Duygu durum bozukluğu yaşayanlar... Buraya lütfen

duygu durumu bozukluğu diğer adıyla,bipolar sanırım.
çoğu kişide vardır.ama kimilerinde ileri boyuttadır.
merak ettiğim,ağırlaşırsa çoklu kişiliğe neden olur mu?

bende de zaman zaman oluyordu. bana da çok arkadaşım tepki vermişti. . mümkün oldugunca hayatınızı stresten arındırın, kendinizi gözleyin, tepkilerinizi kontrol etmeyi öğrenin, tepkilerinizi engellediginizde bu sizde bir öfke yaratıyor mu bakın bakalım. gidebiliyorsanız bir doktora gidin. ve en önemlisi çözümsüz bir sorununuzun olmadıgını yalnız olmadıgınızı bilin. yalnızlık ve çaresizlik duygusuna asla kapılmayın. büyük ihtimalle bastırılmış duygularla ( sevgilinden ani soğumak gibi aslında o ilişkiyi sürdürmek istemediğinizin ama farklı sebeplerle ayrılamayıda göze alamadıgınızın işareti ), depresyonla, hayatınızdaki tatmizsizliklerle, boşluklarla duygularınızı ifade edememe , hayatınızı yönetemediginizi hissetme ile ilgili duygular bunlar. şakaya vurmak tabi ki iyi ama en önemli şey ruh ve akıl sağlığı oldugundan kendinizi dinleyin ve sorunun özüne ulaşmaya çalışın.

Son düzenleme:
ve bu arada 99 da panik atak oldugumdan beri ara ara sıkıntılı dönemlerde bu gelgitleri yaşıyorum ve hala tek kişiliğe sahibim )) rahat ol.

bende de duygu değişiklikleri oluo ama fazla değil bana ilgi duyan bi arkadaş vardı halen varda önceleri çok fazla ilgileniodu benle ben açıkça ona ilgi duymadığımı görüşmek istemediğimi söyledim ümit vermiş olmak için arkadaş olarak görüşelim dedi o arada yine ebazen ilgisini belli etti en son pozisyon değiştirdi sanki benle ilgilenen o değilmiş gibi daha görüşmedim onla bi hafta sonra yine kendi aradı yine eski gibi ben bişey

aynı duyguları ben de yaşıyorum.bunun altında nasıl kalkılır bilemiyorum.insanın ruh 5-10 dakikada bir değişebilirmi? kendim için çok üzülüyorum ilerde daha kötü olmaktan korkuyorum.ama en çok da eşim için üzülüyorum.Çünkü onu da yıpratıyorum.Allahtan en büyük dileğim ben ve benim gibi duyguları dalgalı olanların bir an önce sağlığına kavuşması..

bendede ımplus davranış bozukluğu wa tedavi görmeye çalıştım ama daha kötü oldum ilaçlar beni deli gibi yaptı sürekli uyuyor herşeye gülüyordum doktor ilacın dozunu dşürdü ama yine bi değişiklik olmadı zaman zaman halislasyonlar fln görmeye başladım we ilacı kestim hala rahatsızlığım dewam edio ama o ilaçları kullanmak istemiorum.ama bu aralar bayağı zor günler geçiriorum hastalığım dahada ilerlemeye başladı mutlu olamıyorum kmseyi sevemiyorum güvenemiyorum içimde sebebini hala çözemediğim bi korku var sürekli ağlamak istiyorum bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.kmsenin beni anlamadığını düşünüyorum.mutu olmamam için hiç bi sebep yok ama olamıyorum ne yapıcam ben...?

sürekli ağlamak istiyorum herkesten kaçmak bi yerlere saklanmak we kimseyle ilgilenmek istemiyorum. durumumun farkındayım ama engel olamıyorum kendime. herşeye ağlıyorum. bu yüzden insan içine çıkamaz oldum. çok yıpranmış hissediorum kendimi.. sizler nasıl geçirdiniz bu dönemi?

olmaz mı hemde fazlasıyla yaşayan war:) ama bi gün herşey düzene giricek geçicek die bekliyorum sadece..şuan o içinde bulunduğum ruh halini biras atlattım ama tamamen kurtulmak mümkün deil heralde.. ama kendimi kontrol etmeye çalışıorum başka çıkar yol yok..

Benim de aşk hayatım aynı tatlım. Kimseyle olamıyorum hemen sıkılıyorum, artık birinle olsun istiyorum fakat olmuyor yapamıyorum. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…