- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
canım çok sevindim.. hakkında hayırlısı olur inşALLAH...darısı başımıza :) nasıl giyindin pekii yüzük falan takıldımı?
valla ben kumas pantolon gömlek ve yelek giyindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sevindim.. hakkında hayırlısı olur inşALLAH...darısı başımıza :) nasıl giyindin pekii yüzük falan takıldımı?
aynen canım seni beğenen beğenmiş boşver gerisini
siz iyi geçinmeye mutlu olmaya bakın
canım ya bende senin gibi 1-5 sene nişanlı kaldım..hem bölesi biraz daha iyi daha iyi tanıyosun herkesi..
begenmistir yaa, begenmediysede cokta tin tin dedigin gibi begenen begenmis zaten:) , hayirlisi olsun .. artik devami nisana :) resimlerin varsa eklesene.. :) darisi basima insallah..
buyur bitane resim
cok güzelmis gercekten :) hayirlisi olsun canim, darisi basima insallah yakinda .. cok yakinda bir zamanda insallah :) aminnn
canım allah tamamına erdirsin
güllerin ve çikolatan çok güzel
allah tamamına erdirsin!:) ayşe'ye de sana da Allah kolaylık versin.
bizim de 2 hafta önce sözle beraber istememiz oldu. senin başına gelenlerin benzerini ben de yaşıyorum. Sözlümün annesinin boyumu kısa bulduğunu da, "o kız büyük gösteriyo" minvalinde laflar ettiğini de biliyorum! Bunlara hem kulak misafiri olmuşluğum var hem de sözlüm kıyafet konusunda fikir istediğimde "büyük gösterecek kadınsı bişey giyme", "topuklu giysen iyi olur bence" gibi yönlendirmeler yaptı.
Dindar insanların dış görünüşe bu kadar takmasını gerçekten ben de anlamıyorum. Kayınvalidem "boyum 164" diyen birini bile "senin boyun 164 olamaz, 162 falansındır" diye düzeltip tersleyecek kadar boy konusunda takıntılı. İstemem de biraz tuhaf geçti. (Annesi sözlüme 2 gün kala "şu işi nişanla birleştirseydik keşke, şimdi günler kısa, Bursa'dan İstanbul'a gelmek zor, onlar akrabalarını niye çağırmış, biz bizimkileri çağırmak istemiyoruz ki... gibi şeyler söyledi. Telefonda kulak misafiri oldum. O yüzden çok gerildim.) İsteme sırasında babası "aslında biz kız istemekten ziyade oğlumuzu vermeye geldik.." gibi şeyler söyledi. Mecburen incelik yapıp güldük. Nişan için bohça bile istemediğimi söylemiştim sözlüme. Annesi strese girer, gereksiz masraf diye düşünmüştüm. Acaba ben de gereksiz incelik mi yapıyorum? Misal, ben söylemeyince sözde tektaş takmayı düşünen olmadı...Sözlüme düğün konusunda destek olamayacaklarını da söylemişler
allah tamamına erdirsin!:) ayşe'ye de sana da Allah kolaylık versin.
bizim de 2 hafta önce sözle beraber istememiz oldu. senin başına gelenlerin benzerini ben de yaşıyorum. Sözlümün annesinin boyumu kısa bulduğunu da, "o kız büyük gösteriyo" minvalinde laflar ettiğini de biliyorum! Bunlara hem kulak misafiri olmuşluğum var hem de sözlüm kıyafet konusunda fikir istediğimde "büyük gösterecek kadınsı bişey giyme", "topuklu giysen iyi olur bence" gibi yönlendirmeler yaptı.
Dindar insanların dış görünüşe bu kadar takmasını gerçekten ben de anlamıyorum. Kayınvalidem "boyum 164" diyen birini bile "senin boyun 164 olamaz, 162 falansındır" diye düzeltip tersleyecek kadar boy konusunda takıntılı. İstemem de biraz tuhaf geçti. (Annesi sözlüme 2 gün kala "şu işi nişanla birleştirseydik keşke, şimdi günler kısa, Bursa'dan İstanbul'a gelmek zor, onlar akrabalarını niye çağırmış, biz bizimkileri çağırmak istemiyoruz ki... gibi şeyler söyledi. Telefonda kulak misafiri oldum. O yüzden çok gerildim.) İsteme sırasında babası "aslında biz kız istemekten ziyade oğlumuzu vermeye geldik.." gibi şeyler söyledi. Mecburen incelik yapıp güldük. Nişan için bohça bile istemediğimi söylemiştim sözlüme. Annesi strese girer, gereksiz masraf diye düşünmüştüm. Acaba ben de gereksiz incelik mi yapıyorum? Misal, ben söylemeyince sözde tektaş takmayı düşünen olmadı...Sözlüme düğün konusunda destek olamayacaklarını da söylemişler
Canim seni cok cok iyi anliyorum. Bende ben tek tasimi istemistim bastan sözlüme söylemistim bunu, oda annesine söylemis ben sözlüme tek tas almak istiyorum diye anneside tabiki demis. Kuyumcuya gittigimizde kendileri sordular tek tas yüzüklerinizide görebilirmiyiz diye. Yüzükleri secerkende kimse karismadi tamamen bana biraktilar. Bende tabi abartmadan ucuzundan birtane tek tas aldim ayip olmasin diye ama ciddende begenmistim, parmaklarim ince oldugu icin gramida az cikti ve azda tuttu. Ilk basta ön yargili yaklasmis benim kaynanam, fakat simdi beni sevdigini hissediyorum. Kadin benden cekinmis galiba en basta. Ben bir takim seylere kulak misafiri oldugum halde saygimi vs. yitirmedim. Sende öyle yap. Eminimki oda görecektir senin nasil biri oldugunu. Ama seninde dedign gibi bazi kisiler okadar ince düsünemiyorlar. Misal Bohca, ufak tefek hediyeler özel günlerde vs. bazilari cok aliyor bazilari hic. Yilbasindada ban saat aldi sözlüm. Bende ona Kemer almistim. Fakat kaynanam gil birsey getirmediler yiyecek haric. Bize davetlilerdi. Bazilari diyor altin almak lazim bence buda cok abartili yilbasi icin ufak hediye olur. Habire Altin vs. alinirsa evin yolu bulunmaz, bence karsi tarafida düsünmek lazim ama deigim gibi karsi tarafinda birazcik olsn detaylarini düsünmesi lazim ince ufak tefek hediyeler getirirlerse cok iyi olur, ha ben hediye ye düskünüm vs. diye degil cevreye mahcup olmamak acisindan, sonucta hergelen soruyor ne getirdi damat ne getirdi kaynanan diye her özel günde. Cok sacma ama milletimiz böyle malesef