Transfer sonrası üçüncü gün yardımcı olur musunuz

Merhabalar,Arkadaşlar öncelikle hepinize güzel sonuçlar almanızı diliyorum.

Salı günü transferim yapıldı ,5. Gün embiryosu,hastaneden otele gittiğimde çok az kahverengimsi lekelenme oldu iki defa,ikinci günde bir defa daha az lekelenme oldu.Doktorumun sekreteri lekelenme olması normal yoğun gelmedikce korkulacak bı durum yok dedi ,ama

Ne kasılma ,ne ağrı ,hiç bir belirti yok şu an icin.Sadece oksapar iğne yerlerim çok agriyo

Benzer durumu yaşayanlar var mı ? Biraz stres oldum lütfen yazabilir misiniz
Embriyo Rahime girdikten sonra öyle akıntıyla falan dışarı çıkmaz . Ben transfer olur olmaz ayağa kalktım tuvalete gittim benden vajinamdan çok hızlı bir şekilde uzayan kanlı akıntı tuvalete düştü afedersiniz. Hiç umursamadım ev işlerimi yaptım sadece ara sıra sancı gelip gidiyordu şuanda hamileyim ama kimyasal gebelik mi yarın öğreneceğim

Hayir ocakta opu oldum ben

Embriyo Rahime girdikten sonra öyle akıntıyla falan dışarı çıkmaz . Ben transfer olur olmaz ayağa kalktım tuvalete gittim benden vajinamdan çok hızlı bir şekilde uzayan kanlı akıntı tuvalete düştü afedersiniz. Hiç umursamadım ev işlerimi yaptım sadece ara sıra sancı gelip gidiyordu şuanda hamileyim ama kimyasal gebelik mi yarın öğrene kimyasal

Embriyo Rahime girdikten sonra öyle akıntıyla falan dışarı çıkmaz . Ben transfer olur olmaz ayağa kalktım tuvalete gittim benden vajinamdan çok hızlı bir şekilde uzayan kanlı akıntı tuvalete düştü afedersiniz. Hiç umursamadım ev işlerimi yaptım sadece ara sıra sancı gelip gidiyordu şuanda hamileyim ama kimyasal gebelik mi yarın öğreneceğim
Kimyasal olup olmadgina neye göre karar veriliyor acaba beta HCG deki takip mi sizden kaç defa kan istendi 48 saat arayla ,çok dua edicem çok güzel haberler alın İnşallah

Kimyasal olup olmadgina neye göre karar veriliyor acaba beta HCG deki takip mi sizden kaç defa kan istendi 48 saat arayla ,çok dua edicem çok güzel haberler benim transferin 8 gününden 11. Gününe kadar önce kahve rengi
Akıntı ile başladı daha sonra kanama ile devam etti
Kimyasal olup olmadgina neye göre karar veriliyor acaba beta HCG deki takip mi sizden kaç defa kan istendi 48 saat arayla ,çok dua edicem çok güzel haberler alın İnşallah
benim transferimimin sekizinci gününden 11. gününe kadar önce kahverengi lekelenme ile başladı daha sonra adet gibi bir kanamam oldu şimdi de lekelenme tarzında kanamam oluyor ayrıca göğüs hassasiyetim vardı ilk günler daha sonra kayboldu araştırmalarıma göre kimyasal gebelik olabilir. Kliniğim aradı kanama olduğunu bildikleri halde gayet pozitif bir şekilde hamile olduğunu söylediler kanamanın da bu süreçte olabileceğini söylediler bugün tekrar kan vermeye gideceğim zaten her şey bugün belli olacak diye düşünüyorum eğer Hcg yükselmişse iyiye işaret ama düşüşe geçmişse büyük ihtimalle kimyasal gebelik olacak. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik

Akıntı ile başladı daha sonra kanama ile devam etti

benim transferimimin sekizinci gününden 11. gününe kadar önce kahverengi lekelenme ile başladı daha sonra adet gibi bir kanamam oldu şimdi de lekelenme tarzında kanamam oluyor ayrıca göğüs hassasiyetim vardı ilk günler daha sonra kayboldu araştırmalarıma göre kimyasal gebelik olabilir. Kliniğim aradı kanama olduğunu bildikleri halde gayet pozitif bir şekilde hamile olduğunu söylediler kanamanın da bu süreçte olabileceğini söylediler bugün tekrar kan vermeye gideceğim zaten her şey bugün belli olacak diye düşünüyorum eğer Hcg yükselmişse iyiye işaret ama düşüşe geçmişse büyük ihtimalle kimyasal gebelik olacak. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik
Yarabbim sizi bugün mucizelerle karşılaştırsın lütfen bizede bilgi verin çok dua edicem

Ayy deprem kafamı koydu bugun çatşamba dusundum, nasılsın nasıl geçdı ?
Biraz zor oldu ya sonda takilmasi gerekti , kateteri istemsizce ittirdim doktor uyardi yapma olmaz diye cikarip tekrar takti falan filan ama neyse ki sonunda transfer edildi. Kendimi kastim herhalde. Simdi iyiyim dinleniyorum 💞

Back
X