Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teklif nasil hikaye olur anlamiyorum. Size gore hikaye ama bir baska kadina gore oyle degil. Guzel bir yerde edilen romantik bir evlilik teklifinin bir kadinin hafizasinda ne kadar ozel bir yeri olacagini tahmin edebiliyorum.
canım benim o zaman o beklentileri karşılayacak bi adamla birlikte olacak kadın, ben bunu istiyorum kendime de uydururum diye bişey yok
teklif gereksiz demiyorum yanlış anladınız. gelişen süreç içinde akla bile gelmiyor diyorum sadece.Teklif nasil hikaye olur anlamiyorum. Size gore hikaye ama bir baska kadina gore oyle degil. Guzel bir yerde edilen romantik bir evlilik teklifinin bir kadinin hafizasinda ne kadar ozel bir yeri olacagini tahmin edebiliyorum.
Canım bunun ruhen ölmüş olmakla ilgisi yokki sevdiğini göstermesi için başka milyon tane yol var. Yani kalıplaşmış bişey bu evlilik teklifi ama herkes için aynı önemi arzetmiyor olabilir. Bir adam gözlerime baktığında göz bebeklerinin içi gülüyorsa, beni sevdiğinden eminsem, annesini babasını çiçeğini alıp gelmişse ben bu durumda mutlu olurum aaa evlenme teklifini etmemiştiii diyemem ama bir başkası için bu olmazsa olmazdır yani kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir bu konunun cevabıRuhen olmussunuz bayanlar.
aynen kımse kımseye karşılanamayacak beklentılerle ezıyet etmesın,, erkekte insan, onunda illaki kendine göre, kendisi gibi bir seveni olacaktır,, birde karşıdan dusunmek lazım,,, farzedın evlendi bu çift, ve kadın yıllarca aynı konu yuzuden savat surat yapıor, adamında huzuru kaçıyr, e kadın haklı çok seviyor çok önem verior bole seylere, e adamda haklı bunlar dışında başka yollarla gösterebılıyor sevgisini,,, ama iki anlaşmaz çift, iki zehir hayat.. kimse kimseye uyduramaz kendini,, uydurmamalıdır, insan doğasına aykırıdır bu. bugun görmedgnz seyler için yarın adamı suclayamaz ve adama hayatı zından edemezsınız, aynı şekilde sizde hayatnz boyunca onceliğnzde tutacaksanz boyle seyleri hayatnzı aynı sekılde zehır etmemelısınz. daha şimdiden en onemlı konunuz bu olmuş çnkü..canım benim o zaman o beklentileri karşılayacak bi adamla birlikte olacak kadın, ben bunu istiyorum kendime de uydururum diye bişey yok
Canım bunun ruhen ölmüş olmakla ilgisi yokki sevdiğini göstermesi için başka milyon tane yol var. Yani kalıplaşmış bişey bu evlilik teklifi ama herkes için aynı önemi arzetmiyor olabilir. Bir adam gözlerime baktığında göz bebeklerinin içi gülüyorsa, beni sevdiğinden eminsem, annesini babasını çiçeğini alıp gelmişse ben bu durumda mutlu olurum aaa evlenme teklifini etmemiştiii diyemem ama bir başkası için bu olmazsa olmazdır yani kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir bu konunun cevabı
Evet mutlu olabilmek en önemlisi yoksa çok şık bi restoranda çok pahalı bir yüzükle evlenme teklifi alıp da mutsuz olmak da var. Kişilerin neye önem verdiğiyle ilgili birazdaBeklentiler farkli olabiliyor demek ki... Neyse, onemli olan mutlu ve huzurlu olmak. Bunlar, kucuk tatli ayrintilar.
Benim esimde bana teklifi nikah masasinda yapti cokta hos oldu Cok beklenti icine girmemek gerek arada ufam jestler hediye yada cicek hos oluyor tabiki ama asil onli olan size baktiginda dokundugunda ici deki aski hissetmek bu bambaska bisi ve gercek sevgi varsa gerisi teferruat ..Adam evlenme teklifi bile etmemis. Neyin fifisini yasiyoruz?
4.000₺ maaş alırdı. Bir özel günümüzde dahi hediye almadığı gibi allahın hikmeti bu ya özel günlerimizde hep küs olurduk!! Birinde tesadüf barıştık. Bana getirdiği (dikkatinizi çekerim aldığı değil getirdiği) hediyeyi tarif etmiym çünkü içimdekileri bi dökersem ban manyağı olurum..Ah şu romantik komedi filmleri...
Gerçeklere hoş geldiniz konu sahibi. Filmlerde paranın nereden geldiğini görmeyiz, sınırsızdır çoğu zaman. Aşıkların aile sıkıntılarını görmeyiz bile. İş yaşamı ve stres mi, o da ne?
Ama gerçek hayat yorucudur. Hele de asgari ücrete çalışıyorsa kişi, hiçbir zaman kendi evine sahip olamayacağı gerçeğinin farkındaysa, kira ve faturalardan arta kalan para sadece ve sadece yemeğe yetiyorsa...... Daha fazla anlatmayalım. Hayat romantik komedi filmlerine benzemez. Malesef...
4.000₺ maaş alırdı. Bir özel günümüzde dahi hediye almadığı gibi allahın hikmeti bu ya özel günlerimizde hep küs olurduk!! Birinde tesadüf barıştık. Bana getirdiği (dikkatinizi çekerim aldığı değil getirdiği) hediyeyi tarif etmiym çünkü içimdekileri bi dökersem ban manyağı olurum..
Hiç kendimi o kadar değersiz hissetmemiştim. Mesela hiç bişey getirmeyip(?) bi çift güzel söz söylese, daha iyiydi. Hayatımın en dandik hediyesi. Ve dünyanın en zevkli insanıdır. Yani özetle, baştan savmış bu neyine yetmiyo demiş. Yaşadığım hayalkırıklığınun tarifi yok.
Ben konu sahibini anlıyorum şahsen. Keşke maddi durumdan olsaydı dediğiniz gibi. Anlardım. Ama bazen değerli hissetmek için bi çikolata bile yetiyor. 3 lirası yoksa da evlenmeye kalkışmasın bi zahmet. Maksat para dökmek değil "bunu gördüm aklıma sen geldin" duygusunu hissettirebilmek. Hiç hissedemedim şahsen. zaten ayrıldık ve ben çok mutluyum. İyi ki YOK. İğrenç hediyesini de kesinlikle bedavaya getirilmiş bişey olduğunu düşünüyorum. O ona para vermez çünkü.