bende bırı bana yuzlerce ıyılık yapsada bır kotu sozu olsun onu dusunup dusunup dolduruyorum kendımı nefret edıyorum ondan
ben çok düşünüyorum aşırı derecede ama bu kadar düşünürsem kafayı yicem bi gün diye korkuyorum bana ii bişi de söylensse acaba altındaki olay ne diye kafa patlatıyorum sonra da saçmasapan bişi bulup ona inanıyorum o zaman bana çok doğru geliyo sanki herkes bana karşı gibi geliyo durduk yere üzülebiliyorum bi sebebi olması gerekmez bi de sanaırım bu güvensizlikten oluo tam olarak kimseye güvenmiyorum
Canım üzüldüm durumunuza ama bu böyle devam edemezki, aranızda mantık adına hiçbirşey yok.
Evlendiğinizi düşünsene hep ezilen taraf sen olursun.
Evet aşk var ayrılırsan çok üzülürsün ama, belirli bir zaman sonra aşabilirsin. Fakat evlenirsen çok yıpranırsın...
Canım üzüldüm durumunuza ama bu böyle devam edemezki, aranızda mantık adına hiçbirşey yok.
Evlendiğinizi düşünsene hep ezilen taraf sen olursun.
Evet aşk var ayrılırsan çok üzülürsün ama, belirli bir zaman sonra aşabilirsin. Fakat evlenirsen çok yıpranırsın...
arkadaşlar teşekkür ederim .düşündüm ayrılmaya karar verdim.beni çok mutsuz ediyor çünkü.ayrılmak en iyisi.vicdanım rahat, yeterince sabır gösterdim.4 aydır kendimi paralamışım onun için .umarım çocuğuyla mutlu huzurlu bir hayatı olur.onlar için tek dileğim bu.
bende sizdenim...alııştık artık..balkafaylakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?