O kadar canım sıkkın ki birilerine danışmam gerekiyordu. İçten içe seçimim konusunda hayati bir yanlış yaptığımı biliyorum ama size de anlatayım. Dün bademciklerim şişti bir anda ateşim yükseldi bir terleme bir üşüme geliyordu. Akşama kadar başımı kaldiramadim. Salonda yatıyordum sonra yatak odasına geçtim yattım. Eşim de benim halim yok diye temizlik yapıyordu evi süpürdü vileda yaptı balkonu yıkadı falan. Ha bu arada 11 haftalık hamileyim ve zor geçiyor o yüzden yardımcı oluyor genelde. İşte ben salonda yatarken telefon çaldı o temizlik yapıyordu telefonu ona götürecek takatim yoktu kim aradığına bile bakamadım sonra yarım saat sonucunda işleri bitirdi geldi sonra ben yatak odasına geçtim rahatça yatayım diye. Arayan kişiyi geri aradı eltimmis arayan çocuğu sınava girecekmis bize de ugrayacaklarmis sanırım tam detayı bilmiyorum eşim benim hasta olduğumu ateşim olduğunu bile bile kahvaltıya gelin dedi beynimden vurulmusa döndüm benim yerimden kipirdanmaya halim yok gitmiş ne diyo içeri bir hisimla girdim ben bu haldeyken onlara kahvaltı mi hazırlayacağım dedim. Artı şöyle bir durum var 2 aydır falan kahvaltı hazirlayamiyorum çünkü her şey kokuyo simit ekmek her şey. Ben öyle diyince seni annenlere bırakırım sabah strese girmezsin, odaya girersin yatarsın ben hallederim gibi artistlik yaptı. Ben akşamdan esyalarimi hazırladım sabah gördü poşetleri bana laf atmaya, konuşmaya calisiyor hiç ses etmedim. İşte gelirler 2 saat oturur giderler falan diyo hiç ses çıkarmıyorum. Niyetini biliyorum çünkü. Sonra ben pazara gideyim kahvaltılik biseyler alayım dedi benden yine ses yok. Ben odaya girdim sen bilirsin benim hiç halim yok dedim. Nasıl sen hazirlamayacak misin kahvaltıyı dedi. Davet ederken bana sordun mu hasta halimle dedim. Ama kötüyüm kızlar her yerim agriyor. Sinir oldu aradı ablasını hamile olduğundan rahatsız doktora gitcez dedi kahvaltıyi iptal etti. Benim misafir geldiğinde panikledigim için atesimin yükseldiğini düşündü. Alakası yok halim yok yani. Sonra bana doktora gidelim o zaman dedi. Ben de tamam dedim numara yapmıyorum sonuçta. Gittik kanımda enfeksiyon çıktı doktor antibiyotik verdi. Sonra bı pişman oldu ama ben sabahtan beri nasıl ağlıyorum bana tavırlarına. Kahvaltıya gittik orda bile ağlamaktan onumdekileri yiyemedim. Sonra sonuçları kendi kadın doğum doktoruma gösterdik. İlacın bir zararı olmaz dedi. Ben ağlıyorum diye ultrasonla da bakalım dedi hasta olduğum için üzüldüğümü düşündü doktor halbuki neye agladigimi bilmiyor. Zoruma gitti. Ultrasonla baktı cinsiyeti de söyledi. Doktordan çıktık hiç konuşmadık eve geldik yatıyorum. Şimdi diyeceksiniz nerden buluyorsunuz böyle öküzleri diye haklısınız ne diyeyim böyle değildi ama değişti aklını para konularına taktigindan beri böyle. Diğer çocuğumda anomali çıktı onu öyle kaybettik şimdi yeniden hamileyim ama sağlıklı cocugumuza sevinemiyorum evliligin ilerisini göremiyorum sanırım büyük hata yaptım. Sizce doğru mu davranmisim misafir konusunda ne dersiniz? Ben tavır yapacagima o yapıyor. Suç bastı yapıyor.