• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuncesiz arkadas

hamile olduğumda neyseki etrafımda infertilite tedavisi gören kimse yoktu.Olsaydı köşe bucak kaçardım onları üzmemek için .Hassasiyet herkeste yok insanlar çok acımasız olabiliyorlar konu sahibi En güzeli uzak durun .

Tedaviye ara verdiğinizi falan söyleyip devam edin. Aslında sadece bu konuda değil pek çok konuda aile (anne, baba, kardeş, eş, duruma göre kv, kp) dışındaki kişilerle her şeyi paylaşmamak gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz yere yapılan yorumlar insanın canını sıkıp konsantresini bozuyor. Morale ihtiyacın olan bi dönem. Bu dönemini olumsuz etkileyecek insanlarla iletişimini en aza indir.

İyi düşünüp arkadasınızın heyecanlı oldugunu varsaymak isterim ama bazen farketmiyoruz bile karsımızdakini üzdügümüzü..Çeşit çeşit insan bi o kadar da sınav.İnsaallah Allah sana da nasip etsinn.

bence de düşüncesizlik etmişler ama takmamaya çalışın.zaten arkadaşlarınız yanınızda hamilelikleriyle ilgili konuşmasa bile her yere hamile kadınlar göreceksiniz; sokakta olsun, televizyonda olsun...onlar böyle davranıyor olmasaydı da üzülecektiniz çocuğunuz olmadığı için.yani evet, haklısınız, abarttığınızı düşünmüyorum ama kendiniz için bunlar üzerinde kafa yormamaya çalışın.eğer çok rahatsız oluyorsanız bunu onlara uygun bir dille anlatmaya çalışın, gerçi kendileri düşünmeleri gerekirdi ama...neyse.

insanlar çok değişti çok.artık hiç birşeyi içlerinde tutamıyorlar.insanın yüzüne tak diye vuruyorlar herşeyi.içlerinde tutamıyorlar.
kızmakta,üzülmekte haklısın.bende olsam aynı şeyi bende yaşardım.boşver diyoruz hepimiz ama insan kolaylıkla boşveremiyor işte.keşke insanların ne dediklerini,nasıl davrandıklarını umusamasak.:KK12:

Herkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
bir başlık vardı annelik bencillik mi diye.evet sonuna kadar bencillik.anne olma içgüdülerini doyurmak için takıntılı bir şekilde çocuk sahibi olmak istiyor bayanlar.neden zamana bırakmıyorsunuz? herkes istediği zamanda şıp diye anne olacak diye bir kural yok.hem hayırlısı demek lazım değil mi? gazetede okudum uyuşturucu bağımlığı genç dedesini ve ninesini öldürdü.takıntılı bir şekilde ille de çocuğum olsun ille de çocuğum olsun mantığı acayip yanlış geliyor bana.olmuyorsa vardır bir hayır vardır bir zamanı.

Bende bebek istedgm icin sizi anliyorm ama bence arkadasinz sizi yakin gordugu icin herseyi sizinle paylasiyor olmali bide kafana takmama olayini herkes soyluyor banada tabi soylenecek ortami ayarlayamadiysa onsa hatali.

bebek konusunda hassasiyetin oldugu icin uzulmen cok normal
insallah Allah sana hayirli saglikli bir evlat nasip eder
Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X