düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu nasıl hortladı arkadaşlar 45 sayfa okudum durup dururken. Ama helal olsun duruşu olan soğukkanlı bir kadınmış konu sahibi. Şüphe edip sabırla bekleyip ortaya çıkarıyor ve ayrılıyor. Bunu yapmayan/yapamayan o kadar fazla kadın var ne yazık ki. Ama bir yerde vefat eden babasının şefkatini aradığını belirten bir mesajı var beni çok etkiledi çok üzüldüm.. insallah çok mutlusundur be kadın

Konu 2018 miş yaw. Ben de yeni sandım yeni olmadığını öğrensem bile sayfalarca okudum. 2018 kasımdan sonra yazmamış konu sahibi ve 2020 den beri girmemiş kk ya. Acaba napıyor? Eski kocası o kızla evlendi mi? Çocukları oldu mu?
Durduk yere düşüncelere daldım

Neler okudum şu sitede bu kadar sarsılıp sinirlendiğim etkilendiğim kaç tane daha konu oldu bilemiyorum. Her mesajı şokla okudum.
Umarım şu an çok iyi bir yerde oğlunuzla beraber çok güzel bir hayat yaşıyorsunuzdur
O ikisi de gün yüzü görmesinler inşallah.

Ben de anlamadım durduk yere 2 saatimi ayırdım nasıl hortladı bu konu keşke okumasaydım delirdim
Zayıf yanlarımızı gösterdiğimiz herkesin eline koz vermiş oluyoruz, bazen eşimiz bile olsa malesef

mesafeni koy canım şimdi koymazsan ilerde çok sıkıntı olur müsait değiliz lafını kullan geç alma yani sonuçta saçma sapan işler.

Unutmuşum bu konuyu yatmadan mat rujun mesajlarini okumustum gece rüyama girdi konu gelişmeleri de okudum anlaşmalı bosanmis tazminat almamış keşke alsaymis alacağım diyordu üzüldüm buna. Sonra adam o kadınla yatmissa çocuğumu göremez diyordu çocuğu görmeye geliyormuş babası. Serfs.z adamın ailesine de sinir oldum kadini suclamislar uzmusler keşke hiç konusmasaymis onlarla neyse olan olmuş inşallah şimdi mutludur

Size söylediği hadsiz lafları eşiniz de bilmeli ve mümkünse muhatap olmak istemediğinizi söyleyin. Sadece selam verip geçin gidin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…