düşüncesiz bir erkekle evlenmek üzereyim

Bir de "duzelme" kelimesi bile beklentinin ne derece yanlis oldugunu gostermiyor mu? Yanlis, egri olan sey duzelir. Bir insan icin nasil kullanilabilir bu kelime?

Kimse kendini kandirmasin. Kimse bir digeri icin degismez.

Hediyeyi merak ettim.
Eğer anlatmaya başlarsam yakıştırdığım sıfatları kullanıcam. Boşver o yüzden hepi. Öyle +18 bişey değil tabi de yani aşırı dandik ya böyle bişey yok yani. Kanayan gül resimli çerçeve alsa kalpli yastık falan bile daha iyiydi düşün....

ay yok artık
onlardan daha kötü birşeyi tahayyül edemedim

peki tek hediyemiydi yoksa biçok şeyin birikmesimiydi

Şimdi yapmadığını sonra hiiiç yapmayacak. Ben bunları önemsememiştim evlenirken, şimdi rüyamda görürüm. Bir arkadaşım da çok önemserdi. Aşık olmak için beklerdi resmen, bakalım şartlarımı yerine getiriyor mu diye. Geçen haftasonu için program yaptık buluşmaya, anlaştık. Sonradan eşi aradı, siz program yapmışsınız ama hafta sonu benim bir sürprizim var eşime, o bilmediği için seninle program yapmış, Ben sonradan öğrendim, Sizin programı erteleseniz olur mu çaktırmadan diye.

Sevindim, eşi için böyle güzellikler düşünen birileri olduğuna bu dünyada. Kendini ağırdan satmak gerekiyormuş, geç olsa da öğrendim ama yapacak bir şey yok. Huzur önemli şu fani dünyada diyerek teselli bulacağız artıkın.

ay yok artık
onlardan daha kötü birşeyi tahayyül edemedim

Valla o kadar üzülmüştüm ki. Bide elinde olan bişeyi getirmiş o güne özel almamış. Yani evden ne bulduysa getirmiş gibi bişey. Ve sana yemin ederim şuan bile çok üzülüyorum çok değersiz hissetmiştim ya.

peki tek hediyemiydi yoksa biçok şeyin birikmesimiydi

Tek:/ mesela hani erkeklerde yapıyo ya şeker kavanozu not kavanozu vs git öyle bişey yap. maddi durumu iyi olmasa inanın hicap duyarım bunları konuşmaktan. Ama resmen tenezzül etmiş yani. Millet diyo ki onu ona bedava vermişlerdir. O derece ya. Bi sene emek ver bütün özel günlerinden önce kavga çıkarsın. birinde senin emeğnle baroşın onda da evden hediye getirsin.

[/QUOTE]Tek:/ mesela hani erkeklerde yapıyo ya şeker kavanozu not kavanozu vs git öyle bişey yap. maddi durumu iyi olmasa inanın hicap duyarım bunları konuşmaktan. Ama resmen tenezzül etmiş yani. Millet diyo ki onu ona bedava vermişlerdir. O derece ya. Bi sene emek ver bütün özel günlerinden önce kavga çıkarsın. birinde senin emeğnle baroşın onda da evden hediye getirsin.[/QUOTE]
başka şekilde sevgisini hissettiriyodu sanırım bunuda konuşarak çözemezmiydiniz insan isteklerinide özgürce söyleyebilmeli bence ilişkisinde

Adamda o aradığın ve ömürboyu arayacağın özellik yok bence kabullen artık

Tek:/ mesela hani erkeklerde yapıyo ya şeker kavanozu not kavanozu vs git öyle bişey yap. maddi durumu iyi olmasa inanın hicap duyarım bunları konuşmaktan. Ama resmen tenezzül etmiş yani. Millet diyo ki onu ona bedava vermişlerdir. O derece ya. Bi sene emek ver bütün özel günlerinden önce kavga çıkarsın. birinde senin emeğnle baroşın onda da evden hediye getirsin.[/QUOTE]
başka şekilde sevgisini hissettiriyodu sanırım bunuda konuşarak çözemezmiydiniz insan isteklerinide özgürce söyleyebilmeli bence ilişkisinde[/QUOTE]
Ne deseydim ki adam özel olarak küsüyo bi hafta öncrsinden. Ben açıksözlüyümdür. Yüzüne karşı sevmediğim ne huyu varsa söyledim. Bide alınırdı. Hep sevimli güzel işine yarayacak hediyeler aldım. Kendime alırken ona da aldm bişeyi. Hep aa o da çok beğenir dedim. Hediyeleşmenin ruhu budur zaten o da mutlu olsun diyosan ne mutlu. Ama yok artık nasıl büyütüyorsa gözünde resmen içime dert etmiş. Başka sorunlarımız da vardı yine onla alakalı. Ayrıldım çok mutluyum allaha şükürler olsun diyorum..

Mesela bi mektup yazmoş bi kez. Bayılmıştım. Yine yazsaydı. Ama o saçma şeyle çıkmasaydı karşıma yani ağzıma çalacağı bi parmak bal çamurdan olmayaydı. Evlenme teklifini bile gündelik konuşma formunda etmişti. düzgün et diiynce kandırmaya çalışıyodu koskoca insanı "tamam edicem şimdi değil" diyerek. Ne sorunlu bi ilişkiymiş.... @homeostas

başka şekilde sevgisini hissettiriyodu sanırım bunuda konuşarak çözemezmiydiniz insan isteklerinide özgürce söyleyebilmeli bence ilişkisinde[/QUOTE]
Ne deseydim ki adam özel olarak küsüyo bi hafta öncrsinden. Ben açıksözlüyümdür. Yüzüne karşı sevmediğim ne huyu varsa söyledim. Bide alınırdı. Hep sevimli güzel işine yarayacak hediyeler aldım. Kendime alırken ona da aldm bişeyi. Hep aa o da çok beğenir dedim. Hediyeleşmenin ruhu budur zaten o da mutlu olsun diyosan ne mutlu. Ama yok artık nasıl büyütüyorsa gözünde resmen içime dert etmiş. Başka sorunlarımız da vardı yine onla alakalı. Ayrıldım çok mutluyum allaha şükürler olsun diyorum..

Mesela bi mektup yazmoş bi kez. Bayılmıştım. Yine yazsaydı. Ama o saçma şeyle çıkmasaydı karşıma yani ağzıma çalacağı bi parmak bal çamurdan olmayaydı. Evlenme teklifini bile gündelik konuşma formunda etmişti. düzgün et diiynce kandırmaya çalışıyodu koskoca insanı "tamam edicem şimdi değil" diyerek. Ne sorunlu bi ilişkiymiş.... @homeostas[/QUOTE]
şuan zaten geri dönüp baktığında keşke demediğine göre iyiki ayrılmışsın bende hediyeleşmeye çok önem veririm insan arada böyle şeylerle beslenmek istiyor binevi değer görme isteği..o hediyeyide merak ettim açıkçası :)

başka şekilde sevgisini hissettiriyodu sanırım bunuda konuşarak çözemezmiydiniz insan isteklerinide özgürce söyleyebilmeli bence ilişkisinde

Mesela bi mektup yazmoş bi kez. Bayılmıştım. Yine yazsaydı. Ama o saçma şeyle çıkmasaydı karşıma yani ağzıma çalacağı bi parmak bal çamurdan olmayaydı. Evlenme teklifini bile gündelik konuşma formunda etmişti. düzgün et diiynce kandırmaya çalışıyodu koskoca insanı "tamam edicem şimdi değil" diyerek. Ne sorunlu bi ilişkiymiş.... @homeostas[/QUOTE]
şuan zaten geri dönüp baktığında keşke demediğine göre iyiki ayrılmışsın bende hediyeleşmeye çok önem veririm insan arada böyle şeylerle beslenmek istiyor binevi değer görme isteği..o hediyeyide merak ettim açıkçası :)[/QUOTE]

Ahahah:))) boşver keşke ben de merak etmeseydim de o kutuyu açmasaydım:) hani tam buzlu limonlu kolayla bol tuzlu çekirdek partisi vardır da acı çekirdek denk geliir ya sana, heh işte öyle bi hediye bu arada evet iyi ki diyorum hep. @homeostas

Evet hem yazıyor hemde konu sahibi evlenecek hep gördük olacak olanları .........bizimde klavyede ellerimiz yoruluyor
Aynen:) ama işte yaşanması gereken yaşanıyor. O da farkında olmasa konu açmaz ama bitiremiyosun yaşanması gerekiyorsa. Yaşanıp öğreniliyo her şey. Umarım mutsuzluğu bi şekilde son bulur:)

Aslında birbirine denk olanlar evlenmeli ama nedense zıt olanlar hep birbirine denk geliyor sonra ömür boyu mutsuzluk evlenince düzelir olmayınca çocuk olunca düzelir olmadı çocuk evlenince ayrılık
Aynen:) ama işte yaşanması gereken yaşanıyor. O da farkında olmasa konu açmaz ama bitiremiyosun yaşanması gerekiyorsa. Yaşanıp öğreniliyo her şey. Umarım mutsuzluğu bi şekilde son bulur:)

Düne kadar eşimin bana yazdığını sandığım şiiri aslında eski sevgilisine yazıp bana da kakaladığını öğrendiğimden beri sürpriz yapmaması daha iyi geliyor. O yüzden benimki gibi bir öküzlük yapacağına bırak hiç yapmasın daha iyi.

Bnim mektup da öyle olabilir.. Demek ki şizofren değilmişim hayatta böyle şeyler de mümkünmüş.. Şiir iyi miydi bari? Acıklı falan mı

Valla ben de eşimle 1 sene çıktım farklı şehirleydik sürekli gelemiyordu ayda bir haftasonu filan. Doğumgünümde de hediye getirmemişti, sevgililer gününde doğumgünüm sevgliler gününe yakın olduğundan beğendiğim ayıcılı yapma çiçeği almıştı o da ben çok güzelmiş deyince evlenme teklifi almadım zaten hep gündemimizdeydi. Evlendiğimizde de bir hediye görmedim 8 seneye yakındır evliyim iyi ki evlenmişim diyorum. Evine bana bağlı istediğimi yapmaya uğralır kıyafet filan beğendiği sürece alır ilgilidir çok fazla ama öyle özel günlerde ya da normalde hediye çiçek filan almaz beğendiğim işime yarayacak şeyleri alır ikiletmez bir insanın karakteri önemli bana göre herşeyi alır ama güven vermez mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…