Duygu durum bozukluğu yaşayanlar... Buraya lütfen

Erkek arkadaşımda var...bana karşı b gün harika b gün berbat b insan olabilyr...1 dk içersnde duyglrı tavrlrı tamamen degişeblyr.....çok şikaytcym bu durumdan...ne yapılmalı bayanlar?

Erkek arkadaşımda var...bana karşı b gün harika b gün berbat b insan olabilyr...1 dk içersnde duyglrı tavrlrı tamamen degişeblyr.....çok şikaytcym bu durumdan...ne yapılmalı bayanlar?

bence ondada duygu durum bozukluğu var bişi yapamazssın ama doktora gitmesi için ikna edebilirsin:mymeka:

Canı cehenneme ne hali varsa görsün davranışlarıyla beni de kendine benzetecek aptal 5-6 yıllık dava kapanmıştır bayanlar bana dua edin ki Allah bana akıl versin b daha ona kaptırmym kendimi =)

hayırlısı neyse o olsun canım üzülme mesela ben yedi sene cıkarak evlendim benim eşimde cok karışık bir insan bende ikimizinde anı anını tutmuyo buyüzden hep sorun yaşıyoruz kolay değil böyle insanlarla uğraşmak benim psikolojim bu yüzden bozuldu evlendikden sonra hep ilaç tedavisi gördüm şimdi hamileyim ilaçda kullanmıyorum hormonlarımda coşmus durumda sende umarım haytın için en iyi kararı verirsin ya biraz olumsuz konuşcam kalbini kırmak gibi olmasın ama birşey olmayınca olmuyor zorlamanın manası da yok h ayırlısı olsun canım

galiba bende böyleyim. aslında ne olduğumu bile bilmiyorum.mutlu olmaya zorluyorum kendimi. 3 gün moralim yerinde diğer günlerde berbat. çevremdekilerde beni çözemediler. buda böyle birşeymi?

galiba bende böyleyim. aslında ne olduğumu bile bilmiyorum.mutlu olmaya zorluyorum kendimi. 3 gün moralim yerinde diğer günlerde berbat. çevremdekilerde beni çözemediler. buda böyle birşeymi?

bilmem ki bence sende bir doktora git ben suan gebeyim bide hormonlarım iyice coşmuş durumdakafamçokkarıştı

yok öyle düşünmem :) ben de biliyorum çünkü olmayacağını bakalım yıllardır bitti diyorum ama bu sefer son olacak :) teşekkr ederm yorumn için

yok öyle düşünmem :) ben de biliyorum çünkü olmayacağını bakalım yıllardır bitti diyorum ama bu sefer son olacak :) teşekkr ederm yorumn için

kırılmadığına svindim canım ama gerçekten bişi olmayınca olmuyo umarım hayırlısını yaşar ve hayırlı insanlarla karşılasırsın:Saruboceq:

sevdiğim kişinin her yerde hayalni görüyorum bazen birine kızsam bile hayali bana sinirli bakınca hemn özür diliyorum hayalinden ve o kişidende...arkamdan geliyor ve bazen onunla konusuyorum ahh aşk ahh nelere kadrsinn:S

bende depresif bir duygu durum bozukluğu var ve bütün hayatımı etkiliyo off bunla nasıl başedicem bilmiyorum :bbo:

bende öyle mafoldumben şu son günlerde çok fazla var bende.. herşeyi de berbat ettim ama benim sebeplerim var malesef senağlama yarım saat içinde o kadar cok duygu değişikliği yaşıyorum ki kendim bile takip edemiyorum,tahammül edemiyorum kendime ve başkalarına da çok rahatsızlık verdiğimi düşünüyorum... ayyhh kaçıp gitmek istiyorum ben :1no2:

benim eski erkek arkadaşım da bipolardı..seni çok iyi anlıyorum ayrıldın sanırım bi sonraki yazdığın yorumdan onu anladım..en iyisini yapmışsın bak gör birazcık uzaklaş nefes aldığını, yaşadığını hissedeceksin..umarım sana çok fazla zarar vermemiştir..benim dengemi iyice bozdu malesef niye bu kadar beklemiştim ayrılmak için bilmiyorum ama gerçekten psikolojimi çok bozdu sağolsun..sakın geri dönme bence..ben 2,5 yılımı onunla heba ettim malesef çok pismanım ama olması gerekiyodu diyorum..

kızlar aynı sorun bende de var sanırım.. çok mutlu olduğum bir anda moralimi bozacak bişi oldumu anında yüzüm düşüyor somurtmaya başlıyorum.. ama alıştım artk ben kendimi bildim bileli böyleyim. bu arada ben ikizler burcuyum. değişkenlik ikizler burcunun en önemli özelliklerinden biri. bunla alakası var mı bilmiyorum. aranızda da ikizler burcu olanlar var mı??? bekliyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan

bu ayar bozukluğu burçlarla ilgili değil bence cinsimizle alakalı.. 23 yıldır ben bile kendi bünyemi çözemedim ki kaydirigubbakcemile3

Bende ikizler burcuyum sanırım bende öyleyim:1shok: kendime çok üzüldüm valla..
benim erkek arkadasım da aynı öbür arkadasın dediği gibi bi dk önce evet se 10 sn sonra hayır 5 sene oldu ben bırakamıyorumda çok seviyorum dayanamıyorum onsuzluğa ((
ama beni mahfetti aynı kendi gibiyim suanda doktora da kesinlikle gitmez çok zor kalmadıkça hele psikiyatrise asla.. (( ayy bak çok üzüldüm şimdisenağlama
zeytincekirdeenin sölediğini resmen üstüme alındım( ben nefes bile alamıyorum artık sinir hastası oldum iice delimiyim neyim:a015:

aynen ya bende de var ne zaman nasıl tepki vericeğimi ben bile kesitremiyorum yani sevinceğim bi habere üzülebiliyorum çok sinirlenmemi gerektirmeyen bişeye sokak ortasında bas bas baqrınıyorum (bendede bi ses vardırki millet adam kesiyolar sanar) böyle karman çorman bi ruh hali içindeyim nasıl anlatıyım onuda bilmiyorum...çok sevdiqim insanları elimde olmadan kırıyorum önce sinir krizi geçirip ardından anlık bayılmalar yaşıyorum o bayılmanın sonrasını bi kaç gün hatırlamıyorum amannn berbat bişeyy

kızlar bende sizdenim gliba basak burcuyum 21 yasındayım ve ayarımmı bozuk nedir anlamadım eşimle gülerken bi bakmısınız cinler tepemde ip atlıo :)

canım psikayatriye gittin mi hiç bu bayılamalar hatırlamamalar falan iyi olmaya bilir sonra bence doktoragit :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…