• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Duvak şart mı

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
kızlar ya eylülde evleniyorum gelinliğe bi şekilde karar veririm onu hiç düşünmüyorum ama duvak takmam şart mı ben duvak takmak istemiyorum sedece incili tüllü falan toka takmak istiyorum açıkçası rahat rahat oynamak istiyorum kaydirigubbakcemile3. siz hiç duvaksız gelin gördünüz mü yani abes olur mu acaba

aaaaaaaaaaaa kuzu duvaksız gelinmi olurrrr:)vallaaaa bence duak istemiyosan gelinligi hiç giyme beyaz abiye falan giy..çok boş durur duvaksız:)hatta ben gelinlikte duvakın gelinligi güzel gösterdigini düşünüyorum:)tabi yinede içine sineni yap:)

böyle bişey düşünüyorum. rahat olur diye

duvaksııııızzzzzzzzzzzz gelin olmazzzzzzzz:)

ama şöyle yapabilirsin ( teyzemin kızı öyle yapmıştı )

nikah ,fotoğrafçı ve ilk dans geçtikten sonra duvağını çıkardı...zaten çok uzun bir duvağı vardı...çıkarmasaydı kesinlikle rahat zıplayamazdı:))

bence duvaksız olmaz

zlato ya katılıyorummmmmm:)sonradan çıkarrr :)

duvaksııııızzzzzzzzzzzz gelin olmazzzzzzzz:)

ama şöyle yapabilirsin ( teyzemin kızı öyle yapmıştı )

nikah ,fotoğrafçı ve ilk dans geçtikten sonra duvağını çıkardı...zaten çok uzun bir duvağı vardı...çıkarmasaydı kesinlikle rahat zıplayamazdı:))

bence duvaksız olmaz
canım nasıl çıkardı ki öyle kolay çıkıyomu yani saçı bozulmadı mı

öyle belirgin bir duvak istemiosan böyle birsey kullanabilirsin ama pişman olabilirsin cunku gelinligi gösteren aksesuarlıdır bence şöyle upuzun bir duvak cok hos durur salona girince cıkarırsın 2 tokayla tutturuluo zor deil
22458_297774109627_294908259627_3246795_4666119_n.jpg

Bence de duvaksız gelin olmaz...Daha sonra çıkartırsın zor birşey değil bunun için de kendini kasma canım çareler tükenmez

uzun iple sarkan minik çiçekleri de çok beğendim bu aksesuarlar gelinlik satılan yerlerde bulunur sanırım

bencede cnm duwaksız olur mu hiç yaa hatta sole up uzun bi duwak olsun gelinligi duwaksız dusunemıorum :umursamaz:

Back