- 29 Ağustos 2014
- 4.842
- 16.929
- 408
- 33
- Konu Sahibi huzurum kalmadi
Yok ya valla bazılarına müstehak. Kimse kusura bakmasın acıyamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben aci diye yasadiklarimi anlatmadimki hem ne munasebet canim bana aciyacakmissin ben suan kendimi acindirmak gibi bi izlenimmi verdim.Lutfen eger bi tafsiyen varsa soyle ama asalar gibi yok ben acimicam falanlar filanlarda ne demek.Yok ya valla bazılarına müstehak. Kimse kusura bakmasın acıyamadım.
Canim ben aci diye yasadiklarimi anlatmadimki hem ne munasebet canim bana aciyacakmissin ben suan kendimi acindirmak gibi bi izlenimmi verdim.Lutfen eger bi tafsiyen varsa soyle ama asalar gibi yok ben acimicam falanlar filanlarda ne demek.
Ok ne yapmayi dusunuyosun peki? Suan sonuna kadar empati yaparsk dusunuorumArkadaslar sizden ricam lutfen kirici konusmayin kimse bilerek aci cekmek istemez bazilariniz sanki butun suc kabahat benim mis gibi asalarcasina konusuyor ben zaten yeterince üzülüyorum birde sizin bu tur yorumlariniza üzülemem ya konu benim konum kimseye zorla demiyorum bi fikir verin diye isteyen yazar istemeyen yazmaz ama yazarkende lütfen empati yapin karsinizdaki insanin bu yaptiginiz yorumlarda üzülebileceğini unutmayin.
Hmm Allah sabır versinHissetmezmi bizzat coçuklarimin gozlerinin onunde yasandi hersey bu olaydan hem onlar hem ben cok etkilendik.Sirf cocuklarimin yaninda olabilmek icin katlaniyorum cocuklarim yabanci vatandas ve ben turk vatandasiyim boyle bir durumda onlardan ayrilirsam ne olacak.onlari alip trye de gidemiyorum ne yapcami sasirdim kaldim.
O gitmiyosa sen git emin ol pisman olmazsin iyikide bitti dersin hem boylece yaptifi hatalari anlar pisman olur ama is isten artik gecmis olur kimsenin canini yakmaz bidahaYok hayir ben bitirme taraftariyom binuda defalqrca ona demeye anlatmaya calistim ama gitdeceksen kendin gidersin diyince benim kafa tasim atiyor ne demek ben gidiyorum 12 senedir yasatmadiklarin kalmadi yeter artik istemiyorum seni cik git hayatimdan o hatayi sen yaptiysan defol git diyorum gitmiyor..
Bu nasıl gurursuzluk ya? Adam sizi aldatmış ve düzelir mi diye sorguluyorsun pes valla
Aslinda biliyormusun o aldattigi kisiyle tekrar birlessin zamaninda bana yasattiklarinin aynisini ona yasattsin istiyorum cunku bu kiz o kadar kirici sozler konustuki anlatamam ustelikte yasi daha kucuk ve aralarinda 10 yas var.yasina bakarak konusursam tam bir cahillik doneminde.kucuk kiz buyuk adami kandirmis ben buna inandimmi yokkkkkk.O gitmiyosa sen git emin ol pisman olmazsin iyikide bitti dersin hem boylece yaptifi hatalari anlar pisman olur ama is isten artik gecmis olur kimsenin canini yakmaz bidaha
Ne bekliyosun o zaman?Aslinda biliyormusun o aldattigi kisiyle tekrar birlessin zamaninda bana yasattiklarinin aynisini ona yasattsin istiyorum cunku bu kiz o kadar kirici sozler konustuki anlatamam ustelikte yasi daha kucuk ve aralarinda 10 yas var.yasina bakarak konusursam tam bir cahillik doneminde.kucuk kiz buyuk adami kandirmis ben buna inandimmi yokkkkkk.
Bekledigim suki cocuklatimla onsuz bir haNe bekliyosun o zaman?
Saol canim beni anladigin icin tesekkur ederim inan bana keske trdeki kanunlar burdada olsa zaten orda olsam bunun yaninda bi dk bile durmazdim gurursuz diyenler oldu varsin desinler yavrularimdan ayrilmamak gururrsuzsa varsin oyle dusunsunler.Ben sizi anlıyorum. İnsan anne olduktan sonra hayata çok daha farklı bakıyor. Siz çocuklarınızdan ayrı kalmaktan korkuyorsunuz. Avrupa'da yasalar bizdeki gibi değil. Burda olsa çocuk her türlü anneye verilir. Ama sanırım orada biraz farklı. İnşallah eşiniz insafa gelir ve daha fazla canınızı yakmadan boşanmayı kabul eder.