düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
elimde somut bir şey olmadan yapamam. kaskı aldığına dair bir kanıt ya da motor gezisine katılabilecek takipte kalabilecek bir arkadaş vs bulmak lazım.
Nakit kullanmiyo esim kredi kartı kullaniom diyon eğer tlfnunda cep bankası kuruluysa bak harcamalarına ne yapmış ne etmiş çıkar

Çok sinirlendim bu ne ya ben olsam o kızı eve kapıya sokmam.Ahmak şey ne demek senin gibi olurum sana nasıl bakmış çirkin vs.Bir daha eve sokmayın al karşına uyar eşine de bir daha konuşursan onunla gözünü oyarım de

Konu sahibi bizi de aydınlatsan valla çok merak ettim umarım ayni motor gezisi değildir.

Konu sahibi esin denizciyse haber ver belki ayni yerdeyizdir benim davali oldugum kocada asker... ayni yerdeysek takip olayina da yardimci olurum arac var benimkini yakalayamadik bari seninkini yakalayalim...

Sanirim 3 ihtimal var:

1) hicbir sey çıkmadı altından ve hanimefendi yazma gereği dahi duymadi. (umuyoruz ki böyledir lakin malesef sanmiyorum)

2) cok kotu şeyler oldu ve buraya bakmak dahi aklina gelmedi, inşaAllah bu degildir

3) konu sahibi risk almaya devam ederek hala izliyor ki umarim bu secenek de degildir

Niye bir haber yok.bu kadar merak içinde bırakmasaydı bizi.gerçekten sürekli aklımda.sabahtan beri ne zor geçti vakit

Niye bir haber yok.bu kadar merak içinde bırakmasaydı bizi.gerçekten sürekli aklımda.sabahtan beri ne zor geçti vakit

Alin benden de o kadar. Sabahtan beri sadece onun icin giriyorum. islerim de cok isimin bi kismini hallediyorum hoop buradayim. Ama malesef hala cevap yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…