allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.... Onun sana verdiği güzellikler kafanıda gönlünüde rahatlatır canım. benimde 5 yaşında bir oğlum var. bir tek onun bir melek gibi temiz ruhuyla rahatlıyorummm....hamileliğimde ilk aylarda benimde psikolojim çok bozulmuştu daha sonra içime bir ferahlık gelmişti. inşallah seninde öyle olur...bilmem ki bence sende bir doktora git ben suan gebeyim bide hormonlarım iyice coşmuş durumdakafamçokkarıştı
canım psikayatriye gittin mi hiç bu bayılamalar hatırlamamalar falan iyi olmaya bilir sonra bence doktoragit :uhm:
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.... Onun sana verdiği güzellikler kafanıda gönlünüde rahatlatır canım. benimde 5 yaşında bir oğlum var. bir tek onun bir melek gibi temiz ruhuyla rahatlıyorummm....hamileliğimde ilk aylarda benimde psikolojim çok bozulmuştu daha sonra içime bir ferahlık gelmişti. inşallah seninde öyle olur...
doqru diorsn cnm ama ben ne zmn bu konuyu annemlere açsam bişeyin yok strestendir diyorlar :S
olur mu canım onun başka bir nedeni vardır sende onlara söylemeden kendin git olmaz mıyerimseniben
annemlerle ciddi ciddi konuşcam artık dün tekrar oldu ... tamam bayılmalar anlık ama evde tek olsam Allah muhafaza... yani ben tek gitsem ne yapıcam kime danışcam psikolojik mi yoksa hastalık mı bilmem ki 16 yaşındayım daha neyin nesi onuda bilmiyorum yani sadece çok üzülünce oluyor ama şimdiden 4 defa oldu fazla değilmi korkmayada başladım açıkçası
biri yardım etsinnnnn
biri yardım etsinnnnn
bende bırı bana yuzlerce ıyılık yapsada bır kotu sozu olsun onu dusunup dusunup dolduruyorum kendımı nefret edıyorum ondan
ben şu sıralar aynen bu durum içindeyim,aşılamam tutmadı,istediğimiz gibi bi kiralık ev bulamıyoruz,maddi sıkıntı içindeyiz,resmen psikolojim bozuldu...bi dakika mutluysam,3 saat mutsuzum,,,sürekli ağlamak geliyo içimden....bazende hiç derdim yokmuş gibi mutluyum..kafayı yemek üzereyim sanırım....
bende cok sevdıgım ınsanlardan bazen nefret edıyorum bı anda. bu konu ıle ılgılı doktora gıden varmı aranızda??????? hayatta zevk almamak kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?