- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Bide o artıların olmadığını düşünün. Üstüne bide zeytinyağı gibi üste çıkmayı düşünün.. Bende razıydım böyle olsa. Ama bu konu yaramı deşti valla resmen bahtsızmışımValla ben de eşimle 1 sene çıktım farklı şehirleydik sürekli gelemiyordu ayda bir haftasonu filan. Doğumgünümde de hediye getirmemişti, sevgililer gününde doğumgünüm sevgliler gününe yakın olduğundan beğendiğim ayıcılı yapma çiçeği almıştı o da ben çok güzelmiş deyince evlenme teklifi almadım zaten hep gündemimizdeydi. Evlendiğimizde de bir hediye görmedim 8 seneye yakındır evliyim iyi ki evlenmişim diyorum. Evine bana bağlı istediğimi yapmaya uğralır kıyafet filan beğendiği sürece alır ilgilidir çok fazla ama öyle özel günlerde ya da normalde hediye çiçek filan almaz beğendiğim işime yarayacak şeyleri alır ikiletmez bir insanın karakteri önemli bana göre herşeyi alır ama güven vermez mesela.
Maalesef çok güzel bir siirdi bana ilk okuduğunda aglamistim mutluluktan bu adam bana bu kadar aşık mı demiştim ama bana degilmis o duygular en cok da o koydu zaten insallah seninki oyle değildir cok kotu incindim benBnim mektup da öyle olabilir.. Demek ki şizofren değilmişim hayatta böyle şeyler de mümkünmüş.. Şiir iyi miydi bari? Acıklı falan mı
e daha vaktin varken vazgeç o zamano zaman evlenme? ruhuna hitap etmiyor ki
seni mutlu edecek bişey yapmayan biriyle neden evleniyorsun
evlenmemize çok az kaldı. nerdeyse 1 yıldır tanışıyoruz. ve ben bugün teşhisi koydum. sözlüm tam bi düşüncesiz erkek tanımına uygun.
hediye almaz. çiçek almaz. süpriz yapmaz. beni mutlu etcek herhangi bişey yapmaz. tanıştığımız günlerde evlenme teklif etceğini söylemişti onu da yapmadı.
ben de tam tersi çok önem veriyorum bu gibi şeylere. onun için hep orjinal şeyler yapmaya uğraşıyorum.
bu konularda çok konuşmamıza rağmen ve düzelceğine söz vermesine rağmen hiçbir değişiklik yok
sizce beklentilerimi azaltıp bu yola devam edebilir miyim?
Bunun kisinin romantik olup olmamasiyla ya da parasal durumlarla ilgisi yok. Yorumlarda adamin tarafini tutmuslar. Sen ona ozel gunlerde hediye aliyorsan o da olmak zorunda. Nezaketsizlik bu. Direkt kabalik ettigini soylemelisin.evlenmemize çok az kaldı. nerdeyse 1 yıldır tanışıyoruz. ve ben bugün teşhisi koydum. sözlüm tam bi düşüncesiz erkek tanımına uygun.
hediye almaz. çiçek almaz. süpriz yapmaz. beni mutlu etcek herhangi bişey yapmaz. tanıştığımız günlerde evlenme teklif etceğini söylemişti onu da yapmadı.
ben de tam tersi çok önem veriyorum bu gibi şeylere. onun için hep orjinal şeyler yapmaya uğraşıyorum.
bu konularda çok konuşmamıza rağmen ve düzelceğine söz vermesine rağmen hiçbir değişiklik yok
sizce beklentilerimi azaltıp bu yola devam edebilir miyim?