düşüncesiz bir erkekle evlenmek üzereyim

Bide o artıların olmadığını düşünün. Üstüne bide zeytinyağı gibi üste çıkmayı düşünün.. Bende razıydım böyle olsa. Ama bu konu yaramı deşti valla resmen bahtsızmışım

Bnim mektup da öyle olabilir.. Demek ki şizofren değilmişim hayatta böyle şeyler de mümkünmüş.. Şiir iyi miydi bari? Acıklı falan mı
Maalesef çok güzel bir siirdi bana ilk okuduğunda aglamistim mutluluktan bu adam bana bu kadar aşık mı demiştim ama bana degilmis o duygular en cok da o koydu zaten insallah seninki oyle değildir cok kotu incindim ben

Pardonda sizin konularınıza baktım adamla zaten farklı şehirleydeymişiniz. Üstelik Aralık ayında 5 aydır tanışıyoruz, farklı şehirde ama aramıyor, gelebileceği halde gelmiyor demişsiniz. Ocakta konu açmışsınız bu sefer askerde demişsiniz hadi yeni gitmitir diyecektim ama usta birliğine geçtiğini söylemişsiniz bu zaten birkaç aydır askerde olduğunu gösterir o zaman Aralık ayında nasıl gelme durumu varken gelmdiğinden aramadığından şikayet ettiniz ve bu adamla farklı şehirdeyseniz her an size nasıl çiçek alsın valla tezatlık var konularınızda. Burada da hiç askerlik konusun geçmemiş.

ayy aynı benim kocam! canım huylu huyundan vazgeçmez. 8 senedir beraberiz sevgiliykende aynıydı sözlüykende evliykende aynı... üzgünüm!

Çiçek böcek almıyo diye düşüncesiz tanımına girme bence. Eşimde çiçekten anlamaz ama bulaşık makinasını boşaltır, seni mutlu edütmeyi hiç bir şekilde beceremiyorsa evlenme bence. Ama çiçeğe çok takılma :)

şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum.
bu durumdan rahatsızsan evlenme. zorla değil ya

Valla benim nisanlimda boyleydi aynen anlattigin gibi sevgi bile göstermezdi yaninda kendimi cok degersiz hissederdim dusuncesizin biriydi yani
ayrildimm gitti :)

lütfen neye karar verecekseniz verin ama bu huyunu evet diyeceksenizde kabullenerek evet diyin, sonradan değişmeyeceğini kabullenerek. sonra sorun sıkıntı çıkarıp huzur kaçıracaksanız kendiniz için ve eşiniz için hiç yanaşmayın. Herkes göre göre bile bile yapıyor ne yapıyorsa.

cicek almak, sürpriz yapmak bazi insanlarin tabiyatinda yokturdur yani yapmiyosa seni sevmiyo anlamina gelmez illa ki.
yapiyosada ayni sekilde seni seviyor anlamina gelmez.
ama seni mutlu etmek pek de umurunda degilse, o sorun iste cünki insan sevdiklerini mutlu görmek ister.

bunun disinda hic bir zaman unutmamak lazimki, baska bir insani degistiremezsin (birini degistirmek ne kadar dogru o baska tabi)
kendini degistirirsin ancak, sen istersen baska bir insanda seni degistirebilir ama istemek lazim

Bence bu konuda iki farkli erkek vardir.
Birisi sana hediyeleri suprizleri laik gormeyen.
Digeride baska yollarla senin mutlu olmani saglayan, sen gormesen bile bunu.

Bi sor bakalim neden surprz yapmiyor.

Bunun kisinin romantik olup olmamasiyla ya da parasal durumlarla ilgisi yok. Yorumlarda adamin tarafini tutmuslar. Sen ona ozel gunlerde hediye aliyorsan o da olmak zorunda. Nezaketsizlik bu. Direkt kabalik ettigini soylemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…