Duygu durum bozukluğu yaşayanlar... Buraya lütfen

burdaki yazıları okuyunca bu durumun yalnız bnde olmadığını anladım.. bende bunların üstüne birde aşırı kıskançlık var. kafamda senaryoları yzıyorum yazıyorum sonra onlara inanıp ağlıyorm erkek arkadaşıma anlatıyorm gülünce bidaha ağlıyorm.. kısacası çok kıskanıyorum.uzak kalınca her gün bitcek mi diye düşünüyorm çünkü güvenmiyorm.üstelik güvenmemek için hiç bir sebep yok 4 yıllık bi ilişki ve yanlışını hiç görmedim.. nasıl yeneceğimi bilmiyorm çünkü hem kendime hem ona zarar veriyorm.senağlama:uhm:

ya benimde bu dengesiz halim gebelikden dolayı iyice tavan yaptı napıcam bilmiyorum eski halimin bin beter dahaa dengesizi oldum napcam ben kendimi kontrol edemiyorum

balık,ceviz düzenli yemek faydası oluyormuş
.bu konuyla ilgili başka bir topikte okudum.

arkadaşlar yazılarınızın hepsini okudumda benim kayınvalidede var bu sorun.çok dengesiz inatçı kinci aşırı kıskanç güvensizlik endişe bozukluğu mevcut ilaç kullanıyor kaç yıldır ama hala aynı malesef bide ben beraber oturuyorum düşünün artık hiç anlaşamıyoruz.senağlamasenağlamasenağlama bazılarına ilaç iyi geliyorda bizim valideye niye yaramıyor bu :uhm:ilaç kullanmış hali buysa gerisini düşünemiyorum.acaba dedim ilacı almıyormu ama kullanıyorda yani dedim sende bi değişme yok aynı oda diyo ilaç kullanmasam yanımda kimse duramaz bu iyi halim diyo:bbo:bişey değil beraber oturunca ister istemez etkileşim oluyor bu gidişle benide delirtecek.-tatlicadiarzu-üzüm üzüme baka baka kararır yani.ne yapsak bilemedim allah sabır versin bana:Saruboceq:

kıslar Allah yardımcınız olsun kendime kızıyordum ama sizin işiniz daha zor, bendede var, düşünmek istemediklerimi aklıma gemesini istemediklerimi düşünüyorum, yanlış olduğunu bile bile, mantıksız olduğunu bile bile, bi bara gitsem bi konsere öleceğim akıma gelio çoğunlukla ortamı yaşayamıyorum ama bunlara yardım almadan tek başıma göğüs gerdiğime inanıyorum,umarım bu bi hastalıksa ilerlemez zaten hiç norma olmadım kendimi bildim bileli bide bu çıkmaz inşaAllah, bu arada arkadaşlar sormuş bende ikizler burcuyum, sürekli bu huzursuzluk halindeyim yani

bende bırı bana yuzlerce ıyılık yapsada bır kotu sozu olsun onu dusunup dusunup dolduruyorum kendımı nefret edıyorum ondan

ay aynen .... ya etrafımdakiler kaçmaya başlıyo bi süre sonra bu hareketim yüzünden...kalıcı bi çevre yapamıyosun kii

buna da aynen diyorum...uf ya vahim yani durumum..ve bu zaman kdr dr a da gitmedim..keşke gitseydim...bu çok ypratıcı bi durum ya

arkadaşlar .lütfen yardım edin.arkadaşımla sorunlar yaşıyorum.herşey iyi giderken birden değişebiliyor.ufacık şeyleri oyle buyutuyorki ayrılma aşamasına geliyoruz.4 aydır beraberiz .yeni bir ilişkimiz var.fakat onu çok seviyorum.1.5 yıl önce ayrılık yaşamış.bir oğlu var.ikisinide cok seviyorum.ama öyle konularda sorun yaşıyoruzki şaşırıp kalıyorum.aşk nelere kadir.bazen üstüme okadar geliyorkı dayanamıyorum.kalbim vicdanım ve mantığım karma karışık.bir gün çok iyiyiz .birgün bir hareketime bir sözume eski eşim gibi davranıyorsun diyerek benden aniden uzaklaşıyor.sanki sürekli benı izliyor.hareketlerimi sözlerimi kendince yorumluyor hüküm veriyor .açıklama fırsatı bile vermiyor.zaten açıklamalarıma inanmıyor .lütfen yardım edin.kız arkadaşımla bu durumdayım .

bugun yine ayrılma aşamasındayız .belkı siz bu yazıyı okurken ayrılmış olacagız.sebebini bile bilmiyorum.ne yaptıysam ikna edemedim .sorun sede değil bende diyor sürekli.şaştım kaldım.evlenme teklif ettim .onuda hafife aldı.evet son mesajınıda attı.of ya bumu yanı .bukadar seviyorken,hiçbir şey yok iken nerden çıktı bu şimdi.

Canım üzüldüm durumunuza ama bu böyle devam edemezki, aranızda mantık adına hiçbirşey yok.
Evlendiğinizi düşünsene hep ezilen taraf sen olursun.
Evet aşk var ayrılırsan çok üzülürsün ama, belirli bir zaman sonra aşabilirsin. Fakat evlenirsen çok yıpranırsın...

dun gece çocuk benı istemiş ağlamış .beni aradı .gittim.oynadık biraz onunla .onunda yüzü gülüyordu .hatta konuştuk biraz .zaten hiçbir sebeb yok.ama kapıdan çıkarken yine aynı durum .bir insanın duyguları nasıl aniden değişebilir.hanı nerde anlayış özveri.onun için yaptıklarım umrunda değil .görmek istemiyorum seni diyor .çocuguda buna alıştıracakmış.sabaha kadar uyumadım.bu kadarı olamaz dedim.artık gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum .bu beni daha çok üzüyor.umutla beklemekten başka bir şeyim kalmadı.

kesinlikle ayrıl. ve asla evlenme böyle biriyle.
kendine hayatı zindan mı etmek istiyorsun...
daha şimdiden böyle yapan bir insan evlenince neler yapar neler....

umutla bekleme.
hiçbirşey düzelmiyor böyle hastalarda...
tedavi olsa belki ama onu da kabul etmez bu hastalar.ayrıca bu genetik olabiliyor.çocugu da böyle olursa ilerde al sana çifte bela....
yada sizin çocugunuz olursa.....
ilerisini düşünmek bile istemiyorum....

aynen katılıyorum alkisalkisalkis
ayrıldığında yaşayacağın acı,evlendiğinde yaşayacağın acıdan çok çok daha hafif olacak buna emin ol..
ve sana layık dengin olan biriyle evlen...

arkadaşlar teşekkür ederim .düşündüm ayrılmaya karar verdim.beni çok mutsuz ediyor çünkü.ayrılmak en iyisi.vicdanım rahat, yeterince sabır gösterdim.4 aydır kendimi paralamışım onun için .umarım çocuğuyla mutlu huzurlu bir hayatı olur.onlar için tek dileğim bu.

en doğru kararı vermişsin.tebrik ederim.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kendisiyle 4 ay geçmeyen biriyle bir ömür nasıl geçer ki kafamçokkarıştı

allah böyle ruh hastalıklarını kimseye vermesin arkadaşlar,çok zor...
bende normal biriydim eskiden,yaşadıklarımla yıprandım şimdi ne ararsan var:))
bir gün mutluluk sarhoşuyum,bir gün intihar düşünceleri,bir saat içinde eşimden de ayrılabilirim,iki dakika sonra onunla fizana yerleşebilirim...
ben bile bu fikirlerimden yoruluyorum.
yapma diyorum kendime,ama neynime söz geçiremiyorum...
çok zor çok...
eşim sabırlı olmak zorunda bunu hakettim...onu adam ettim ama kendim adamlıktan çıktım.arkadaşlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…