duvar temizligi

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.079
548
hanimlar merhaba,

yurt disinda eski bir evde oturuyoruz maalesef simdi evi degistirme durumumuz da yok. sadece 1 yil daha kalacagiz zaten. bugun eve geldik ama duvarlar cok kirli. giderken evde bir yeri acik unutmusuz 3 ay boyunca hep toz dolmus icerisi. nisanlim duvari silmeye calisti ama bezle silince resmen camurlasti. hic hos olmadi yani. ama elimizi duvara degince bile cok kotu toz oluyor.

yasadigim yerde eve temizlikci olayi pek yok. arastiracagim yine de ama buyuk ihtimalle is bize kalir. bu durumu daha once yasayan var mi? bu duvarlar nasil temizlenir sizce? duvar silmek icin moplar falan vardi onlar ise yarar mi?

cok tesekkur simdiden.

Kovaya az biraz deterjan koy Saysay , şu araba yıkarken kullanılan fırçalardan var ya onu kovaya batır çıkar sil duvarı sonra da suyu yanile ( deterjan koyma bu sefer ) bi kaç kez de durula temiz olur bence .
Kolay gelsin .

Kovaya az biraz deterjan koy Saysay , şu araba yıkarken kullanılan fırçalardan var ya onu kovaya batır çıkar sil duvarı sonra da suyu yanile ( deterjan koyma bu sefer ) bi kaç kez de durula temiz olur bence .
Kolay gelsin .
su degdigi an camurlasti ya. ama bezle denedik bu fiber toz bezi mi ne oyle bir sey getirmistik turkiyeden. sorun bezde mi acaba? olmazsa fircayla da deneriz.

Once bi supurmek lazim sanki silinince camur olduguna gore.icimden gecen musluga hortumu takip fosur fosur yikamak ama olmaz tabi.
bence once firca ya da supurgeyle supurup sonra deterjanli suyla guzelce silmek

Duvar silmek zor istir, bulasik deterjani ile su hazirlayin onla deneyin. Ama diyorsun ki su camurlasti. Ben olsam eger izin sorunu yoksa boya isine girerim toptan tertemiz olur.

supurgeyle biraz cektirdik ama tam alamadik galiba. biraz da yorgunuz cok ugrasamadik. ama icim hic rahat degil yani duvarin yanindan bile yurumek istemiyorum o derece. olmazsa aksama dogru tekrar cektirip silmeyi deneriz. :(

Bebeğim süpürsen önce ? Süpürmeden silmek yerleri bile çamur yapıyor , duvarı düşünemiyorum hiç :/
Önce süpür sonra o toz olan duvarı boyayın bence en temiz yolu o :/

Silmekle uğraşacağıma boyamayı düşünürdüm. Boya yapmak silmekten daha kolay geliyor bana. Alan çok büyük değilse 1 günde hallledersiniz
boya ev sahibinin izni olmadan olmuyor maalesef. kagit imzalamasi gerek. biz de onunla ugrasacagimiza sileriz dedik ama icinden cikamazsak boyayacagiz galiba.

Bebeğim süpürsen önce ? Süpürmeden silmek yerleri bile çamur yapıyor , duvarı düşünemiyorum hiç :/
Önce süpür sonra o toz olan duvarı boyayın bence en temiz yolu o :/
ben zaten yapamiyorum ki nisanlim da kendince bir denedi falan, iyice berbat etti uyudu aksam uyaninca yapariz diyip :D

bir de kendisinin toz alerjisi var, eve girdigimiz an basladi hapsurmaya. cok zor durumda kaldik ya. boya yapmak icin ev sahibinden izin almak gerek. ters bir adam degil aslinda ama para almak icin sikayet de edebilir bilemedim.

Guclu supurge varsa önce tozu cektir, yoksa sildikce camur olacak.

Bizim evdeki abla sıcak suya arap sabunu koyarak siliyor, orda bulamazsan bulasik sabunuyla deneyebilirsin.

Back
X