Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah böyle ruh hastalıklarını kimseye vermesin arkadaşlar,çok zor...
bende normal biriydim eskiden,yaşadıklarımla yıprandım şimdi ne ararsan var:))
bir gün mutluluk sarhoşuyum,bir gün intihar düşünceleri,bir saat içinde eşimden de ayrılabilirim,iki dakika sonra onunla fizana yerleşebilirim...
ben bile bu fikirlerimden yoruluyorum.
yapma diyorum kendime,ama neynime söz geçiremiyorum...
çok zor çok...
eşim sabırlı olmak zorunda bunu hakettim...onu adam ettim ama kendim adamlıktan çıktım.arkadaşlar.....
bende sizdenim of -tatlicadiarzu-
sevdğm birinden hemen soğuyablyrm bazen iğreniyorm duygularmn ayrımını yapamıorm fisfisfis
birebir aynı...bu kadar olura.s
bu başlığı tesadüfen gördüm ve yazdıklarınız okurken sanki kendimi buldum.aynı sorunlar bended var.mutlu oldyuğum zaman tavan yapıyorum.mutsuzken de bende mutsuızu yokç.gecelerıağlıyorum.bu sosyal hayatımıda etkılıyor.zaten aşk hayatım rezalt.kımseyle bı dıkış tutturanmıyorum.zaten cıddı bağlanma sorunum var.karşıma çıkan ınsanda heme soğuyorum.hıç kımseye bağlanamıyorum.buda artık moralımı bozuyo.eliimden gelenı yapıyorum ama sanrırm kalbım hemen yuzmue yansıyo bu yuzden karşıdakı adamda bana yaklaşamıyor.napıcam bılmıyorum.artık birine bağlanmak ve hayatımı duzne sokma kıstıyorum.bunları yaşıyan varmı aranızda