• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygu durum bozukluğu yaşayanlar... Buraya lütfen

valla hiç dr.a gitmedim ilaçda kullanmadım bunun bir adıdamı varmış onuda bilmiyordum ama bende aynen sizler gibiyim.Aslında kendimi tek zannediyordum ama bayağı bir kalabalıkmışız onuda öğrendim bugün.Bende eşimi tam bir kaçamak yapmak üzereyken yakaladım yapamadı ama beni bu hale getirdi işte.Zorla barıştırdı bizi büyükler.Ama kabullenemiyorum işte.7 ay falan geçti üzerinden ama eskisi gibi olamıyorum.2 gün iyi görünüyorsam 3. akşam ağlayacak bişey buluyorum.Bu yaşıma kadar kendimi hiç çirkin hissetmezken en çokta kendimi çok çirkin hissetmeye başladım.En fazla bunu yaşıyorum.Ama mutlaka ağlayacak bişeyler buluyorum 2 günde bir.Genelde kendimi mutsuz hissediyorum

canım bence sen esinin yaptığı şey karşısında kendine olan güvenini yitirmiş olabilirsin ondan belkide kendini çirkin hissediyosundur depresyonda olabilirsen yaaaa bir doktora gitt:çok üzgünüm:

Bende sabahları uyandığımda ağlıyorum:çok üzgünüm: geziyorum tozuyorum ama aklım hep aynı yerde o yüzden mutlu olamıyorum..tek başıma oldugum zaman ağlamaktan hasta oluyorum bayıldığım bile oluyor artık o dereceye geldim.. 1 saat mutluysam akşama kadar mutsuzum durup dururken üzgün olabiliyorum :((

canım bence sen esinin yaptığı şey karşısında kendine olan güvenini yitirmiş olabilirsin ondan belkide kendini çirkin hissediyosundur depresyonda olabilirsen yaaaa bir doktora gitt:çok üzgünüm:

Ne yapacağımı bilmiyorum.Sadece zamana bırakıyorum.Umarım zamanla düzelir herşey.Herkese acil şifalar diliyorum

bu söylediğiniz şeyden bende de var oofff offf bu günlerde yine ağırlaştım hastalık olarak bakarsak. ağır hastayım. dönem dönem geliyo. herkesten nefret ediyorum kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum. aklımda kuruyorum sevgilimin beni hiç sevmediğini beni aldattığını düşünüyorum kavga çıkartıyorum ayrılıyorum sonra ağlayarak arıyorum seni çok seviyorum diye ve ben bunları isteyerek yapmıyorum bu dönemi atlattığımda bi daha böyle davranmıcam die söz veriyorum kendime ama yine yapıyorum. çok eğlendiğim bi anda saçma sapan bi söze alınıp ağlıyorum çevremdeki insanlarıda üzüyorum oofff oofffffff yaaaaaaaaa

bi ara bende kilomu takıyordum çok zayıfım diye aslında o kadar değilim ama eskiye göre zayıfım çevre baskısından oluşan bi takıntı. sevgilimle her tartışmada haklı ya da haksız olsam zayıfım diye beni beğenmiyorsun bu yüzden tartışma çıkartıyorsun amacın benden ayrılmak derdim ve saatlerce ağlardım. bu takıntıyı sevgilm sayesinde atlattım. bence bizi seven özellikle bizim çok sevdiğimiz insanların bize yardım etmesi şart.

inanamıyorum yha yazdıklarınzın hemen hemen hepsini okudum ve aynı sorunlar bende de var daha önce bi anlam verememiştim hareketlerime ama şimdi anlıyorum ama bunun bi çözümü yok mu yha

ben çok düşünüyorum aşırı derecede ama bu kadar düşünürsem kafayı yicem bi gün diye korkuyorum bana ii bişi de söylensse acaba altındaki olay ne diye kafa patlatıyorum sonra da saçmasapan bişi bulup ona inanıyorum o zaman bana çok doğru geliyo sanki herkes bana karşı gibi geliyo durduk yere üzülebiliyorum bi sebebi olması gerekmez bi de sanaırım bu güvensizlikten oluo tam olarak kimseye güvenmiyorum

ben çok düşünüyorum aşırı derecede ama bu kadar düşünürsem kafayı yicem bi gün diye korkuyorum bana ii bişi de söylensse acaba altındaki olay ne diye kafa patlatıyorum sonra da saçmasapan bişi bulup ona inanıyorum o zaman bana çok doğru geliyo sanki herkes bana karşı gibi geliyo durduk yere üzülebiliyorum bi sebebi olması gerekmez bi de sanaırım bu güvensizlikten oluo tam olarak kimseye güvenmiyorum

şakkıdıAynen beni anlatmışsın

ben bi yazı buldum bu konuyla ilgili :Paranoid Kişilik Bozukluğu nasıl bir kişilik bozukluğudur?

Ortada tam ve geçerli bir kanıt bulunmaksızın, herhangi bir gerçekçi temel bulunmaksızın, kişinin aldatıldığından, takip edildiğinden, kullanıldığından, kendisine zarar verildiğinden veya zarar verilmek istediğinden aşırı derece kuşkulanması olarak tanımlanabilir. Çevresindekilerin samimiyetinden, bağlılığından ve güvenilirliğinden emin değildir. Sıradan olay ve durumlardan kendisine karşı bir aşağılanma, küçük düşürülme veya gözdağı verilmesi gibi anlamlar çıkarır. Sürekli kin besler. Görmezden gelinmeyi bağışlamaz. Yeterli ve gerçek bir kanıt olmaksızın eşinin/partnerinin sadakatinden sürekli şüpheler duyar. Karşısındakinin sözlerinden kendince anlamlar çıkararak hiçbir sebep yokken öfkeyle saldırıya geçebilir. Bu kişiler patolojik olarak kıskançtırlar. Güvensiz, şüpheci, tedirgin ve gergindirler. Genellikle soğuk ve ciddidirler.

Bende de var sanırım bu hatta şu an delirmek üzereyim:delphin: Eski erkek arkadaşımı çileden çıkarırdım yanında otururken iyi hoş herşey bi laf ederdi birden suratım asılır kurardım ne demek istedi diye bi gün bakıyorsun hayatı seven biriyim bi gün bakıyorsun nefret eden bıktım artık sabahları işe asık suratla gitmekten uyanıyorum içimde doldurulması zor bi boşluk elimi kaldırmaya mecalim yok ağlamak geliyor içimden sonra kendimi değersiz biri hissediyorum demek sebebi buymuş:gitme:

Bende de var sanırım bu hatta şu an delirmek üzereyim:delphin: Eski erkek arkadaşımı çileden çıkarırdım yanında otururken iyi hoş herşey bi laf ederdi birden suratım asılır kurardım ne demek istedi diye bi gün bakıyorsun hayatı seven biriyim bi gün bakıyorsun nefret eden bıktım artık sabahları işe asık suratla gitmekten uyanıyorum içimde doldurulması zor bi boşluk elimi kaldırmaya mecalim yok ağlamak geliyor içimden sonra kendimi değersiz biri hissediyorum demek sebebi buymuş:gitme:

belliki doktor kapısı sanada gözükmüş.gamyoncuiremsu

durumdan bende muzdaribim. mutlu olamıyorum sıkılıyorum her şeyden çok çabuk üzülüyorum etkileniyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. her şeyi bitiriyorum o zaman. 15 aylık evliyim. daha önce eşim üzülmesin diye ona bir şey söylemezdim artık söylüyorum ve ben üzülüyosam o da üzülsün diyorum. kendimi anlayamıyorum. bilmiyorum işte. buradaki yazıları okuduğumda dedim yalnız değilim.

bende canım şuan evimizde misafirler var hep üzüyorum onları çocuklarına bağırıyorum, hiçbirini kaldıramıyorum berbat durumdayım...Akşam durup dururken ağladım...

erkek arkadaşım neden bu kadar dengesiz olduğumu söyleyip dururdu,nedeni anlaşıldı kaydirigubbakcemile3 ben artık kişilk bozukluğu yaşadığımı düşünmeye başlamıştım ki bu topiği gördüm.keyifliyken bir anda bir laf söylenir,altında bin tane şey arayıp moralimi bozarım,5 dk önce gülerken bir anda ağlayabilirim daha neler neler...off yaa ama bu gerçekten hem kendimize,hem çevremizdekilere zarar vermemize neden oluyor:çok üzgünüm:

Back