- 1 Haziran 2014
- 126
- 69
- 43
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Evet konusmayi dusunuyorum cunku iyice psikolojimi bozdu mesela bisey anlatiyorum ayy tekme atti gel elini koy diyo en cokta su zoruma gitti diger arkadadimda hamile oldugunu ogrendi bende tedavi icin doktora gificem oda biliuor bunu bizde kontrole gidicez beraber gidelim dedi o gun cok agladim onlarbebeklerini kalp atislarini duyarken ben tedavi icin gidiyorum bunu bildigi halde nasil bole bisey soyler simdide sen ne zaman doktora gideceksin deyip duruyor o da rutin kontrole gidecekmis sen git ben simdi gitmicem diyorum olsun yanliz gitmeyim diyor
Evet konusmayi dusunuyorum cunku iyice psikolojimi bozdu mesela bisey anlatiyorum ayy tekme atti gel elini koy diyo en cokta su zoruma gitti diger arkadadimda hamile oldugunu ogrendi bende tedavi icin doktora gificem oda biliuor bunu bizde kontrole gidicez beraber gidelim dedi o gun cok agladim onlarbebeklerini kalp atislarini duyarken ben tedavi icin gidiyorum bunu bildigi halde nasil bole bisey soyler simdide sen ne zaman doktora gideceksin deyip duruyor o da rutin kontrole gidecekmis sen git ben simdi gitmicem diyorum olsun yanliz gitmeyim diyor
Herkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
Ablamla ortak arkadaşımız var , ablam 2. çocuğuna hamileyken yanına çocuğu olmayan arkadaşımız oturmaya gelmiş . Bana dediki ; ....... Oturmaya geldi kendimi kötü hissettim üzülür diye hamileyim diyemedim ! İnsan dediğin arkadaş dediğin böyle olur . Peki o arkadaş naptı , ben çocuksuz yaşamı tercih eden biriyim bunu biliyor ; evlatlık aldı evlatlığı geldiği gün ay annelik çok güzel bir his insan anne olmadan haketen anlayamıyormuş gibi abuk bir telefon mesajı attı ama ablama atmıyor bu mesajı banaHerkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
canım merhaba ben senii çok iyi anlıyoruumm..bende tedavi görüyorum ALALH ım ne zaman nasip ederse artııkk..benim de 2 arkadaşım hemen hamile kaldı..bir tanesi 2. ciye diğeri ilkine hamileydi..ilk hamilelik yaşayan halden anlayan biriydii benim yanımda aman şöle aman böle demedii hiçç muhabeet etmezdii pekk ben kendim sorardım nasıl gidiyorr filan diye..ama diğerii 2. ciye hamile olan bir günn benim yanımda çook şükür bekletmeden verdii beklemedik dedii ...sonra geldii kontrolden elleri ayakalrı şöyle böylee ben kıskanmadım ama canım çoook sıkılmıştıı..sanki dedim nispet yapıyooorrr..bende fazla muhatap olmuyoruumm onunla..Herkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
Ben sirf bu sebepla bir arkadasimla gorusmeyi kestim bana da surekli sorup duruyodu yok mu bisey neden olmuyor doktora git bilmem ne sanki ben akil edemiyorum her gordugunde telefonda sorardi gicik oldum bidahada gorusmedim simdi hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin bilirim ne demek oldugunu anliyorum seni ama gececek bu gunler emin ol ben yapamadim ama sana tavsiyem kendini uzecegine kocanla basbasa olmanin keyfini cikar bu gunler bidaha gelmeyecek cunku ama ben bu surecte anladimki annelik oyle kutsal bir sey degilmis bazilari icin sanki kendi marifetleri gibi sergilemeye calisanlar var yani kadinlar bu mucizeyi bile kirletmeyi basarmislar birbirlerine bununla bile nispet yapip kiskandirmak icin ellerinden geleni yapanlar onlari da Allaha havale ediyorum sen de oyle yap umidini kesme hicbir zaman..Herkese gunaydin cocuk tedavisi goruyorum malesef olmuyor bunu yasayan bilir cok uzuluyorum agliyorum disarida bi hamile gorsem Allahim onu nazarlardan koru banada nasip et diyorum cevre baskimda fazla bu daha cok etkiliyor benim bi arkadasim var hamile surekli yanimda gittigimiz her ortamda cocugundan bahsediyor bu beni hem uzuyor hemde cok sikiyor hassas oldugum icin boyle dusunuyorum diyorum ama gercekten abartiyor diger bi arkadasimizda hamile ikisi doktora kontrole gidecekler sende gel diye tutturdu tabiki gitmek istemedim cocuguna alisveris yapmaya doktor kontrollerine herseye beni goturmek istiyor dun gunumuz vardi abartisiz kalkana kadar bebeginden bahsetti benide bozdu herkesin icinde akil verir gibi kitap oku puzzle yap unut cocugu hep cocuk takiyorsun dedi evde cok agladim insanlar niye dusuncesiz acaba benmi abartiyorum esime anlattim oda bana hak verdi peki ya sizce abartiyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?