bende aşırı derecede bu sorun var ama aynı zamanda majör depresyon hastasıyım ikisi bir araya gelince tadından yenmiyo vallahigamyoncuiremsu
o degilde, ben hicbiseyi hickimseyi tinlamiyorum.. o ne bozukluguna giriyo :dance:
Erkek arkadaşımda var...bana karşı b gün harika b gün berbat b insan olabilyr...1 dk içersnde duyglrı tavrlrı tamamen degişeblyr.....çok şikaytcym bu durumdan...ne yapılmalı bayanlar?
galiba bende böyleyim. aslında ne olduğumu bile bilmiyorum.mutlu olmaya zorluyorum kendimi. 3 gün moralim yerinde diğer günlerde berbat. çevremdekilerde beni çözemediler. buda böyle birşeymi?
hayırlısı neyse o olsun canım üzülme mesela ben yedi sene cıkarak evlendim benim eşimde cok karışık bir insan bende ikimizinde anı anını tutmuyo buyüzden hep sorun yaşıyoruz kolay değil böyle insanlarla uğraşmak benim psikolojim bu yüzden bozuldu evlendikden sonra hep ilaç tedavisi gördüm şimdi hamileyim ilaçda kullanmıyorum hormonlarımda coşmus durumda sende umarım haytın için en iyi kararı verirsin ya biraz olumsuz konuşcam kalbini kırmak gibi olmasın ama birşey olmayınca olmuyor zorlamanın manası da yok h ayırlısı olsun canım
yok öyle düşünmem :) ben de biliyorum çünkü olmayacağını bakalım yıllardır bitti diyorum ama bu sefer son olacak :) teşekkr ederm yorumn için
bende depresif bir duygu durum bozukluğu var ve bütün hayatımı etkiliyo off bunla nasıl başedicem bilmiyorum :bbo:
Erkek arkadaşımda var...bana karşı b gün harika b gün berbat b insan olabilyr...1 dk içersnde duyglrı tavrlrı tamamen degişeblyr.....çok şikaytcym bu durumdan...ne yapılmalı bayanlar?
aynen ya bende de var ne zaman nasıl tepki vericeğimi ben bile kesitremiyorum yani sevinceğim bi habere üzülebiliyorum çok sinirlenmemi gerektirmeyen bişeye sokak ortasında bas bas baqrınıyorum (bendede bi ses vardırki millet adam kesiyolar sanar) böyle karman çorman bi ruh hali içindeyim nasıl anlatıyım onuda bilmiyorum...çok sevdiqim insanları elimde olmadan kırıyorum önce sinir krizi geçirip ardından anlık bayılmalar yaşıyorum o bayılmanın sonrasını bi kaç gün hatırlamıyorum amannn berbat bişeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?