düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mat_ruj

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
135
1.064
35
Merhaba

hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.

eşim gelir birazdan napıcam ben :KK43:(((

45. sayfa güncel

Son düzenleme:
aaa iyi bari
delirmiş herhalde
bu yeni nesli de anlamak ne mümkün
ne cesaret size eşinizle ve sizinle ilgili böyle şeyler söyleyebiliyor

güzel bir ayar istiyor
bence daha fazla uzatmadan mesafenizi ayarlayın
görüşmek zorunda da değilsiniz bence
zaten çok sık ta görüşmezmişsiniz evvelinde

Sanırım kızın saçını elime dolar sağa sola carpardim. Neyse yatırım tavsiyesi değildir yapmayın:halay:cok çok sinir bozucu bir tipmis size laf söylerken ağzına tiksaydiniz keşke. Bence bir şekilde azaltin görüşmeyi. Eşinizin ilgi göstereceğinden değil de ne bileyim insanın siniri ziplar ya. Soru cozdurmeden aceleyle geçin önünden bence. Kocaniza da deyin ayağını denk alsın. Ben kendimi sizin yerinizs koydum da çok kiskancimdir hiç de caktirmam. Bana çirkin. Diyenin de alnını karislarim. Hadsiz o kim oluyormuş. Ben yine tutamadım kendimi sinir oldum. Siz devam edin bacılar.En Büyük KK

Ablasına söyleyin "olmadık zamanlarda gelmesinden eşim rahatsız oldu bu sebeple benim uyarmamı istedi, lütfen sorularını hocalarına çözdürsün. İşimiz olmasına rağmen beni dinlemeyerek aşağıda beklemiş böyle bişey olamaz" deyin. Kızada ayar verin. Güzel bi tersleyin. Ayağını kessin. Hatta eşime olan tavırların beni ve eşimi rahatsız etti diy bastırın belki utanır.

Ne hakla beni yermeye çalışacak. Yok kilo alırmış yok çirkinlik muhabbeti... bi daha böyle derse güzellik önemli olsaydı, senin öncelikli bi yerde olman lazım bak akıl önemli ki kapımı aşındırıyorsun deyin

Hiç iyi niyetli görmedim. Eşinize mesaj atın ya da arayın kızı gördüğünde işimiz var deyip terslesin

Canım cidden dusundugun gibi esinden hoslaniyo olabilir. Ben sporcuyum fazla detay vermeden anlatayim. Baska bi sehirde bi erkek antrenor vardi. Yakışıklı degildi oyle cok ama karizmatik bi adamdir kendisi. Bu adam evli cocugu var cocugunu spor salonunda buyutmus. Bunun liseli bi sporcusu. Hocasina ilani ask etmisti. Cocuguna falan bakiyodu antremanlarda. En son ben sizi x hanimla gormeye dayanamiyorum(hocanin esinden bahsediyo ki oda antrenor. Oda kendi hocasi) ben bırakıyorum diyip sporu birakmisti. Ben cocugunuzada bakarim falan diyodu. Bide bu tarz kizlarin boyband takintilari yabanci unlu takintilari cok yogun bi sekilde oluyo. Resmen onlara asik oluyolar ve esinizi benzetmesi gercekten bi problem. Onun disinda disarda beklemesi falanda hep bu yuzden diye düşünüyorum.
Cok rahatsiz edici bi durum olirsa esinizi apartman girisinde karsilayin bi muhabbet acmaya yeltenirse esinizi tutun kolundan ay kos bisey gostericem diyip eve sokun. Belki yoktur boyle bi durum ama ben rahatsiz oluyorum ve boyle bisey oldugunu dusunuyorum diyip tatli dille anlatin. Uzak dursun biraz.

Kız sana direkt hakaret ediyor, kocandan hoşlanmasından daha büyük bir sorun.
Komşunla konuş, kardeşinin laflarından bahset, senin gibi olurum, sana nasıl bakmış vs.
Çok zevzek canımı sıkıyor, lütfen gelmesine engel ol yoksa tersleyeceğim de.

Kız sana direkt hakaret ediyor, kocandan hoşlanmasından daha büyük bir sorun.
Komşunla konuş, kardeşinin laflarından bahset, senin gibi olurum, sana nasıl bakmış vs.
Çok zevzek canımı sıkıyor, lütfen gelmesine engel ol yoksa tersleyeceğim de.
evet ayar verdim o gün.. kaldı ki çirkin birisi değilim. ama o kadar laçka ki hakaret olarak görmüyo söylediklerini. gülüyo hep cidsiyetsiz bir tip. aklı başında olsa vereceğim tepki cidden farklı olur.

aman tanrım okurken çıldırdım.... gerizekalı kız... embesil .. ay sinir oldumm. :sinirli:
siz hala nasıl sakin kalabiliyorsunuz.. kızı bir daha asla eve almayın.. insanoğlu çiğ süt emmiş bu devirde her şey olur. ne kıza, ne komşunuza , ne eşinize güvenin... Eşinize söyleyin bir dah konuşmasın, tersleyin. Sert konuşun, yılışık lafdan da anlamaz bu. yol yakınken mesafeyi koyun.. gerekirse komşunuzu kaybetmeyi göze alın.. kocanızı kaybetmekten iyidir........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X