• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim varrr aldatildimmm ona bir sans daha verdim ama...

yasadiklarimin beni nasil etkiledigini anlatamam evlenmeden once yuzum kim olsa gülerek karsilardim hatta ailemde yavrum jerkese güler yüz gosterme karsindaki yannis annar diye beni uyarirlardi.Simdiyse o gülen kiz gitti yerini bambaska bir kadin aldi.Ben istiyormuyum bu hayati,kim ister yillarca aci cekmek bi bakiyosun ha tamam duzeldi basardim diyosun bide bakiyosun adam bu seferde aldatarak aci veriyor affettimmi hayir asla affettmedim affetmeye calisacam cabaladimda ama olmuyor yapamiyorum bitti diyorum anlamiyor

Canim ben aci diye yasadiklarimi anlatmadimki hem ne munasebet canim bana aciyacakmissin ben suan kendimi acindirmak gibi bi izlenimmi verdim.Lutfen eger bi tafsiyen varsa soyle ama asalar gibi yok ben acimicam falanlar filanlarda ne demek.

Ya ablacım bak onu bunu bahane ediyosun. Dayak yemişsin aldatılmışsın hala o gitsin ben gitmiyim yok çocuklarım bilmem ne? Ne tavsiyesi verelim? Azcık gururu olan pılını pırtını toplar çıkar gider nasıl o adamla aynı evdesin nasıl miden bulanmadan yüzüne bakıyosun? Sert mesaj atıyoruz ki belki silkelenip kendine gelirsin!

Arkadaslar sizden ricam lutfen kirici konusmayin kimse bilerek aci cekmek istemez bazilariniz sanki butun suc kabahat benim mis gibi asalarcasina konusuyor ben zaten yeterince üzülüyorum birde sizin bu tur yorumlariniza üzülemem ya konu benim konum kimseye zorla demiyorum bi fikir verin diye isteyen yazar istemeyen yazmaz ama yazarkende lütfen empati yapin karsinizdaki insanin bu yaptiginiz yorumlarda üzülebileceğini unutmayin.

Arkadaslar sizden ricam lutfen kirici konusmayin kimse bilerek aci cekmek istemez bazilariniz sanki butun suc kabahat benim mis gibi asalarcasina konusuyor ben zaten yeterince üzülüyorum birde sizin bu tur yorumlariniza üzülemem ya konu benim konum kimseye zorla demiyorum bi fikir verin diye isteyen yazar istemeyen yazmaz ama yazarkende lütfen empati yapin karsinizdaki insanin bu yaptiginiz yorumlarda üzülebileceğini unutmayin.
Ok ne yapmayi dusunuyosun peki? Suan sonuna kadar empati yaparsk dusunuorum

Kullanıcı adınız bile 'huzurum kalmadı', ne diyebiliriz ki biz daha?
Giden sizin ömrünüzden gidiyor. Anladığım kadarıyla defalarca ayrılmışsınız ve aileniz yanınızda olmuş. Siz geri dönmeyi seçmişsiniz. Çocuklarınız için kaldığınızı söylüyorsunuz ama onların da mutlu olduklarını hiç sanmıyorum. Kendinize de çocuklarınıza eziyet etmeyin daha fazla.

Kusura bakma ama sen ilk gelişinde affetmicektin madem gittin mahvolsun yalvarsin donmicektin kız sana bunlsrimi dedi bir sene boyunca yuvamda yilanlik yap sonrada namuslu kız ayağına mi uyuyorsun atacaktin tokadı eşyalarını toplayıp çocuklarını alıp direkt ailenin yanına gidecektin inşallah yanilirim ama anladığım kadarıyla böyle bir evlilikten hayır gelmez:sinirli::sinirli:

Hissetmezmi bizzat coçuklarimin gozlerinin onunde yasandi hersey bu olaydan hem onlar hem ben cok etkilendik.Sirf cocuklarimin yaninda olabilmek icin katlaniyorum cocuklarim yabanci vatandas ve ben turk vatandasiyim boyle bir durumda onlardan ayrilirsam ne olacak.onlari alip trye de gidemiyorum ne yapcami sasirdim kaldim.
Hmm Allah sabır versin

12 sene yurtdışında yaşadınız
Dil öğrenmediniz
Meslek edinmediniz
Dayak yiyip affettiniz
Şimdi de aldatmayı affediyorsunuz
Çok ömceden bitmesi gerekn bir evlilikmiş sizinki

Yok hayir ben bitirme taraftariyom binuda defalqrca ona demeye anlatmaya calistim ama gitdeceksen kendin gidersin diyince benim kafa tasim atiyor ne demek ben gidiyorum 12 senedir yasatmadiklarin kalmadi yeter artik istemiyorum seni cik git hayatimdan o hatayi sen yaptiysan defol git diyorum gitmiyor..
O gitmiyosa sen git emin ol pisman olmazsin iyikide bitti dersin hem boylece yaptifi hatalari anlar pisman olur ama is isten artik gecmis olur kimsenin canini yakmaz bidaha

Bu nasıl gurursuzluk ya? Adam sizi aldatmış ve düzelir mi diye sorguluyorsun pes valla
O gitmiyosa sen git emin ol pisman olmazsin iyikide bitti dersin hem boylece yaptifi hatalari anlar pisman olur ama is isten artik gecmis olur kimsenin canini yakmaz bidaha
Aslinda biliyormusun o aldattigi kisiyle tekrar birlessin zamaninda bana yasattiklarinin aynisini ona yasattsin istiyorum cunku bu kiz o kadar kirici sozler konustuki anlatamam ustelikte yasi daha kucuk ve aralarinda 10 yas var.yasina bakarak konusursam tam bir cahillik doneminde.kucuk kiz buyuk adami kandirmis ben buna inandimmi yokkkkkk.

Yenilen pehlivan gurese doymazmis.

Senin ki de o hesap.

Insan siddet ve aldatmada bosanmazsa ne zaman bosanir?

Devam et.
Yine dayak yer yine aldatilirsin sen
Alismissin;)

Aslinda biliyormusun o aldattigi kisiyle tekrar birlessin zamaninda bana yasattiklarinin aynisini ona yasattsin istiyorum cunku bu kiz o kadar kirici sozler konustuki anlatamam ustelikte yasi daha kucuk ve aralarinda 10 yas var.yasina bakarak konusursam tam bir cahillik doneminde.kucuk kiz buyuk adami kandirmis ben buna inandimmi yokkkkkk.
Ne bekliyosun o zaman?

Ayrilacaz bugun bunu kafasina sokabildim sonuc ikna oldu gibi.... cok kotu bagirdim ona bugun 12 senedir bana ne yasattiysa hepsini yuzune vurdum istemiyorum bitirelim dedim.oda kardesime yazmis ....benden ayrilmak istiyo bana hep bariyo cariyo ben artik dayanamiyorum bana barmasina kardesimde ben onunla konustum unutamadigini daha fazla surmeden bitirecegini soyledi demis neden hala uzatiyorsun istemiyorsa gidin acin davanizi ayrilin daha fazla uzme artik kizi demis.

Dövmüş affetmişsin
Yie dövmüş
Yine affetmişsin
Aldatmış
Affetmişsin
Bekle biraz
Bu "adamcık"
Yine aldatır yine affedersin...

Ben sizi anlıyorum. İnsan anne olduktan sonra hayata çok daha farklı bakıyor. Siz çocuklarınızdan ayrı kalmaktan korkuyorsunuz. Avrupa'da yasalar bizdeki gibi değil. Burda olsa çocuk her türlü anneye verilir. Ama sanırım orada biraz farklı. İnşallah eşiniz insafa gelir ve daha fazla canınızı yakmadan boşanmayı kabul eder.

Ne bekliyosun o zaman?
Bekledigim suki cocuklatimla onsuz bir ha
Ben sizi anlıyorum. İnsan anne olduktan sonra hayata çok daha farklı bakıyor. Siz çocuklarınızdan ayrı kalmaktan korkuyorsunuz. Avrupa'da yasalar bizdeki gibi değil. Burda olsa çocuk her türlü anneye verilir. Ama sanırım orada biraz farklı. İnşallah eşiniz insafa gelir ve daha fazla canınızı yakmadan boşanmayı kabul eder.
Saol canim beni anladigin icin tesekkur ederim inan bana keske trdeki kanunlar burdada olsa zaten orda olsam bunun yaninda bi dk bile durmazdim gurursuz diyenler oldu varsin desinler yavrularimdan ayrilmamak gururrsuzsa varsin oyle dusunsunler.

Çocuklarınızın, anne babası bir arada yaşayan bir ortama değil, güçlü ve kendini ezdirmeyen bir anneye ihtiyacı var. Aynı şey senin kızının başına gelse, o lanet olası damatla aynı evde yasamasina izin verir mısın,? Lütfen kendinizi bu kadar alçaltmayın. Çocuklar bahane değil siz kendinize değer saygı sevgi her şeyi kaybetmişsiniz. Kendinize gelin

Çok sinirlendim ya küstah herif!!

Back