Duygusal Açlıgı Yenebilen Oldu mu?

kızlar terapiler,diyestisyenler şunu öğretti.kaçamaksız asla olmaz.kaçamak dediğimde kızıyorlar hatta.ya hep ya hiç mantığını bırakmalıyız.istediklerimizi yediyysek yedik.TELAFİ edeceksin diyorlar.akşam az yersin ve hareket edersin olay bu..
ben henüz başaramadım ama başarmak için uğraşıcam.
şu 1 kg alsa diyet yapan insanlardan olalım biz de.onlar da yiyorlar ama sonraki gün telafi ediyorlar ya da aksamı boş geçiyorlar.biz ne bulduysan yiyoruz.bunu bırakırsak o zaman başarırız işte.

ne kursuna başladın canım?ben de pilatese yazılayım diyordum ama vazgeçtim.buna da şöyle bir takıntı yaptım.6 lı rakamları görmeden gitmicem.çünkü biliyorum kendimi eğer başlarsam gitmicem ona da boşa para vermiş olcam.
ben de son zamanlarda aşırı mutsuzum.erkek arkadaşın var mı evli misin ya da?

yazın havuz başında mojito ya da düşünsenize

şaka bir yana kendimizi toparlamalıyız.

Ahahaha, düşündüm düşündüm.

Evet, haklısın, Mike Dow'da hayat boyu bu şekilde yaşayamazsınız diyor. Korumada bile her gün, 600 kalorilik kaçamak hakkı veriyor, ikiye böldürerek (300+300 şeklinde). Anneme bakıyorum, arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor, öğlen canlarının istediğini yiyor, ama akşam sadece yoğurt yiyor. Ben olsam, öğlen nasılsa yedim diyerek, eve gelince de karnım acıyana kadar yiyorum.

Yabancı dil canım, ama şu süreçte yanlış bir hamle olmuş, mutlu etmedi beni. Yurtdışına çıktığımda akıcı bir şekilde konuşmak istiyordum.

Evliyim canım, ben size göre çok yaşlıyım, 42 yaşındayım. Düşünün bu yaşta hala bu sorunla uğraşıyorum, ergen gibi. O yüzden siz gençken halledin bu sorunu, benim yaşıma geldiğinizde ruhunuz huzur bulsun.

Mutfağa geçiyorum, kıymalı karnıbahar yapacağım, yarına hazır olsun, kursum var ya . Sonra da pazara çıkacağım, evi sebze meyveyle doldurayım bari ne yapayım. Gelirim yine .

ben kahvaltıda kuruyemişi bile zor tüketiyorum midemde yer kalmıyor o sebepten meyvemi yürüyüşten sonra yorgunluk kahvesi (şekersiz) içiyorum onun yanında tüketiyorum ya da bitki çayının yanında tüketiyorum.
edit: kuru meyve yiyorum daha çok gün kurusu yiyorum
bir de günde 3 lt su içiyorum

amsterdam12
kahvaltı menümü liste şeklinde paylaşayım aklıma şimdi geldi
alimiyon' un sabah kahvaltısı
  • 2 tane kayısı kıvamda haşlanmış köy yumurtası
  • bir avuç içi kadar süzme peynir (küp şeklindeki süzme peynirden ince sayılacak şekilde bir dilim)
  • yarım domates, yarım salatalık (aslında karatay' da mevsim sebzesi olmadığı için yasak ama onlarsız kahvaltı yapamam ben)
  • bir tane havuç
  • 7 adet zeytin
  • bir tutam dereotu
  • 2 tam ceviz, 5 tam yer fıstığı, 5 tane fındık, 1 tane gün kurusu kayısı
  • açık şekersiz çay
şöyle bi baktım da dünyayı yemişim

ben de 28 yaşındayım canım..terapiye gittim c tesi..heryere girmemi yasakladı kadın.tüm diyet siteleri diyetle ilgili ne varsa unutcaksın dedi.kendimi kontrol edebilmem için de şöyle bir ödev verdi..diyeti bozmadığım iyi gittiğim bir gün bozacak bişey ye dedi.mesela bir çikolata.sonra kaldığın yerden devam et dedi.kendimi kontrol edebilmem için..ben yapamadım henüz çünkü diyete vbaslayamadım hala yarın inş baslayı haftaiçi denicem...perşembe de tatile gidiyorum işim zor vallahi..

çok güzelmiş kahvaltın canım.peki öğle ve akşam ne yiyorsun?yoksa sadece 2 öğün mü?

çok güzelmiş kahvaltın canım.peki öğle ve akşam ne yiyorsun?yoksa sadece 2 öğün mü?
öğlen yemek yemiyorum zaten kahvaltımı 10:00 gibi yapıyorum akşam yemeğimi de 18:00-18:30 gibi yiyorum akşam yemeğimde de makarna, pirinç dışında genelde çoğu şeyi yiyorum (sebze, et, tavuk, balık o gün canım ne istediyse) akşam yemeğinin yanında mutlaka salata yiyorum salatama mutlaka keten tohumu ve zeytinyağ ilave ediyorum.

Şu An da üzüntüden ağlıyorum. Çünkü canım pizza istiyor. Neden istediklerimi yiyemiyorum. Çünkü ben şişkoyum.

kaç kg verdin canım ne kadar sürede?benim ofis ortamı olduğu için yeme düzenim iyice karıştı saatlerim şöyle oluyor.

kahvaltı 9,30

öğle 12,30- 13,00

akşam spora salona gidersem 17,00 gitmezsem 19,30- 20,00 arası olacak..ben de artık 2 öğün yiyip sağlam yiyeyim diyorum.ama saatleri nasıl tutturucam onu bilmiyorum..acaba kahvaltıda sadece kahve içip kahvaltıyı ofiste 12,30 da mı yapsam karatay kahvaltısı şeklinde.akşam da evde ya da ofiste istediğimi yerim.

Şu An da üzüntüden ağlıyorum. Çünkü canım pizza istiyor. Neden istediklerimi yiyemiyorum. Çünkü ben şişkoyum.

seni çok iyi anlıyorum c tesi terapide konuştuk daha.ben de bugün başladım umarım akşam yemeden yatar tamamlarım.dün kandil simidi yedim yatmadan.rüyam da bile diyet,yemek,kilo bunları görüyorum kafayı yememe az kaldı.

Neyseki uykum geldi uyudum. Birşey yemedim. Vericez kiloları canım. Arada böyle deliriyorum. Ama üç dört ayda bir kaçamak yapıcam. Tüm gün istediğimi yiyicem.))

Salı akşamları 15:30'da tlc tv'yi aç sorunlarıyla baş edemeyip kendini yemeye içmeye veren insanların sonunda 250-300 kilo olup nasıl mide ameliyatı olmak zorunda kalıp senelerce kilo vermeye çalışıp kilo versede sarkan etleriyle nasıl uğraştıklarını izle o zaman kendine başka bir yol bulacaksın.

Beni de gruba alır mısınız? Hepimiz kilolardan kurtulalım...)))

Bizde o kanal yok deme bilgisayardan yada telefondan tlc canlı izle yaz yine çıkar.önce temizlik takıntısı olanların programı var sonra bu dediğim program

13 martta başlamıştım canım 5.6 kg verdim ben kahvaltımı sağlam yapıyorum akşam da hafif ama karatay usulü yiyorum spor olarak hava şartlarına göre günde 1-1,5 saat yürüyorum (bazen haftada 6 gün bazen 4 gün yürüdüğüm oluyor) bol su içiyorum mutlaka keten tohumu yiyorum. ambalajlı ürünler yememeye çalışıyorum. glikozlu ürünler tüketmiyorum canım tatlı istediğinde meyve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…