. Aklım fikrim orda benim he.Sen nereye gittin aboww
İşte ben diyorum kafa başka yerdeeeHee sex salincagindan bahsederken sex akla gelmeyecek diyon. Tamam kaptim ben.
Her şey olası.Yeni üyeydik ama bütün yazdığın konular cinsellik miydi içimden bir ses diyoki kesinlikle fake
Bilemiyorum siz de ona taktiniz whey salincaklar uçuyor buatadaYeni üyeydik ama bütün yazdığın konular cinsellik miydi içimden bir ses diyoki kesinlikle fake
Kocan yokmu kuzum senin bana 1.5 saat kaldı dk sayıyorumGideyim gideyim. Aklım fikrim orda benim he.
Çıkar kokusuHer şey olası.
ÖyleÇıkar kokusu
Taktım salıncaklarda güzelBilemiyorum siz de ona taktiniz whey salincaklar uçuyor buatada
Aha yeni biri daha çıktıTaktım salıncaklarda güzel
Anlamadım ne alaka yani? Seksten bahsedip duruyor konuya çekiyorsunuz cevap yazılınca aklı fikri sekste bunun, coniye mi gitti noldu, sonra kocan yok mu senin.Kocan yokmu kuzum senin bana 1.5 saat kaldı dk sayıyorum
Niye onun ki can dehil miHacı ile hocadan korkulur iste
Dün bizim ilişki sırasında da sertlik vardı ya sert davranınca bende tepki verince hoşuna gidip bidaha yapıyoduKızlar eşiniz veya sevgilinizin sex yaparken sergilediği hareketler gerçek karakterini gösteriyor mu ?
Ben eşimle çok sert olunca hoşuma da gidiyor ama sanki tartisinca da aynı şekil bana kötü davranır gibime geliyor.
1 yildır evliyim birkaç defa dışında rartlamadim bana ters sert cikistigini ama sanki bu aralar sinir ettiğim günler daha sert oluyor !
Aaa bı trip yememistik tamam konu sex ve biz de konu üzerine konuşuyoruz ama siz konuya gelip coniye gidiyorsunuz dedimAnlamadım ne alaka yani? Seksten bahsedip duruyor konuya çekiyorsunuz cevap yazılınca aklı fikri sekste bunun, coniye mi gitti noldu, sonra kocan yok mu senin.
Burada edebiyat sohbeti dönüyordu sanırım yanlış gelip konuyu dağıttım, afedersiniz bacılar. Kolay gelsin bir de.
Bizde durum fsrkli sinir olunca sertlik oluyor sertlik kastınız ne oda var bideDün bizim ilişki sırasında da sertlik vardı ya sert davranınca bende tepki verince hoşuna gidip bidaha yapıyodu
Daha önce hiç dikkat etmedim sizdeki gibiBizde durum fsrkli sinir olunca sertlik oluyor sertlik kastınız ne oda var bide
Ne alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyor
Salıncak araştırmalarına girdin yine sesin kesildiAslında o mesaj kapıya değip soğuktan titreme vs şeydem titreme için yazılmıştı .
O süre zarfında bu sertlik olarak geri dönüyor mu size deİyi tarafından bakın biraz birbirinize sinir olmuşken bile ilişki yaşayabiliyorsunuz. Mesela ben kinci değilim ama hafızam kuvvetli kavgayı unutmam uzun sürer. Eşimde aynı şekilde olunca araya haftalar girdiği bile olur.
Oh ne ala sizler yaş kaçDaha önce hiç dikkat etmedim sizdeki gibi