düşüncesiz bir erkekle evlenmek üzereyim

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
evlenmemize çok az kaldı. nerdeyse 1 yıldır tanışıyoruz. ve ben bugün teşhisi koydum. sözlüm tam bi düşüncesiz erkek tanımına uygun.

hediye almaz. çiçek almaz. süpriz yapmaz. beni mutlu etcek herhangi bişey yapmaz. tanıştığımız günlerde evlenme teklif etceğini söylemişti onu da yapmadı.

ben de tam tersi çok önem veriyorum bu gibi şeylere. onun için hep orjinal şeyler yapmaya uğraşıyorum.
bu konularda çok konuşmamıza rağmen ve düzelceğine söz vermesine rağmen hiçbir değişiklik yok
sizce beklentilerimi azaltıp bu yola devam edebilir miyim?

Anladigim kadariyla gorucu usuluyle tanismissiniz. Boyle olsa bile evlenme teklifi etmediyse evlenmenize nasil az kaliyor?

Degisir mi? Hayir. Su an sizi rahatsiz ediyorsa bu durum, biraz ileriyi gorup evlendiginizde nasil olur diye dusunun.

Zor bu is.

Hediye cicek sana gore sevgisini gosteren kucuk jestler. Bunda kotu bisey yok ama simdiye kadar yapmadiysa simdide yapmaz. Bunu kabullenmek gerek. Ama daha onemli olan bence sana baska tur sevgisini hissettiriyor mu? Kendini yaninda degerli hissediyor musun? Bunlari evet ile cevaplayabilirsen gerisi fifi :)

Adam evlenme teklifi bile etmemis. Neyin fifisini yasiyoruz?

Ah şu romantik komedi filmleri...

Gerçeklere hoş geldiniz konu sahibi. Filmlerde paranın nereden geldiğini görmeyiz, sınırsızdır çoğu zaman. Aşıkların aile sıkıntılarını görmeyiz bile. İş yaşamı ve stres mi, o da ne?

Ama gerçek hayat yorucudur. Hele de asgari ücrete çalışıyorsa kişi, hiçbir zaman kendi evine sahip olamayacağı gerçeğinin farkındaysa, kira ve faturalardan arta kalan para sadece ve sadece yemeğe yetiyorsa...... Daha fazla anlatmayalım. Hayat romantik komedi filmlerine benzemez. Malesef...

Bence çoğu erkek böyle. Böyle olmayanlar istisna. Maalesef öyle. Evlendikten sonra öncekinin % 10'u oluyorlar ayrıca. Bunu da hesaba kat.

Ben de sözlüyüm evlenme teklifi almadım hatta sevgili olurken çıkma teklifi de almamıştım hiç de aklıma düşmemişti bugüne kadar ama bu konuyu okuyunca gamsız olduğuma karar verdim Benim için çok da önemli değil böyle şeyler çünkü. Ama siz önemli olduğunu belirtmişsiniz peki bunu hiç sözlünüze de belirttiniz mi ? Bilse belki daha çok dikkat ederdi böyle şeylere.

Adam evlenme teklifi bile etmemis. Neyin fifisini yasiyoruz?
Kaç kişi evlenme teklifinden sonra evleniyor ki? Evlenecek çiftler zaten genelde birlikteliklerinin en başında evleneceklerinin farkında oluyorlar ve buna göre birlikteliklerini sürdürüyorlar. Hani klasik, biz ciddi düşünüyoruz lafı... Ailelerle tanışma vs derken zaten teklif falan hikaye oluyor. Bir de bakıyorlar ki düğün tarihini belirlemekle meşguller. Teklif mi? O da ne ?

Tam da bundan bahsediyorum işte...

Aksini dusunelim. Teklifi yapti, ozenle mozenle. Ama adamin seni ondan haric dingilladigi yok. Ayrica tekliften bahs etmedim. Cicek hediye dedim

Bence dusunecek hicbir yani yok. Es dedigin ruhtan anlayacak. Yoksa ne anladim ben o evlilikten?

Hem kadini mutlu etmek o kadar kolaydir ki... Samimi bir tebessum, icten gelen bir "canim" hitabi, guzel bir buket cicek... Cok mu zor bunlari yapmak?

Teklif nasil hikaye olur anlamiyorum. Size gore hikaye ama bir baska kadina gore oyle degil. Guzel bir yerde edilen romantik bir evlilik teklifinin bir kadinin hafizasinda ne kadar ozel bir yeri olacagini tahmin edebiliyorum.

adam evleneceğinizi biliyo mu, teklif bazı durumlarda önemsizdir çünkü bokeyl in dediği gibi zaten evlenileceği bellidir ilişki o yönde gider ama bazı durumlarda da evlenmek istenmediği icin teklif edilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…