- 9 Nisan 2025
- 51
- 5
- 3
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
adam akıllı ilişki istiyorum demişti sanırım o da beni bağlanacak bir tip zannetti o zamansaçmalama ya ne baglanmasi ne takıntısı
adam daha tanismadan eve cagirmis amaci iki minciklamak.
"bana karsi ne hissediyorsun" soruna ne diyecek? tabii ki hoşlanıyorum diyecek.
yani ortada senin zannettigin gibi tek tarafli bir ask falan yok. telefonunu on dakikaligina eline gecirsen daha kimlerle konusmalarini görürsün.
engelle gitsin
sık sık baska insanlarla takilan, seninle de nette tanisan, daha buluşmadan eve gel diyen, evine gittiginde senden sinyal almadan seni tahrik etmeye calisip minciklayan adam mi?adam akıllı ilişki istiyorum demişti sanırım o da beni bağlanacak bir tip zannetti o zaman
2 kez görüştük bu son görüşmede oldu belki duygum oluşur dedim öpüşürken de birşey hissetmediğimi farkettim sonra soğuk davrandım gitmedim görüşmeyeAdamın derdi belli blue ball olarak gezmek istemiyor, iki üç görüşmüş vur kaçını yapıp gidecek. Hoşlanıyorum demese gelmezsin, ilçe dediğine göre seçenekleri çok olmasa gerek. Sen istemiyorsan niye görüşmeye devam ediyorsun asıl soru bu olmalı. Karşı tarafla bağın yok, Ne düşündüğünün o kadar önemi olmamalı.
anlık gelişen birşeydi o ama emin oldum birşey hissetmediğime onu yaşadıktan sonra daBağlanmamış tabi ki sadece bu sefer öpüşmüş, gelecek sefere de tam olsun diye yol yapıyor. Hisleriniz olmayan biriyle neden öpüşüyorsunuz bunu da çok merak ettim yani.
Birinci tipler giderken senin özgüvenini düşüreceğini düşündüğü sözleri de söylemeden gitmez bu arada.Bu tipler ikiye ayrılır:
1. Devamı olacak diye umutla yazanlar. Son ana kadar şansını zorlar. En son sinirlenir. Vermezsen verme (hödük olduklari için tabirleri aynen budur) bana kız mı yok der hatta. Az daha katlanırsan kesin bu cümleyi duyarsın.
2. Devamının olmayacağını anlayıp ardına bakmadan gidenler.
kolay bozulan bir tip bir de yakınlaşmadan sonra kendisine ilişki düşünmediğimi söyleyince bozulmuştu bir an sinirlenir gibi ne işim var benim o zaman burda dediBirinci tipler giderken senin özgüvenini düşüreceğini düşündüğü sözleri de söylemeden gitmez bu arada.
Hırs yapmış nasıl beni reddeder diye2 kez görüştük bu son görüşmede oldu belki duygum oluşur dedim öpüşürken de birşey hissetmediğimi farkettim sonra soğuk davrandım gitmedim görüşmeye
olabilir. sporcu bir de yani kaslı yüzü düzgün hoş biri ama bir ten çekimi olmadı yani benim için. kendisine sordum daha önce evine birini aldın mı diye evet aldım dedi yani az çok çevresi vardır muhtemelen ilgi çeken biriHırs yapmış nasıl beni reddeder diye
Bu soruyu sorma amacınız neydi?olabilir. sporcu bir de yani kaslı yüzü düzgün hoş biri ama bir ten çekimi olmadı yani benim için. kendisine sordum daha önce evine birini aldın mı diye evet aldım dedi yani az çok çevresi vardır muhtemelen ilgi çeken biri
açıkça söylemekten korkuyorum karşıdski kişiye nasıl bitireceğimi bilmiyorum bir de küçük yerde olduğumuz için yüz yüze gelme ihtimalimiz fazla aramızda çok mesafe yok. ısrarcı bir tip olduğunu bildiğim için de nasıl sonlandıracağımı da bilmiyorum umut vermedenBu soruyu sorma amacınız neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?