- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 33
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Ben de uyuyamıyorum yaaaİki saniyeyle kaçırdım. Bir yere saklandı çıkmıyor. Şimdi ben nasıl uyuyucam
Dert mi dert vallaNe büyük dert
Ne kadar büyütmüşsunuz küçücük böcek kimseyi yemez yiyemez. Allah eşinize sabır vermisBen de uyuyamıyorum yaaa
Bir kere hiç unutmam lavaboda hamamböceği görmüştüm, direkt eşimi aramıştım işten çıkıp gelip öldürüp gitmişti.. ah kocacımm seni çok seviyorum ya.
Ama insanları böyle anlamadan yargılamamak lazım. Ben de rahatsızlık hissi çok oluşuyor. O yüzden çok mutsuz oluyorum.Ne kadar büyütmüşsunuz küçücük böcek kimseyi yemez yiyemez. Allah eşinize sabır vermis
Orta boylu, sevimsizBöceğin tipi nasıldı
Gereksiz bulduysanız yazmayın. Şuan hayatımdaki en büyük dert bu. Derdim mi var? Var. Çözüm arıyorum. Öneriniz yoksa kalabalık yapmayın bence.Böyle bir başlık te Allah'ım
Kustum kusacağım.Yahu bir böcekte hayvansal etten daha fazla protein olduğunu bilmiyormusunuz,nimet o nimet,yakalayıp yiyin ziyan etmeyin
En çok böyle durumlar için evlenmek istiyorumBen de uyuyamıyorum yaaa
Bir kere hiç unutmam lavaboda hamamböceği görmüştüm, direkt eşimi aramıştım işten çıkıp gelip öldürüp gitmişti.. ah kocacımm seni çok seviyorum ya.
Niye daha önce hiç böcek yemediniz mi mesela deniz böceklerini çoğu kişi yemiştir heralde karides vs gibi,ayrıca fransızlarda sümüklüböcek gayet çok tüketiliyor.Kustum kusacağım.
Odaya varsa raid falan sıksanız iyice köşelere berilere yatak altlarına.havalandırıp sonra uyursunuzİki saniyeyle kaçırdım. Bir yere saklandı çıkmıyor. Şimdi ben nasıl uyuyucam
Ben sizi anlıyorum anlamamak değil de lavaboda ki böcek yatağa yada her yere gelemez ki bazen korkuları yenmek etrafımızdakilerden yük almaktır. Kırmak için demedim üslubum rahatsız etiyse özür dilerim ama çocuklarımız korkunca yine babasını mi çağırcaz hiç sanmıyorum.Ama insanları böyle anlamadan yargılamamak lazım. Ben de rahatsızlık hissi çok oluşuyor. O yüzden çok mutsuz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?