• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim varrr aldatildimmm ona bir sans daha verdim ama...

Bekledigim suki cocuklatimla onsuz bir ha

Saol canim beni anladigin icin tesekkur ederim inan bana keske trdeki kanunlar burdada olsa zaten orda olsam bunun yaninda bi dk bile durmazdim gurursuz diyenler oldu varsin desinler yavrularimdan ayrilmamak gururrsuzsa varsin oyle dusunsunler.
Yazdiklarinizi okudukça kendi kızım gözümun önüne geldi ben aksama kadar bile o kadar çok özlüyorum ki bir de böyle bir durumla karşılaşsam kafayı yerdim. İnşallah biran önce çocuklarınızla Türkiye'ye donersiniz

Çocuklarınızın, anne babası bir arada yaşayan bir ortama değil, güçlü ve kendini ezdirmeyen bir anneye ihtiyacı var. Aynı şey senin kızının başına gelse, o lanet olası damatla aynı evde yasamasina izin verir mısın,? Lütfen kendinizi bu kadar alçaltmayın. Çocuklar bahane değil siz kendinize değer saygı sevgi her şeyi kaybetmişsiniz. Kendinize gelin

Çok sinirlendim ya küstah herif!!
Peki çocukların babaya verilme durumu varsa nasıl hareket ederdiniz.

Konunuzu duzenleyin isterseniz. İnsanlar çocuklarınızın türk vatandaşı olmadığı için götüremediğinizi okumadı. Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bir üyenin dediği gibi konsoloslukla görüşün. Ve mutlaka para da biriktirin süreçte. İnşallah siz ve çocukların lehine çözülür her şey.

Bana bunlari yasatan bi insana cocuklarimi veremem.kimbilir onlar ustunde ne baskilar kuracak hic kimse baskiya gelemez her insan ozgurdur evliyiz diye her dedigini kabul etmek koleliktir ben kabul edemem.Evet cocuklarim turk vatandasi olamdigi icin kafama gore alip onlari gidemiyorum buranin kanunlarida bir baska kimse anlamadi yada anlamak istemedi kim dedi gurursuz kimi dedi evliligi birsey sandin kimi cekemiyorsan git ama butun bunlari yapmam icin cocuklarimi ona feda etmis olurum onalarsiz bir hayatida yasayamam.

Bana bunlari yasatan bi insana cocuklarimi veremem.kimbilir onlar ustunde ne baskilar kuracak hic kimse baskiya gelemez her insan ozgurdur evliyiz diye her dedigini kabul etmek koleliktir ben kabul edemem.Evet cocuklarim turk vatandasi olamdigi icin kafama gore alip onlari gidemiyorum buranin kanunlarida bir baska kimse anlamadi yada anlamak istemedi kim dedi gurursuz kimi dedi evliligi birsey sandin kimi cekemiyorsan git ama butun bunlari yapmam icin cocuklarimi ona feda etmis olurum onlarsiz bir hayatida yasayamam.

Şunu herdefasinda söylüyorum çocuklar mutsuz bir ailede buyuyecegine ayrı ayrı mutlu olsunlar daha iyiki bu çocukların babası ölmüyor yine babaları var böyle bir adamla hala evli kalmak gurursuzluk tabi destekciniz yoksa veya gecinemeyecek durumdaysaniz bişey diyemem çocuklar mutsuz bi aileden daha çok mutlu olurlar ayrılınca kendinize yapmayın bunu aldatmaktan daha çok sizi ona kotulemesi ve sevmiyorum karımı demesi daha yaralayici

Beni anlayan anlamayan arkadaslarima ayrica tesekkur ederim verdiginiz bilgiler beni bir nebze silkeledi kendime gelmemi sagladi ayrica ilerde belki pisman olmayim diye bir sans verip affetmeyi denedim ama olmadi olmuyor insanin sirtindan vurulmasi cok caninizi yakiyor olsun ben evlatlarim icin affetmeye calistim ama olmadi der ayrilirim onemli olan yavrularimi kaybetmemem.Ve sunuda belirteyimki belki benim yasadiklarimi yasayanlar icin asla affedilmez bi durum oldugunu anlasinlar ve ne olursa olsun affetmesinler.....

"Evlendim, şiddet gördüm. + Hamileyken bile.." den sonrasını okumadım. Bi de üstüne ihanet olmuş belli. Ben bu mutsuz evliliğe rağmen nasıl hamile kalınabildiğini anlamıyorum. Aranız kötüyken iki çocuk nasıl oldu? Nasıl birlikte olmaya razı geliyosunuz böyle bi adamla? 2 kere hamile kalıp doğuracak kadar nasıl kolay affediyosunuz da böyle adamları kaldırıyo bünyeniz? Adam kötü davranmış şiddet göstermiş, peygamberlik vasfı indi ve düzeldi adam diyelim, o anları nasıl hazmedip affedip unutabiliyorsunuz? Hiç mi saygınız yok kendinize? Hiç mi var olmadınız kocanızdan önce? Böyle evliliği devam ettirmeyi sadakat, aşk, sabır, tevekkül vs gibi bi şey mi sanıyorsunuz? O iki çocuk nasıl oldu yaa? Neyse yeter bu kadar. Kendini ezdiren kadın görünce sinirlenirim bozuluyo.

Kusura bakmayin ama ben nedense hicbir kadinin (ki biz kadinlar istersek herseyi ama herseyiii yapariz) BEN COCUKLARIM ICIN AFFETTIM, yok cocuklarim icin kaliyorum demelere inanmiyorum. Bir kadin cocuklarinin zoruylada o esin yatagina girmiyor sonucta egri oturup dogru konusalim lutfen. Siz adami kafanizdan silemediginiz icin affettirmeleri bahane oluyor.. o adamdan hicc hayr gormuyorum helekiiii siddet uygulayan bir adamsa..biraz kendinizle yuzlesip gercekci olun. Aldatmis siddet uygulamis.. daha kotu napabilir bilmiyorum yani..

Benim bir yakinim da aldatildi. Hatta karsi taraftan 3 cocuk oldu. Kadin bosanmadi ama bir geliri yok meslegi yok ailesi destek degil. Lakin o kocanin yatagina daha girmedi. Yemegini yapmadi. Kiyafetlerini yikamadi. Hicbir isini yapmadi. Ben cocuklarim icin burdayim sen de öyle isen bakacaksin dedi. Adam da bakti mecbur. Ve yillar icinde lise bile okumamisken meslek edindi. Cocuklarini okuttu. Ve simdilerde bosanmaya hazirlaniyor. Yani evli kaldi mi kaldi ama asla o adamin karisi olmadi. Meslegim ya da destegim olsa bir dakika evli kalmazdim diyor simdi. Ama o zamanki sartlarda en iyisini yapti. Benim size soracagim sey. Bu kadar problemli bir evlilikte 2. Cocugu nasil yaptiniz?

Ortada aldatma var. Size nafaka vermek zorunda tazminat ödemek zorunda. Hadi hepsini geçtim su akar yolunu bulur. Sen bi ayrıl çorapsöküğü gibi herşey yoluna girer. Çocukların büyümüş zaten seni isterler. Korkma hayatını boşa harcama seninde bir canın var.

Kusura bakma ama sen ilk gelişinde affetmicektin madem gittin mahvolsun yalvarsin donmicektin kız sana bunlsrimi dedi bir sene boyunca yuvamda yilanlik yap sonrada namuslu kız ayağına mi uyuyorsun atacaktin tokadı eşyalarını toplayıp çocuklarını alıp direkt ailenin yanına gidecektin inşallah yanilirim ama anladığım kadarıyla böyle bir evlilikten hayır gelmez:sinirli::sinirli:
Yapmadimmi essalarimi toplayip gitcektim ne yapti saniyorsunuz aval aval gidisimimi izledi....Yok bunda öyle bir zihniyet gitmeye kalktim ilk supelendigimde cocuklarimin kimliklerini yirtti.....ögrendim herseyi yine gitmeye kalktim bundada dedigi cvp su madem elin biş geldin elin boş gideceksin dedi ve dolabimda ne kadar giysim varsa hepsini parcaladi kesti atese verdi......huyunca gider her dedigine olumlu cvp verirsem ondan iyisi yok sanki bu hayatta ama birde tersine gidersem tepki verirsem adam tam bir psikopat.....
Ayrica ailesine gelirsek en az aileside bunun kadar suçlu benim şuphelendigim donemlerde hepsi yanimdaydi ama zamanla ogullari onnara diretmis baskasini seviyorum diye bunnarda 360 derece döndü yanimda olan ailesi karsimda oldu hatta o donem benden gizli para bile akladilar bosanacaz diye....ben butun yaptiklarini yuzlerine vuruncada ters teptiler kirdilar bardilar asagiladilar.Herseye rahmen ben boyle boyle iki cocuk var affettmicem ama denicem ilerde pisman olmamak icin dememe ragmen bosanin diye tutturdular bende buna siz karar veremezsiniz dedim ve belkide sirf onnara inat yaptim bu deneme surecini ama anladimki onnar laftan anlayan bir tip degiller.Hatta bisanin ben oglumun psikolojisini bozdurtmam bile dedi kv.Yani anlican sirf siddet degil aldatma degil 12 senedir kv problemimi desen 3.sahislarmi desen bir suru.Biktim artik.

Arkadasimin annesi 12 sene aldatildi 12 rakamini gorunce urkum.. 94 ten 2006 ya kadar ve 2006 miydi 2008 miydi yalan olmasin bosandi. 2015 te evlendi. Baska bir adamla boyunca oglu ve 2 kizi vardi suan o kadar muylu ki resmen 2. Baharini yasiyor. Cocuklarda bir tuhaflar. Birisi cok takintili ve kimseye guvenmeyen bir kiz cocugu. Ve kucukken saclari dokuluyordu tepesi acilmisti uzuntuden. Oteki isi gucu akli para kari kiz olan bir erkek ama suan evli ne durumda bilmiyorum. Digeri de guvensiz ice.kapanik sorunlu bir cocuk. Aldatilan anne nin evinde buyuduler. Dayak yoktu. Benim bildigim. Bakin bunlar onemli.konular çocuklarda huzursuzdur ve herseyin de farkindalardir. Onu gectim kendinize yazik ediyorsunuz. Bosanmak zor ama elinizde dunya kadar delil var
. Neden hala katlaniyorsunuz bu dunyaya kac.kez geliyoruz Allah askina ?? Çocuklar sizi gordukce uzulmuyor mu sanki.

Yapmadimmi essalarimi toplayip gitcektim ne yapti saniyorsunuz aval aval gidisimimi izledi....Yok bunda öyle bir zihniyet gitmeye kalktim ilk supelendigimde cocuklarimin kimliklerini yirtti.....ögrendim herseyi yine gitmeye kalktim bundada dedigi cvp su madem elin biş geldin elin boş gideceksin dedi ve dolabimda ne kadar giysim varsa hepsini parcaladi kesti atese verdi......huyunca gider her dedigine olumlu cvp verirsem ondan iyisi yok sanki bu hayatta ama birde tersine gidersem tepki verirsem adam tam bir psikopat.....
Ayrica ailesine gelirsek en az aileside bunun kadar suçlu benim şuphelendigim donemlerde hepsi yanimdaydi ama zamanla ogullari onnara diretmis baskasini seviyorum diye bunnarda 360 derece döndü yanimda olan ailesi karsimda oldu hatta o donem benden gizli para bile akladilar bosanacaz diye....ben butun yaptiklarini yuzlerine vuruncada ters teptiler kirdilar bardilar asagiladilar.Herseye rahmen ben boyle boyle iki cocuk var affettmicem ama denicem ilerde pisman olmamak icin dememe ragmen bosanin diye tutturdular bende buna siz karar veremezsiniz dedim ve belkide sirf onnara inat yaptim bu deneme surecini ama anladimki onnar laftan anlayan bir tip degiller.Hatta bisanin ben oglumun psikolojisini bozdurtmam bile dedi kv.Yani anlican sirf siddet degil aldatma degil 12 senedir kv problemimi desen 3.sahislarmi desen bir suru.Biktim artik.
Ooooooo rezaletin biri bin paraa ... aile de 5 kurus etmezmis desenize. Sizin durumu az cok tahmin ediyorum ben. Arkadasimin annesi yle ayni gibi nerdeyse. Onda dayak siddet yoktu ama psikolojik siddet vardi. Adamin dostu nun annesi bile evi aramis . Oyle boyle sustu. Son zamanlarda ayrilma.oncesi kendine namaza.kuran a falan verdi bir is buldu. Kendisi lise mezunu bir teyzeydi calisti seminerlere falan gitti. Ve baskasiyla evlendi 8 sene sonra bosandiktan 8 sene sonra. Yani cocuklarin akli yetince.de.kabulleniyorlar bi sekilde. Ama adam arsizdi bosandigi halde eve gelip gitmeye yedigi cekirdekleri yere falan atıyordu. Bence kurtulun siz bu adamdan coook sinir oldum
Hamileyken dovmek ne demek ya

Back