Duygu durum bozukluğu yaşayanlar... Buraya lütfen

Ben her zaman yaşıyorum hayatımın bir parçası oldu artık:roflol:sırnaşık şey

canım ne gibi sorunlar yaşıyosun ben bıktım artık beş senedir resmen dengesizim kendim bile ne hissettiğimi düşündüğümü anlyamıyorum okadar karışığım bazı yazılar okudumda bizim gibilere dengesiz diyip dalga geçiyorlar laelaelaelaelae

bende sizdenim of -tatlicadiarzu-
sevdğm birinden hemen soğuyablyrm bazen iğreniyorm duygularmn ayrımını yapamıorm fisfisfis

bende depresif bir duygu durum bozukluğu var ve bütün hayatımı etkiliyo off bunla nasıl başedicem bilmiyorum :bbo:

bende de olduğundan yüzde binikiyüz eminim ama psikiyatra gittim sende hiç bişi yok dedi.anlamadı galiba:)))onlarda bizden çatlak yahu:))

sizi çok iyi anlıyorum.doktor çok önemli teşhis çok önemli.her doktor teşhis edemiyor.bu rahatsızlığın adı bipolar bozukluğu.gecmiş olsun hepimize :)anca ilaçla düzeliyor.ilacı bırakınca tekrar iki ay sonra aynı oluyorsun.dengesiz düşüncelere sahip olunuyor.bir sıcak bir soğuk.

canımbende depresif bozukluk var üç aydırda ilaç kullanmıyorum biraz ondan galiba aslında kıskançlıkmı bilmiyorum ama sanki bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum buda kıskançlık yapıyo galiba eşimin ailesine verdiği değeri bana vermemesinden kaynaklanıyo kendimi değersiz hissettiriyo banasenağlama

bende bırı bana yuzlerce ıyılık yapsada bır kotu sozu olsun onu dusunup dusunup dolduruyorum kendımı nefret edıyorum ondan

Bendedemi var diye suphelenmedim degil.. ama asla kinci degilim.. bi tek eski sevgilimden igrenmistim evet.. sanirim tek sebebi kendimi zorlayarak iliskiye devam etmekti.. artik hic bi sekilde tahammul edemiyodum ve ayrildim.

o degilde, ben hicbiseyi hickimseyi tinlamiyorum.. o ne bozukluguna giriyo :dance:

bende aşırı derecede bu sorun var ama aynı zamanda majör depresyon hastasıyım ikisi bir araya gelince tadından yenmiyo vallahigamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…