Canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum benim de başıma geldi çünkü ben ne yaptım biliyormusun daha çok aktivitelere katıldık daha çok vakit geçirdik bağımızı güçlendirdik hatıraları yaşatmak için eski fotolarımızı çıkarttırıp albüm yaptırdım ufak süprizler yaptım ufak anlamlı hediyeler aldım, oda bana yapmaya başladı ve hep yanaklarından burnundan öptüm yani heyecan kattım ve bu beni ister istemez daha da ona bağlandırdı tutkulandırdı inşallah önümüzdeki haftalarda silah atış yapmaya gidecez günler bian önce geçsede birlikte olsak diye can atıyorum

umarım sende böyle olursun tekrardan. bir lunaparka gitmek bile sitresini atmaya yeter bence eskiden en çok heyecanlanıp mutlu olduğun şeyi hatırla ve buna benzer birşey yapmaya çalış onunla birlikteyken eski duygularını yerine getirebilirsin belki.. herşey para değil kafanı onun göğüsüne yaslayıp kitap okuman bile seni huzurlu yapar bence.. para değildir herşey gece uyurken paraya mı sarılıp uyuyacaksın? benim demek istediğim seviyorsan kaybetme bir daha bu sevgiyi bulabilirsen ne şanslısın ama bulamazsan kıymetini bilemediğin için çok üzülürsün senin sevdiğin çok belli sorunlar herzaman çıkar ama önemli olan üstesinden gelmektir sen güçlü bir kıza benziyorsun eminim bu problemleri geri de bırakacaksın iyi günler geçirirsin inşallah herşey gönlünce olur canm öpüyorum istediğin zaman yazabilirsin bana .. :112: