• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuncesiz arkadas

Bazen diyorum o beni dusunmezken ben niye dusunuyorum diyorum bana gitme dogumda yanimda kal deyince ben ne anlarim dogumdan cocuktan annen kalsin yaninda dedim
Açık açık söyle tatlım
senin mutluluğuna inan ki çok seviniyorum ama sürekli içimde bir acı oluşuyor kaldıramıyorum de ne var ki bunda
hepimiz insanız..bu kıskanma değil onun bebeğine bir şey olsun ister misin istemez misin
ama imreniyorsun ki bunda bişey yok ..açık açık söyle kurtul lütfen...

Evet benim gibi yasayan bilir bu durumu mesafe koyuyorum gunumuz bitiyor ondan sonra gorusmemeyi dusunuyorum zaten bazen diyorum kotu niyetli demiyordur bazende dusunuyorum arkadassa dusunceli davransin diyorum Rabbim kimseyi bole bi sebepten imtihan etmesin

Bebek sahibi olmamak bir eksiklik değildir.Allah'ın taktiridir.İnsanlar sana sürekli hassasiyet gösteriri şekilde davransa,yanında hiç bebek mevzusu bile açılmasa,bu sefer daha çok dert eder,eksikmiş kabahatliymiş gibi hissedersin.Arkadaşın hamile.Onun şu an bütün hayatı bebeği.Onunla meşgul.Sen de hamile olsan sen de hamileliliğinle meşgul olacaksın.Ve heyecanını sevincini seninle paylaşıyor.Be art niyetli davrandığını düşünmüyorum.Ve sana çok güzel bir öneride bulunmuş takma başka şeylerle oyalan diye.Şimdi hayatımızda bir sürü,kör sakat,kolu bacağı olmayan insan var.Biz yürümüyormuyuz onların yanında koşmuyormuyuz.Bu psikolojiden çıkar kendini.Herşeyin hayırlısını iste.Özenmen imrenmen üzülmen normal,ama arkadaşını normal davranıyor diye suçlayamazsın.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Hayat sürprizlerle dolu.

Bence abartmıyorsun. Artık büyüsün şu insanlar yaaa. Ne kadar düşüncesiz (ki aslında bilerek yaptığını da düşünmüyor değilim) insanlar var.
Bu dönemde sizi üzen değil mutlu eden insanlara ihtiyacınız var hem de o arkadaşlarınızdan daha fazla. Bence de size iyi gelen insanlarla görüşün.

Herkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
dusuncelı olucak ınsan bazı konuları hele ki ince dusunmelı karsısındakını kırmamak ıcınn

gerçek arkadaş dediğin düşünceliolur
benm de arkadaşım var 4 senedir evli bir senedir bebek düşünüyorlar olmuyor
onun yanında kızmı bile sevmiyorum hamileyken onun yanında bahsedemezdim
üzüldüğünün farkndayım çok seviyorum ama az görüşmeye başladım ama sırf onun için
tek baskım ona karşı doktora gitmesi şuan durum yok die gitmyo devlete gt d,yrum yok diyo
masrafını ben karşılıcm sonunda götürcem

boyle arkadaslıklar ınsanın hayattan bile zewk almasına yardımcı oluyor.yaptıgınız ne kadar erdemli bir davranıs

Herkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
yoo abartmıyorsun neden hala arkadaşlık kuruyorsun suçlu gene sensin hiç kusura bakma..kadın belki farkında bile değil senin üzerinden egosunu tatmin ediyor ve böyle s*lak insanlarla hiç işim olmaz ..

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hem bebek düşünme kitap oku puzzle yap diyo hemde senin yanında sürekli bebekten bahsediyor ilginç
Şu hamileligle çocuğuyla hava atan tipleri hiç anlamıyorum ne yani bak biz ne iyi seviştik ilk dakkada hemen hamile kaldım mı demek istiyorlar :110:

o arkadaşınızla görüşmeyin bence.

İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim uzak durmaya calisiyorum bu sefer evime geliyor habersiz kapi acmadigim gunlerde oluyor yine ayni konular ornegin nasilsin diye sorsam elini karnina koyup buyuyoruz diye cevap veriyor ben hemen hamile kaldim diye ballandirarak anlatiyor onun heyecanini anliyorum ama birazcik dusunce cok sey istemiyorum ailemin yanina gidicem onun dogumuna denk geliyor gitme dogumda yanimda kal diyor bu sefer ben vicdan yapiyorum offf cok uzuluyorum coook
ya sanane sen niye kalıyorsun o kadının doğumunda manyak mı bu anası danası kaynanası yok mu vallahi art niyet billahi art niyet.

Bazen diyorum o beni dusunmezken ben niye dusunuyorum diyorum bana gitme dogumda yanimda kal deyince ben ne anlarim dogumdan cocuktan annen kalsin yaninda dedim

bigün annesinin yanında falan
gözlerinin içine bak direk sor
mahsus mu yapıyosun dicem olmayacak. sen çok iyiniyetli iyi bir kızsın aslında hiç yakıştıramam konduramam bunu sana ama
anlamıyo musun hiç beni kıskanmıyorum üzülüyorum imreniyorum sende nispet eder gibi niye konuşuyosun sürekli
ben olsam bucak bucak kaçarım arkadaşım üzülmesin diye.. hani seni tanımasam nispet yapıyo dicem gibi konuş
ne anlarsa anlasın olur mu böyle saçma sapan şey..

Evet konusmayi dusunuyorum cunku iyice psikolojimi bozdu mesela bisey anlatiyorum ayy tekme atti gel elini koy diyo en cokta su zoruma gitti diger arkadadimda hamile oldugunu ogrendi bende tedavi icin doktora gificem oda biliuor bunu bizde kontrole gidicez beraber gidelim dedi o gun cok agladim onlarbebeklerini kalp atislarini duyarken ben tedavi icin gidiyorum bunu bildigi halde nasil bole bisey soyler simdide sen ne zaman doktora gideceksin deyip duruyor o da rutin kontrole gidecekmis sen git ben simdi gitmicem diyorum olsun yanliz gitmeyim diyor

İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim uzak durmaya calisiyorum bu sefer evime geliyor habersiz kapi acmadigim gunlerde oluyor yine ayni konular ornegin nasilsin diye sorsam elini karnina koyup buyuyoruz diye cevap veriyor ben hemen hamile kaldim diye ballandirarak anlatiyor onun heyecanini anliyorum ama birazcik dusunce cok sey istemiyorum ailemin yanina gidicem onun dogumuna denk geliyor gitme dogumda yanimda kal diyor bu sefer ben vicdan yapiyorum offf cok uzuluyorum coook

Canım ya, sıkma canını.
Biraz cahil galiba bu arkadaşınız. Ben olsam söylerdim herhalde. Zaten hassasım bu konuda, sen de çok anlayışsızsın diye.
İmkanınız varsa bir kursdu, hobiydi kendinize uğraşlar bulun bence. Hem kişisel gelişim için, hem de eğlenerek vakit geçirip yeni çevreler edinmek için çok iyi oluyor. Sürekli bu arkadaşla görüşmemek için de bir bahaneniz olur :)
Bebek diye bişey benim gündemim de yok. Bunun farklı versiyonu olarak alttan alttan " sende evde kaldın be" mesajı veren insanlar var. Gülüp geçiyorum genelde. Yazık yani, bu nasıl bir eziklikdir ki ancak doğuracağı bebekle, koluna taktığı kocayla kendini değerli oldum sanıyor bazı kadınlar .

İnşallah bir an önce sen de hamile kalırsın canım.
Sana negatif enerji veren insanlardan uzak dur bence, belki de moral bozukluğun bile engelliyordur bebeğin olmasını.

Dua eden iyi dilek sunan herkese cook tesekkur ediyorum beni hic tanimadan derdimi dinlediniz Rabbim hepinizden razi olsun sizlerinde ne istegi varsa Allahim onu versin size

çok düşüncesiz birisi kesinlikle.
hassasiyetini bildiği halde kendi mutluluğunu imrendirerek anlatıyor.

benim iş arkadaşım da tedavi görüyor.
3 yıl önce kendiliğinden olacağını düşündüğü dönemde ben hamile kaldım.
3 ay söyleyemedim yan yana çalışıyorduk.
midem,tansiyonum çok kötü olmasına rağmen ona belli etmemeye çalıştım.
belki o arada hamile kalır diye.
sonuçta her şey kısmet ama olmayınca üzülüyor insan.

3 ay sonra söylemiştim üzülerek.

sağolsun ben ona bu kadar hassas davranmama rağmen çok riskli bir hamilelik yaşadığımı biliyordu.
hayati riskim vardı ve hareketlerim çok sınırlıydı.
yanındaki dosyaları istemiştim eğilip,doğrulmayayım diye.
masanın üstüne koy hepsini ordan alırsın demişti.
belki hissi bir tavırdı.her ay umutla beklerken ben istemeden hamileydim.
onun yerine koyarak düşünmeye çalıştım.

hala uğraşıyor.
inşaALLAH Allah isteyen herkese sana da hayırlı evlatlar versin.

çok tanıdığım var.6-7 yıl olmayıp üst üste çocukları olan.

Back
X