Duygu durum bozukluğu yaşayanlar... Buraya lütfen

selam 1,5 yıl önce yakalandım bu hastalığa. baya ağır geçirdim ben. ilaç tedawim 1 yıl sürdü ama ilaçları bıraktım sonrasında. normalde çok hırçın we sabırsız olmama rağmen inanılmaz bi sabır geldi bana. ama kocamdan nefret ettim we çocuklarımı dahi görmek istemedim o dönemler. şimdi çocuklardan yana bi sıkıntım yok ama kocamı hala istemiyorum. kısaca kızlar zor bi hastalık. allah kimsenin aklını canından önce almasın :))

off offf duygumu ? durummu ? bozuklukmu ? gel gel hepsi bende :lepi:

canım bendede eşime karşı sürekli nefret hali var ama adam benim etrafımda pervane ne desem yapıyor ama ben bir türlü bu duyguyu atamıyorum kafamdan psikolağada gittim bir türlü değişmedi tavırlarım ondan uzaktayken yani ben işteyken akşam olsun bir an önce onunla beraber olalım dışarı çıkalım sohpet edelim istiyorum yüzünü görünce adamın bütün söyledikleri bana ters geliyor sonra onu azarlamaya başlıyorum alsana arkasından bi kavga sonra suratımı asıp yatıyorum sabah olunca pişmanlık duygusu başlıyor bilemiyorum bu sorunu nasıl çözücem:1no2:

bilmem ki bence sende bir doktora git ben suan gebeyim bide hormonlarım iyice coşmuş durumdakafamçokkarıştı
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.... Onun sana verdiği güzellikler kafanıda gönlünüde rahatlatır canım. benimde 5 yaşında bir oğlum var. bir tek onun bir melek gibi temiz ruhuyla rahatlıyorummm....hamileliğimde ilk aylarda benimde psikolojim çok bozulmuştu daha sonra içime bir ferahlık gelmişti. inşallah seninde öyle olur...

sagol canım benim amin.

allah sana ve cocugunada uzun huzurlu yıllar versin yerimseniben

olur mu canım onun başka bir nedeni vardır sende onlara söylemeden kendin git olmaz mıyerimseniben

annemlerle ciddi ciddi konuşcam artık dün tekrar oldu ... tamam bayılmalar anlık ama evde tek olsam Allah muhafaza... yani ben tek gitsem ne yapıcam kime danışcam psikolojik mi yoksa hastalık mı bilmem ki 16 yaşındayım daha neyin nesi onuda bilmiyorum yani sadece çok üzülünce oluyor ama şimdiden 4 defa oldu fazla değilmi korkmayada başladım açıkçası

ya bende de sürekLi uykusuzLuk war ...kendimi çok yorqun hissediorum...yıLLarca çok aqır islerde çalısmısımda tüm beynm we bedenim yıLLarın yorqunuymus qibi qelio...bazen de acaip neseLi komedi yernde duramayan bi kız oLuorum...yani ya fazLasıyLa hareketLı ya da fazLasyLa öLü qibi oLuorum ...bu da mi duyqu durum bozukLuquna qirio :S çook neseLi we enerjk oLduqumda dnyayı kurtarabiLcekmşim qibi qeLio delikafadulden nedr benm probLemim xDxD

canım benim genelde üzülünce oluyorsa psikolojik olabilabilir olmazsa önce bir dahiliye bölümüne git o seni yönlendirecektir suraya yada buraya gitmn gerekiyor diye sigortan varsa devlet hastanesinden randevu al ve git bunda anlıcak yada bilmen gereken cok önemli bişi yokki bence ailenle konuş sen bu durum beni kokurkutuyo dee

bende bırı bana yuzlerce ıyılık yapsada bır kotu sozu olsun onu dusunup dusunup dolduruyorum kendımı nefret edıyorum ondan

öncelikle merhaba ben yeni üye oldum bu kulübe.aynı problemi ben de yaşıyorum :tesellikb ve duygu durum bozukluğu var ben de de ayrıca ben daha 17 yaşındayım bu psikolojik rahatsızlıklar yaş falan dinlemiyor:1no2:

ben şu sıralar aynen bu durum içindeyim,aşılamam tutmadı,istediğimiz gibi bi kiralık ev bulamıyoruz,maddi sıkıntı içindeyiz,resmen psikolojim bozuldu.geceleri uyuyamıyorum,aklımda bisürü soru var..bi dakika mutluysam,3 saat mutsuzum,,,sürekli ağlamak geliyo içimden....bazende hiç derdim yokmuş gibi mutluyum..kafayı yemek üzereyim sanırım....

Son düzenleme:

nixim yanlız değilsinn ve bu hastalıktan kimse kafayı yemiyor

valla hiç dr.a gitmedim ilaçda kullanmadım bunun bir adıdamı varmış onuda bilmiyordum ama bende aynen sizler gibiyim.Aslında kendimi tek zannediyordum ama bayağı bir kalabalıkmışız onuda öğrendim bugün.Bende eşimi tam bir kaçamak yapmak üzereyken yakaladım yapamadı ama beni bu hale getirdi işte.Zorla barıştırdı bizi büyükler.Ama kabullenemiyorum işte.7 ay falan geçti üzerinden ama eskisi gibi olamıyorum.2 gün iyi görünüyorsam 3. akşam ağlayacak bişey buluyorum.Bu yaşıma kadar kendimi hiç çirkin hissetmezken en çokta kendimi çok çirkin hissetmeye başladım.En fazla bunu yaşıyorum.Ama mutlaka ağlayacak bişeyler buluyorum 2 günde bir.Genelde kendimi mutsuz hissediyorum

Bende her zaman mutsuzum eve gidince hiç konuşmak istemiyorum.
Tek başıma sürekli ağlamaklıyım, ağlayan birini görsem hemen gözlerim doluyor...
Her zaman yaptıklarımı unutuyorum, gözümün önündeki şeyleri arayıp duruyorum, sonra düşünüyorum nasıl böyle bir hataya düştüm ben diye...
Hep unutkanlık var, burada konuşulanı biraz sonra unutuveriyorum hiç ii değilim...
Doktorada gitmedim gitsem ne dicemki...

bu hastalıktan bende de mevcut arkadaşlar
ama yanında başka psikolojik rahatsızlıklarım da var sanırım..
doktora da gitmiyorum..
hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…