• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Temizlige Karismalari -.-

İlk günden nasıl alıştırdıysan öyle gidiyor.sonra düzeltmek için epey bi uğraşmak gerekiyor.çalışmıyor olsan da sen o evin hizmetçisi değil kadındın.hoş hizmetçiye bile böyle davranılmaz ya.ilk 6 ay çalışmadım işime gelirse yapar işime gelmezse yapmazdım.eşim evin bir oğluydu anasının kıymetlisi yani.hafta sonu onunla birlikte yapardım yapacağımı başta mırın kırın etti ama hiç oralı olmadım:)) zamanla alışkanlığa dönüştü.hatta yenek yaparken bile yanımda dur özlüyorum srni ayağına yanınsa diktim.şunu ver canım,bunu yıka canım şu yemeği iki dakika karıştır diye diye çaktırmadan yemek yapmayı öğrettin.şimdi 5 aylık kızımız var benim yetişemediğim her işte bana çok yardım eder.evlilik paylaşımdır yok öyle yağma kimse kimsrnin hizmetçisi değil.tavrını koy zamanla alışacak.

En sevmedigim tip ihhgg.
Sanane abicim sananeee.

Annem bu tur erkeklere ' nokta nokta dadi' der. O noktayi doldurmuyum en iyisi ban yerim yoksa.

Oo begenmiyosa kendi yapsin onunki titizlik degil dirdircilik. Temiz adami severim ama cenebaz adamdan nefret ederim

Benim eşim de ara da yapıyo ve cok sinirleniyorum haftada 2-3 kez temizlik yapyorum kek poğaça vb eksik etmiyorum evden ve bi toz alsam onu bile ballandira ballandira anlatyorum Şurayı temizledim burayı temizledim diye biraz karakterle alakalı malesef eşim balık burcu yükseleni başak düzen takıntılı
Allah sanada sabir versin vallah cekilmiyor

İlk günden nasıl alıştırdıysan öyle gidiyor.sonra düzeltmek için epey bi uğraşmak gerekiyor.çalışmıyor olsan da sen o evin hizmetçisi değil kadındın.hoş hizmetçiye bile böyle davranılmaz ya.ilk 6 ay çalışmadım işime gelirse yapar işime gelmezse yapmazdım.eşim evin bir oğluydu anasının kıymetlisi yani.hafta sonu onunla birlikte yapardım yapacağımı başta mırın kırın etti ama hiç oralı olmadım:)) zamanla alışkanlığa dönüştü.hatta yenek yaparken bile yanımda dur özlüyorum srni ayağına yanınsa diktim.şunu ver canım,bunu yıka canım şu yemeği iki dakika karıştır diye diye çaktırmadan yemek yapmayı öğrettin.şimdi 5 aylık kızımız var benim yetişemediğim her işte bana çok yardım eder.evlilik paylaşımdır yok öyle yağma kimse kimsrnin hizmetçisi değil.tavrını koy zamanla alışacak.
Bende daha bastayim iki ay olcak evleneli insallah bende alistiririm

hanimlar sizin esinizde temizlige karisiomu? Sizin yaptiginiz isi begenmemezlik yapiomu,
Benimki mesela hic temizlikden anlamaz ama bana herseferinde karisio emir veriyo
Isten gelir o isten gelene kadar her yeri mis gibi yaparim gelir saga sola bakar toz varmi diye be yaptin tüm gün sen evde yerleri bari silseydin der SILDIYIM HALDE!!!!!!! Kafayi yiyom o öyle diyince yaptigimi görmemezlukten geliyo

Daha yeni yasanan olayi anlatim
Kalkdik ben kahvaltiyi hazirliyorum
Bulasikmakinesi calisiyor bi kac tabakda sigmadi disarda..
Bana nerde yiyoruz dedi balkonda hem havada güzel dedim
Tabi balkonda yersin dedi gitti
Pesinden gittim ne demek istiosun dedim
Mutfagin haline baksana burda kim yemek yer dedi
Yemin ediom iki bardak ve iki tabakdan baska hic bisey yok
Terzemiz bi mutfak ve yikanmamis iki tabak düsünün
Öylemi sen yap o zmn dedim
( bu hep yasandigi icin ) sinirim bozuldu agladim odamda
Sonra gelip
Gel yiyelim dedi yok dedim
Oturdu kendi yedi :) bulasigida yemek masaainda birakti toplamadi bile

Simdi benim ona anlatmak istedigim: sen böyle yapip yemegi burnumdan hayati burnumdan getirecegine
Karismasanda sen adamligini bende kadinligimi bilsem diyorum
Tmm diyo söz verio iki gün gecio yine ayni
Bikdim vallaha bikdim kuma gibi kaynana gibi kendisi yemin ediyorum normal degil
Bunun yüzünden kavga ediyom bende insanim robotmuyum her dakka temizlik mi yapcam diyom
Ev hanimi degilmisin diyo evliligi ne aandin diyo
Cok bunaldim inanin patlicam bikdim yardim edinnnnnnnnnnn

Yahu ne sinirleniyorsun..

Ben boyle olaylara baska acidan bakiyorum..

O kadar kusursuz is yapiyorsun ki, adam her saniye senin acigini aramanin derdine dusmus temizlik konusunda..

Bosa sinirlenme :)
Bir gun yaptigin ne kadar is varsa yapmayiver.

Temizlik yapmayan temizlik yapmanin zahmetini hic bir zaman anlayamaz. Kolay geliyor herkese..

Yahu ne sinirleniyorsun..

Ben boyle olaylara baska acidan bakiyorum..

O kadar kusursuz is yapiyorsun ki, adam her saniye senin acigini aramanin derdine dusmus temizlik konusunda..

Bosa sinirlenme :)
Bir gun yaptigin ne kadar is varsa yapmayiver.

Temizlik yapmayan temizlik yapmanin zahmetini hic bir zaman anlayamaz. Kolay geliyor herkese..
Aynen öyle davulin sesi uzakdan hos geliyo buna bugün herseyini kendi yapti bi kac gün daha yaptircam görsün gününü

benimki de karısır. yapmadıgım zamanlar çemkirir; çünkü iş paylaşımı yapıyoruz ve dogal olarak çemkirmeye hakkı var. ayrıca tam bir kualayım diyebılırım. eger iş paylaşımı yapmasaydık karısmasına hayatta izin vermezdim.

aramızda kalsın ama o kadar haklı ki, hatta çoğunlukla haklı bu konuda :KK53: tabii ki seninki için aynı şeyi söyleyemecegım
allah yardımcın olsun.

Aynen öyle davulin sesi uzakdan hos geliyo buna bugün herseyini kendi yapti bi kac gün daha yaptircam görsün gününü
Havalarda sicak..

Sicakta temizlik yapmak daha bir zor. Insan nefes nefese kaliyor. Nem varsa hele..

Iki tabak gordu diye homurdanmasi gerekmez..

Bazilari yediklerinin ictiklerinin tabagini bardagini mutfaya goturmeye usenir,ama konusmasini cok iyi bilirler..

Sallamayacaksin ya bu kadar ettigi lafi kafana takip kendi canini niye sıkasın.

Anlar zamanla

"Kadinligini bilsen mi ??"

ee bee guzelim kadinligi temizlik, mutfak sanarsan boyle yaparlar :)))
Ben şoyle bir ustun koru is yapsam adam gorup oo guzel olmus daha nolsun diyor
Cunku ev isi kadinin tek gorevi,kadinligi ,yuku degil calisiyor olabilir ama yardim etmekten muaf degil ha cok agirdir işi tamam ama boyle eziyet yapmasi gerekmiyor en azindan
eşinin yaptigina sinir oldum ve yanlış ama iyi olmuş kusura bakma
Sen temizlige,yemege kadinlik yapmak diyorsan
Bu muamele en guzel cevap olmuş sana

temizlik değilde benim eşimde yemeğe karışır tam bir gurme yorumlar dizi dizi çok zoruma gidiyor bazen kızıyorum bazen rest çekiyorum bazen kavga ediyoruz huyundan vazgeçmedi ama yorumu yapar yapar sonunda yine güzel olmuş eline sağlık der.çok üzülüyorum gerçekten.artık yemek yapamadığımı düşünüyorum soğuyorum mutfaktan yeni evli gibi en basit yemeği bile sağa sola soruyorum siz nasıl yapıyosunuz diye int.araştırıyorum.hatta son günlerde moda bir tatlı yaptım çok güzel oldu herkes çok beğendi gurme yorumlarıyla tatlıyı bir dâhine şununu azalt şununu çoğal dedi yaptım güzel olmuş ama bunuda ilave et dedi bi dakine öle öle 6-7 tepsi yaptım bir ay içinde son tepsiyi çöpe döktük kimse yiyemedi ilk yaptığım gibi kalsaydı zaten harika bi tatlıydı aslında uff senden dertliyim anlıcan

hanimlar sizin esinizde temizlige karisiomu? Sizin yaptiginiz isi begenmemezlik yapiomu,
Benimki mesela hic temizlikden anlamaz ama bana herseferinde karisio emir veriyo
Isten gelir o isten gelene kadar her yeri mis gibi yaparim gelir saga sola bakar toz varmi diye be yaptin tüm gün sen evde yerleri bari silseydin der SILDIYIM HALDE!!!!!!! Kafayi yiyom o öyle diyince yaptigimi görmemezlukten geliyo

Sonra gelip

Simdi benim ona anlatmak istedigim: sen böyle yapip yemegi burnumdan hayati burnumdan getirecegine
Bikdim vallaha bikdim kuma gibi kaynana gibi kendisi yemin ediyorum normal degil
Bunun yüzünden kavga ediyom bende insanim robotmuyum her dakka temizlik mi yapcam diyom
bak hamileyim yemin ederim elimi hiçbir işe sürmem öyle de böylede pis diyeceksin buyur benden iyisini bul evini temzilet der bir süre çeker giderim..tabağını bile kaldırmıyor karaktersiz neyin egosunu tatmin ediyor üzerinde..

temizlik değilde benim eşimde yemeğe karışır tam bir gurme yorumlar dizi dizi çok zoruma gidiyor bazen kızıyorum bazen rest çekiyorum bazen kavga ediyoruz huyundan vazgeçmedi ama yorumu yapar yapar sonunda yine güzel olmuş eline sağlık der.çok üzülüyorum gerçekten.artık yemek yapamadığımı düşünüyorum soğuyorum mutfaktan yeni evli gibi en basit yemeği bile sağa sola soruyorum siz nasıl yapıyosunuz diye int.araştırıyorum.hatta son günlerde moda bir tatlı yaptım çok güzel oldu herkes çok beğendi gurme yorumlarıyla tatlıyı bir dâhine şununu azalt şununu çoğal dedi yaptım güzel olmuş ama bunuda ilave et dedi bi dakine öle öle 6-7 tepsi yaptım bir ay içinde son tepsiyi çöpe döktük kimse yiyemedi ilk yaptığım gibi kalsaydı zaten harika bi tatlıydı aslında uff senden dertliyim anlıcan

Yanlis alinti yaptiniz galiba

Sonra gelip

ver bezi kendi yapsın hiç umrum olmaz

bence evinizi beraber temizleyin. Ozaman anlar temizligin ne demek oldugunu.
Biz öyle yapiyoruz esimle. Benimkide cok titiz, ama yaptigim iside görmemezlikten gelmez.
Allah size sabir versin.

benim eşimde ev işi yapanlardan.
mesela bulaşık mı var baktı ben oturuyorum girer yıkar.
ama bazen de her işi benim takip etmem gerekiyor.
mesela çöpler balkonda birikti 2 gün 3 gün oldu bazen o çöpü kapıya koymak bile aklına gelmez.
bende ona kızıyorum yani evdeki işin takibi illa ben mi yapıcam.

Back
X