• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Temizlige Karismalari -.-

kız yapmaması daha iyi yapınca bunlar herşeyin yeri değişiyor tam temiz yapamıyorlar.bizde evde kuma gibi tartışıyoruz şu nerde bu nerde neden yer değiştiriyosun sanamı kaldı be hey adam benim takı çekmecemi düzenlemek (!) ki düzenlemekten çok tıkıştırıyor.
eşinin söylenmemesi için bi kere boynuzunu kır bakalım daha söylenebiliyormu:KK62::KK62:

hanimlar sizin esinizde temizlige karisiomu? Sizin yaptiginiz isi begenmemezlik yapiomu,
Benimki mesela hic temizlikden anlamaz ama bana herseferinde karisio emir veriyo
Isten gelir o isten gelene kadar her yeri mis gibi yaparim gelir saga sola bakar toz varmi diye be yaptin tüm gün sen evde yerleri bari silseydin der SILDIYIM HALDE!!!!!!! Kafayi yiyom o öyle diyince yaptigimi görmemezlukten geliyo

Daha yeni yasanan olayi anlatim
Kalkdik ben kahvaltiyi hazirliyorum
Bulasikmakinesi calisiyor bi kac tabakda sigmadi disarda..
Bana nerde yiyoruz dedi balkonda hem havada güzel dedim
Tabi balkonda yersin dedi gitti
Pesinden gittim ne demek istiosun dedim
Mutfagin haline baksana burda kim yemek yer dedi
Yemin ediom iki bardak ve iki tabakdan baska hic bisey yok
Terzemiz bi mutfak ve yikanmamis iki tabak düsünün
Öylemi sen yap o zmn dedim
( bu hep yasandigi icin ) sinirim bozuldu agladim odamda
Sonra gelip
Gel yiyelim dedi yok dedim
Oturdu kendi yedi :) bulasigida yemek masaainda birakti toplamadi bile

Simdi benim ona anlatmak istedigim: sen böyle yapip yemegi burnumdan hayati burnumdan getirecegine
Karismasanda sen adamligini bende kadinligimi bilsem diyorum
Tmm diyo söz verio iki gün gecio yine ayni
Bikdim vallaha bikdim kuma gibi kaynana gibi kendisi yemin ediyorum normal degil
Bunun yüzünden kavga ediyom bende insanim robotmuyum her dakka temizlik mi yapcam diyom
Ev hanimi degilmisin diyo evliligi ne aandin diyo
Cok bunaldim inanin patlicam bikdim yardim edinnnnnnnnnnn
benim eşimde ilk zamanlarböyle bir karışacak gibi oldu. ben de çalışıyorum oda çalışıyor. bir defasında bana aşkım bu mutfak bezi kokuyor bi garip dedi , yıka o zaman dedim bende.!
birkaç defa daha öyle ev pislenmiş gibi demeye kalktı eline verdim süpürgeyi o süpürdü ben sildim:)

öyle öyle derken şimdi birşey demeye korkuyor. o bi eksik bulduğu zaman hemen robot gibi koşup o eksiği halletmek zorunda hissetmeyin kendinizi. bi eksik görüyorsa bunu söyleyip yerine oturmasın , o evde beraber yaşıyor beraber yiyip içiyor o evi beraber kirletiyorsunuz. neden temizlemek sadece senin sorumluluğun olsun ki,
eşim artık söylemek yerine kendisi gözüne takılanları toparlıyor ben zaten sürekli elimdne geleni yapıyorum ama çalışan ve günün bikaç saatini evinde geçirebilen bi insan olarak elbette dört dörtlük olamıyorum. beraber yaptığımız zaman anca oluyor,

hanimlar sizin esinizde temizlige karisiomu? Sizin yaptiginiz isi begenmemezlik yapiomu,
Benimki mesela hic temizlikden anlamaz ama bana herseferinde karisio emir veriyo
Isten gelir o isten gelene kadar her yeri mis gibi yaparim gelir saga sola bakar toz varmi diye be yaptin tüm gün sen evde yerleri bari silseydin der SILDIYIM HALDE!!!!!!! Kafayi yiyom o öyle diyince yaptigimi görmemezlukten geliyo

Sonra gelip

Simdi benim ona anlatmak istedigim: sen böyle yapip yemegi burnumdan hayati burnumdan getirecegine
Bikdim vallaha bikdim kuma gibi kaynana gibi kendisi yemin ediyorum normal degil
Bunun yüzünden kavga ediyom bende insanim robotmuyum her dakka temizlik mi yapcam diyom
Kesin annesi çok pisti o da evlilikte mükemmelliği bekliyor. Ayrıca insanlık hali ne yani, sen de pisliğe bayılmıyorsun. 2 tabak kalır, gün gelir 1 mutfak dolusu kalır özel durumun vardır. Ona mı soracakmışsın. Kaldı ki ev dingonun ahırı değil ikinizin evi, o da bir ucundan tutsun. Bence çalış, yemin ederim işe git. Ev hanımı değil misin? annen de ev hanımıydı durmadan temizlik mi yapardı diye sormak lazım. Maalesef çalışmayan kadına evde hizmetçi muamelesi etmeye alışmış beyinleri. İnşallah en kısa sürede kendini bilir.

Sonra gelip

cok bılıyorsan kendın yap, kırlıyse de tek basıma kırletmıyorum ben evı, hem ben temızlıyorum sana ne oluyor desene..!!
ben sahsen calıstıgım ıcın haftada bır genel ev temızlıgı yaparım, cam kapı her zaman sılmem 2-3 ayd abır sılınır..
saclarım cok dokuluyor ve dısarda yol calısması var o nedenle cok toz oluyor ev , benım esım de hep arkamdan sac temızler ama ben zorlamazsam yayar d.. yatar bır ıse elını atmaz.. bazen bak yıne sac deyınce sen mı temızlıyon sankı napımm varlıgımı bellı edıyorum evde dıyorum ve susuyor, hele kı desın bırsey alır o vıledayı da supurgeyı de kafasına gecırırım bunu da bılır ;)

Canim ya sabah sabah guldurdun beni sorsan benimkide hic anlamaz hic onem wermez ama hamileligin ilk gunleri biraz aksattim bazi seyleri kayinwalidem yok ama kayinwalide gibi tir tir soyleniyor ewde :)o kisa surede bile cileden cikardi yani
seninki biraz daha takintili sanirim bunlara 1 ay bisey ellemiceksin ozaman anlicak heralde

ne kadar abarti bir esin var..eger kendisi gercekten titizse anlarim bunu..ama kendisi dunyadan bihaberse sana laf atiyorsa o zaman isler degisir..

Dünden beri bisey yapmiom herseyi kendine yaptiriom
Aksam kendime kahve yapdim meyve kestim tek basima yedim ictim
Bana yokmu dedi yok hizmetciler sadece ev temizler mutfak isine karismaz dedim bozuldum askim yapma ama özir diledim ya car car konustu yinede umursamadim yedigim ictigim herseyide masada birakdim
Benden önce uyanip masayi topöayip bulasiklari yapmis
Günaydin dedi simarik simarik hahahha
Hic orali olmadim tribe devam hohohhoooo

ben ev işi çok yapmazdım doğrusu.
tezgah kirli tabakla filan dolardı.yaptığımda her yer pırıl pırıl olurdu.
ki o zaman eski eşim -diyorum.boşanma aşamasındayız- gelip temiz olduğu halde her yer pis derdi.manyak mı ne:rolleyes:
her neyse.bi gün böyle iki gün böyle.
sonradan dikkat ettim niye pisken demiyo da temizken diyo diye.
tabiki de kv nin telefon ettiği ve beni sorduğu günlere denk geliyomuş !
ve ben bunu aylar sonra fark ettim.:mad:
resmen başımda kaynana kesiliyodu.diyodum hatta.sen varken kaynanaya gerek yok.annen bile bana daha iyi davranıyo.sen ne biçim insansın diyodum.
neyse ki hepsi geçti.
kendini bilmez dilberin kenarına hizmet etmek yok bidaha.yuppiiiee :KK24:

Eee adamlar eziyor istee..
Bosuna demiyoruz okuyun calisin diye..

Erkek vardir "karim bana Allahin emaneti" der evde is yapmasina bile kiyamaz..
Erkek vardir "bu kari da ne ise yariyor sozde tum gun evde bise yapmiyor sadece yiyor" gozuyle bakar..

Sizin koca sizi asagliyor..

Eee adamlar eziyor istee..
Bosuna demiyoruz okuyun calisin diye..

Erkek vardir "karim bana Allahin emaneti" der evde is yapmasina bile kiyamaz..
Erkek vardir "bu kari da ne ise yariyor sozde tum gun evde bise yapmiyor sadece yiyor" gozuyle bakar..

Sizin koca sizi asagliyor..
Evde söz konusu temizlik olunca öyle
Ama diger konularda kimse eline su dökemez

Back
X