düşüncesiz bir erkekle evlenmek üzereyim

Teklif nasil hikaye olur anlamiyorum. Size gore hikaye ama bir baska kadina gore oyle degil. Guzel bir yerde edilen romantik bir evlilik teklifinin bir kadinin hafizasinda ne kadar ozel bir yeri olacagini tahmin edebiliyorum.

canım benim o zaman o beklentileri karşılayacak bi adamla birlikte olacak kadın, ben bunu istiyorum kendime de uydururum diye bişey yok

Teklif nasil hikaye olur anlamiyorum. Size gore hikaye ama bir baska kadina gore oyle degil. Guzel bir yerde edilen romantik bir evlilik teklifinin bir kadinin hafizasinda ne kadar ozel bir yeri olacagini tahmin edebiliyorum.
teklif gereksiz demiyorum yanlış anladınız. gelişen süreç içinde akla bile gelmiyor diyorum sadece.

teklif bana göre olumsuz cevap da alabileceğiniz bir durumda anlamlıdır. yoksa zaten evleneceğiniz birine evlilik teklif etmek bana çok saçma geliyor.

ne bileyim, zamanında sevgilisinizdir ama ayrılırsınız ve yıllar sonra bir şekilde karşılaşıp ikiniz de bekarken hiç beklenmedik bi anda hesapta kitapta yokken evlilik teklif edersiniz. kadın veya erkek teklif eder farketmez.
işte bu teklif bana göre gerçek tekliftir. yani alacağınız cevap belli değil.

ama yok siz zaten sevgilisiniz hatta çocuğumuz olursa adını şu koyalım diye muhabbetlere dalmışsınız, ama gene de teklif bekliyorsunuz... komik be ya :KK48::KK48::KK48:

Biz eşimle 9 sene çıktık 3 senedir de evliyiz ikimizde romantik değiliz ot çöp çiçek değilde hayatıma etki edecek şeyleri önemsiyorum mesela haftasonu sabah ezanında kalkan oğlumuzu çaktırmadan alıp salona götürüyor kahvaltısını ettirip sabah uykusuna yatırıyor bu arada ben 3 saat fazla uyuyorum ya öffff hayat o işte geç çiçeği böceği

Ruhen olmussunuz bayanlar.
Canım bunun ruhen ölmüş olmakla ilgisi yokki sevdiğini göstermesi için başka milyon tane yol var. Yani kalıplaşmış bişey bu evlilik teklifi ama herkes için aynı önemi arzetmiyor olabilir. Bir adam gözlerime baktığında göz bebeklerinin içi gülüyorsa, beni sevdiğinden eminsem, annesini babasını çiçeğini alıp gelmişse ben bu durumda mutlu olurum aaa evlenme teklifini etmemiştiii diyemem ama bir başkası için bu olmazsa olmazdır yani kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir bu konunun cevabı :KK66:

canım benim o zaman o beklentileri karşılayacak bi adamla birlikte olacak kadın, ben bunu istiyorum kendime de uydururum diye bişey yok
aynen kımse kımseye karşılanamayacak beklentılerle ezıyet etmesın,, erkekte insan, onunda illaki kendine göre, kendisi gibi bir seveni olacaktır,, birde karşıdan dusunmek lazım,,, farzedın evlendi bu çift, ve kadın yıllarca aynı konu yuzuden savat surat yapıor, adamında huzuru kaçıyr, e kadın haklı çok seviyor çok önem verior bole seylere, e adamda haklı bunlar dışında başka yollarla gösterebılıyor sevgisini,,, ama iki anlaşmaz çift, iki zehir hayat.. kimse kimseye uyduramaz kendini,, uydurmamalıdır, insan doğasına aykırıdır bu. bugun görmedgnz seyler için yarın adamı suclayamaz ve adama hayatı zından edemezsınız, aynı şekilde sizde hayatnz boyunca onceliğnzde tutacaksanz boyle seyleri hayatnzı aynı sekılde zehır etmemelısınz. daha şimdiden en onemlı konunuz bu olmuş çnkü..

Canım bunun ruhen ölmüş olmakla ilgisi yokki sevdiğini göstermesi için başka milyon tane yol var. Yani kalıplaşmış bişey bu evlilik teklifi ama herkes için aynı önemi arzetmiyor olabilir. Bir adam gözlerime baktığında göz bebeklerinin içi gülüyorsa, beni sevdiğinden eminsem, annesini babasını çiçeğini alıp gelmişse ben bu durumda mutlu olurum aaa evlenme teklifini etmemiştiii diyemem ama bir başkası için bu olmazsa olmazdır yani kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir bu konunun cevabı :KK66:

Beklentiler farkli olabiliyor demek ki... Neyse, onemli olan mutlu ve huzurlu olmak. Bunlar, kucuk tatli ayrintilar. :KK66:

Beklentiler farkli olabiliyor demek ki... Neyse, onemli olan mutlu ve huzurlu olmak. Bunlar, kucuk tatli ayrintilar. :KK66:
Evet mutlu olabilmek en önemlisi yoksa çok şık bi restoranda çok pahalı bir yüzükle evlenme teklifi alıp da mutsuz olmak da var. Kişilerin neye önem verdiğiyle ilgili birazda :KK37:

Ben de eşime evlenme teklifi istiyorum demiştim nişanlıyken. İnsan hevesleniyor, istiyor biliyorum. O da sağolsun kırmadı etti ama komik bir evlilik teklifiydi. Böyle zorlama olunca romantik olmuyor malesef. Hala o teklifi konuşur güleriz hala. romantik olmasa da güzel bir anı olarak kaldı.

Öyle çok romantik de değildir. Çok nadir güzel sürprizler yapar.

Ama şimdi düşünüyorum da evlenmeden önce buraya siz gibi yazıp sorsaydım, bazı arkadaşların yorumlarına uyarak bıraksaydım mükemmel bir eşten olacakmışım.

Romantizmden hoşlanıyor olabilirsiniz. Ama hayatınızda bu eksik olduğunda, evliliğinizi mutsuz kılacak kadar önemli mi sizin için? Bence bunu bir düşünün kararınızı ona göre verin.

evlilik en romantik çiftlerde bile monotonlaşabiliyor..
mesela benm eşim nişanlıyken haftada 1 mutlaka çiçek 15 günde bir sürprizler sürekli güzel sözler söylerdi.içinden gelerek romantik davranırdı.
evlendikten sonra baya azaldı.. bu 2 3 aya düştü.
aramızda esprisi oluştu bugun çiçek al bana ihtiyacım var diyorum ve gülüyoruz.tabiki alıp geliyor ama nişanlılık sevgililik döneminde çok başkaydı..
demem o ki seninki şimdiden böyleyse evlenince unut bütün bunları..
buda büyük duygusal boşluklar yaratır ama çok çok ciddi problem değil bence.

Adam evlenme teklifi bile etmemis. Neyin fifisini yasiyoruz?
Benim esimde bana teklifi nikah masasinda yapti cokta hos oldu :KK66: Cok beklenti icine girmemek gerek arada ufam jestler hediye yada cicek hos oluyor tabiki ama asil onli olan size baktiginda dokundugunda ici deki aski hissetmek bu bambaska bisi ve gercek sevgi varsa gerisi teferruat ..

Seninle cinsel ilişkiyi rahat yaşamak için evleniyor , sense toz pembe dizideki karekterin peşindesin

Çiçekti güzel sözdü, gün içinde mesaj attı atmadı, aradı aramadı falan bunları boşverin. Hadi teklifleri falan da geçtim ama önemli olan şey hissedilendir. Konu sahibi iyi düşün taşın. Ne hissediyorsun? Sen bu adamla bir yuva kurmak istiyor musun mesela? Her şeye rağmen? Yoksa evlenmek için evlenenlerden misin? Eğer öyleysen sana batacak daha çok hareketi olacak bu adamın. Mutsuz olacağını hissediyorsan evlenmemelisin.

Bir de birçok kadın çok fazla yüzeysel şeylere takılıyor. Herkes istediği şeye takılmakta özgür ama oydu buydu şuydu derken başka şeyleri de göz ardı edebiliyor insanlar. Cinsel ilişkiniz var mı mesela? Varsa o nasıl? Ten uyumunuz var mı? Hadi sen kendini kocana saklıyorsun diyelim, yine de aranızda cinsel bir çekim var mı? Cevap almak için yazmıyorum bunları. Evliliğin temel taşlarından biri. Kaç kişi buna takılıyor?

Beklentinize ve size uymayan biriyle evlenmek üzeresiniz nişanlılık böyleyse evlilik sizin için tam bir hayalkırıklığı olacaktır.İyi düşünün bence

Ah şu romantik komedi filmleri...

Gerçeklere hoş geldiniz konu sahibi. Filmlerde paranın nereden geldiğini görmeyiz, sınırsızdır çoğu zaman. Aşıkların aile sıkıntılarını görmeyiz bile. İş yaşamı ve stres mi, o da ne?

Ama gerçek hayat yorucudur. Hele de asgari ücrete çalışıyorsa kişi, hiçbir zaman kendi evine sahip olamayacağı gerçeğinin farkındaysa, kira ve faturalardan arta kalan para sadece ve sadece yemeğe yetiyorsa...... Daha fazla anlatmayalım. Hayat romantik komedi filmlerine benzemez. Malesef...
4.000₺ maaş alırdı. Bir özel günümüzde dahi hediye almadığı gibi allahın hikmeti bu ya özel günlerimizde hep küs olurduk!! Birinde tesadüf barıştık. Bana getirdiği (dikkatinizi çekerim aldığı değil getirdiği) hediyeyi tarif etmiym çünkü içimdekileri bi dökersem ban manyağı olurum..

Hiç kendimi o kadar değersiz hissetmemiştim. Mesela hiç bişey getirmeyip(?) bi çift güzel söz söylese, daha iyiydi. Hayatımın en dandik hediyesi. Ve dünyanın en zevkli insanıdır. Yani özetle, baştan savmış bu neyine yetmiyo demiş. Yaşadığım hayalkırıklığınun tarifi yok.

Ben konu sahibini anlıyorum şahsen. Keşke maddi durumdan olsaydı dediğiniz gibi. Anlardım. Ama bazen değerli hissetmek için bi çikolata bile yetiyor. 3 lirası yoksa da evlenmeye kalkışmasın bi zahmet. Maksat para dökmek değil "bunu gördüm aklıma sen geldin" duygusunu hissettirebilmek. Hiç hissedemedim şahsen. zaten ayrıldık ve ben çok mutluyum. İyi ki YOK. İğrenç hediyesini de kesinlikle bedavaya getirilmiş bişey olduğunu düşünüyorum. O ona para vermez çünkü.

Bir de "duzelme" kelimesi bile beklentinin ne derece yanlis oldugunu gostermiyor mu? Yanlis, egri olan sey duzelir. Bir insan icin nasil kullanilabilir bu kelime?

Kimse kendini kandirmasin. Kimse bir digeri icin degismez.
4.000₺ maaş alırdı. Bir özel günümüzde dahi hediye almadığı gibi allahın hikmeti bu ya özel günlerimizde hep küs olurduk!! Birinde tesadüf barıştık. Bana getirdiği (dikkatinizi çekerim aldığı değil getirdiği) hediyeyi tarif etmiym çünkü içimdekileri bi dökersem ban manyağı olurum..

Hiç kendimi o kadar değersiz hissetmemiştim. Mesela hiç bişey getirmeyip(?) bi çift güzel söz söylese, daha iyiydi. Hayatımın en dandik hediyesi. Ve dünyanın en zevkli insanıdır. Yani özetle, baştan savmış bu neyine yetmiyo demiş. Yaşadığım hayalkırıklığınun tarifi yok.

Ben konu sahibini anlıyorum şahsen. Keşke maddi durumdan olsaydı dediğiniz gibi. Anlardım. Ama bazen değerli hissetmek için bi çikolata bile yetiyor. 3 lirası yoksa da evlenmeye kalkışmasın bi zahmet. Maksat para dökmek değil "bunu gördüm aklıma sen geldin" duygusunu hissettirebilmek. Hiç hissedemedim şahsen. zaten ayrıldık ve ben çok mutluyum. İyi ki YOK. İğrenç hediyesini de kesinlikle bedavaya getirilmiş bişey olduğunu düşünüyorum. O ona para vermez çünkü.

Hediyeyi merak ettim.

X