• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Duydumki müstakbel Kaynanam beni sevmiyor? Ne yapmaliyim?

katılıyorum.bende altın istemedim.
ama şimdi çok pişmanım.böylelerini soyupsoğana çevireceksin.
şimdiki aklım olsa 10 dal üçlü burma ile bi takı seti isterdim.
böylelerine iyilik yaramaz.

ben sirf söz icin alyans ve tek tas istesem azmi? ilerde nisan olacak büyük ama aile arasi degil ozamanda altin istesem?

Bunu nasıl öğrendiniz siz?Sözlünüz gelip söylediyse büyük bir hata yapmış.Konuşulan her lafı size getirirse yanlışların en büyüğünü yapar.Önce sözlünüzden laf taşımamasını isteyin.Olur ya bir an için aralarında konuşmuşlardır,sizi istemese bugün size gelmezlerdi.Hem annesinin sizi beğenmesi hiç önemli değil,onunla evlenmeyeceksiniz.
Şimdiden kafanızı bulandırmayın ve sözlünüzü uyarın.

valla müstakbel sözlüm herseyi söyler bana hicbirseyi saklamaz buda SIKINTIYA sokuyor bizi bende rahat duramiyorum kadin hakkimda ne düsünüyosa bilmek istiyorumki ona göre bosu bosuna ümitlenmeyim kendi kendime diye. Ama galiba bundan sonra asla laf getirmesin bana bende ona götürmem zaten götürmüyorumda :D yoksa bu is böyle devam etmez!

söz de tek taşın yeterlı bence alyansı nişanda almıyacakmısınız ..tek tasını pırlanta aldır ama kız sinir oldum kaynanana :19: nişanda da bilezik kolye fılan taksınlar bız kardesımın nısanında alyans ıkı bılezık ve bır set taktık

valla acikcasi bende beterinden korkuyorum eger ilk günlerde bahanesi var ise ozaman ilerde daha neler der neler diye düsündüm :D demekki nisanlanmak, sözlenmek veya evlenmek aslinda sabir isiymis yani her denileni kafana takmayacaksin, bazi kisileri görmemezlikten geleceksin umurmsamayip sabirli olacaksin bu benim icin büyük bir ödem iyice bi ödevime calismam lazim :D

AYNEN ÖLE .. :64::64:
Herkes kafasına göre takılır olan gelinle damada olur.. O yüzden birbirinizi kırmamak onemlı bole zamanlarda...
AMA GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNKİ GÜZEL OLSUN HERŞEY..

ben sirf söz icin alyans ve tek tas istesem azmi? ilerde nisan olacak büyük ama aile arasi degil ozamanda altin istesem?

alyansını,saatini,takı setini ve 2 bileziğini aldır.
eğer nişan yapacaksanız tek taşını o zaman aldır.güzel,şık ve pırlanta olsun.(imitasyon kesinlikle aldırma)

söz de tek taşın yeterlı bence alyansı nişanda almıyacakmısınız ..tek tasını pırlanta aldır ama kız sinir oldum kaynanana :19: nişanda da bilezik kolye fılan taksınlar bız kardesımın nısanında alyans ıkı bılezık ve bır set taktık

valla alyans aliyoruz ki ikimizdede yüzük olsun. Biz birkere Alyans alacagiz o yüzükler iste hem söz hem nisan hemde evlilik yüzügü olarak gececek yoksa 3-4 tane yüzük almak zorunda kaliriz yani ben kiz olarak tek tas ve alyans takacagim, müstkabel sözlüm sirf alyans. Nisanimizda alyanslari vercegiz onlar geri takilacak bize. sadece yüzüklerin icine nisan ve evlilik tarihleri eklenecek okadar. yüzük ayni yüzük yani.

alyansını,saatini,takı setini ve 2 bileziğini aldır.
eğer nişan yapacaksanız tek taşını o zaman aldır.güzel,şık ve pırlanta olsun.(imitasyon kesinlikle aldırma)

kızlar yapmayın allahın askına yaa bütçesine göre içinden geleni alsın kadında...

zaten aranız açık iyice cılkını çıkarma..

yarın bi gün başına kalkarlar huzursuz olmaya gerek yok mal mülk altın para gelip geçici yaaa..

AYNEN ÖLE .. :64::64:
Herkes kafasına göre takılır olan gelinle damada olur.. O yüzden birbirinizi kırmamak onemlı bole zamanlarda...
AMA GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNKİ GÜZEL OLSUN HERŞEY..

tamam güzel seyler düsünüyüm ozaman :D
misal kaynanasiz bir hayat yuahahah

hımm sözle nişan arası uzun o zaman baya bizim bi haftaydı ondan sözde tek tasımı takmıstı eşim ..o zman oyle yaparsınız tek tasımı da esım almıştı zaten lafını ederler dıye :27:

kızlar yapmayın allahın askına yaa bütçesine göre içinden geleni alsın kadında...

zaten aranız açık iyice cılkını çıkarma..

yarın bi gün başına kalkarlar huzursuz olmaya gerek yok mal mülk altın para gelip geçici yaaa..

valla bende öyle dsündüm ilk basta ama dediki aslinda sözde altin alinmaz ama sor yinede dedi ogluna ben telefonde herseyi duydum. Ayrica söz olacak haftaya yüzük takilacak yani ondada bisey götürülmezmis öyle diyo kadin. Yani hicbirseyi kendi gönlünden koparak getirmiyo. Sorunda orda. Adetleri bilmiyormus gibi yapiyo ama aslinda biliyo fakat istemedigi icin bence icindende gelmiyor ve kendiliginden birsey almiyor.

Benim gözüm malda mülkte degil. Allaha sükür ailemin de durumu iyi kendileride takar bana bilezik vs. sorun olmaz fakat benim zoruma giden burda herkes cevre soruyor damat ne aldi ailesi ne aldi misal bayramlarda seyranlarda dogum günülerinde sorarlar. Sende dersen hicbirsey kendin rezil olursun. Yani derlerki kiza hic deger vermiyorlarki birsey almiyorlar. Müstakbel sözlümde calismiyorki herseyini kendisi alsin okuyor. OKudugunun yani sira ufak tefek isler yapiyo ama oda anca yüzügü karsilar veya cikolata ve cicekleri milletin diline düsmek istemiyorum yoksa beni ilgilendirmiyo ne alip sattiklari!

arkadaşlar bakıorum daa herkesin gerek istemeede gerek sözde gerek nisanda hep problemi olmus...
0 sorunla evlenen yok mu ya :64::64::64::64::64::64::64:

valla ne durumları olmayan gelınıme feda olsun deyıp yapmaya calışıor ama varken içinden gelmeyene aldıracaksın bence zaten altın onların şanı kendılerı bilir

evett onların şanı şerefi o yüzden diorm ya alırsa alsın ama gelin istemesin...

alcaklar borca girip sona gelin ve damat evlenince ödücek bu mu yani genelde böle oluor...

kendi kendine almıs olur :64:

evett onların şanı şerefi o yüzden diorm ya alırsa alsın ama gelin istemesin...

alcaklar borca girip sona gelin ve damat evlenince ödücek bu mu yani genelde böle oluor...

kendi kendine almıs olur :64:

tamam ozaman kadina desem bana sordugunda birsey istiyomusun diye bende sunu desem olurmu?

Ben kimseden birsey istemem, siz kendiniz icinden geliyorsa almak istediginiz birsey varsa alabilirsiniz desem?

Cünkü dedigin gibi icinden gelerek almicaksa ne degeri varki aldiginin isterse trilyonluk hediye alsin!

amaaannn hangi kaynana gelini sever ki zaten, takma boşver :63:
sen erkek arkadaşını seviyorsan, onunla mutlu olacağıma inanıyorum diyorsan gerisini boşver, hiç kafana bile takma, aradaki mesafeyi koru, sana iyi davranana iyi davran, çokta şirin gelin olucam kendimi sevdiricem hesabına düşme, ne yaparsan yap mutlaka bi kusur bulurlar...
kendi kızları örnek gelin olduğundan ayrıca da çoooook güzel olduğundan biz ne yaparsak yapalım gelinler olarak hep hatalı oluruz :19:
en güzel görüştüğün zaman annecim diyeceksin, sonra da hayatına o yokmuş gibi devam edeceksin....

ben nişanda istemedım düğünde isteyecegım diye düğünde de baya bi istedim onlarda sağolsunlar hakkıdır demişler :27: altının parasını ogluna ödeten de mi var yaa bize düğünde toplananları bile verdiler sağolsunlar öpüp de basıma koyam bari

valla ne durumları olmayan gelınıme feda olsun deyıp yapmaya calışıor ama varken içinden gelmeyene aldıracaksın bence zaten altın onların şanı kendılerı bilir

valla bu dünya cok tuhaf, iyi davranirsin kötülük görürsün
kötülük yaparsin iyilik görürsün

hak edene hic bir cöp almazlar, hak etmeyene can feda olur. Ben analmadm simdi bu dünyada kötümü olmak gerekiyo yoksa iyimi?

amaaannn hangi kaynana gelini sever ki zaten, takma boşver :63:
sen erkek arkadaşını seviyorsan, onunla mutlu olacağıma inanıyorum diyorsan gerisini boşver, hiç kafana bile takma, aradaki mesafeyi koru, sana iyi davranana iyi davran, çokta şirin gelin olucam kendimi sevdiricem hesabına düşme, ne yaparsan yap mutlaka bi kusur bulurlar...
kendi kızları örnek gelin olduğundan ayrıca da çoooook güzel olduğundan biz ne yaparsak yapalım gelinler olarak hep hatalı oluruz :19:
en güzel görüştüğün zaman annecim diyeceksin, sonra da hayatına o yokmuş gibi devam edeceksin....

aynen vaziyet onu gösteriyo bende öyle yapacagim ;)

canım içinizden geldiği gibi dersen o iş yatar cünkü düğün zamanı oyle kolay kolay kimsenin içinden gelmez sen muhatap olma zaten ki annen konussun ya da halan yengen benım annem bizde böyle böyle yaparlar dedi benım ıstedıgımı iletti yani burda boyle olur dedı kimse de olmaz dıyemedı

tamam ozaman kadina desem bana sordugunda birsey istiyomusun diye bende sunu desem olurmu?

Ben kimseden birsey istemem, siz kendiniz icinden geliyorsa almak istediginiz birsey varsa alabilirsiniz desem?

Cünkü dedigin gibi icinden gelerek almicaksa ne degeri varki aldiginin isterse trilyonluk hediye alsin!

:49: doğru söylüyrsn :66:

Back