- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
O gitti artık burada paylaşım yapmayacak@buttrfly Neler yapıyorsun? Seninde bu sayfada çok emeğin var. Merak ettim tekrar topiğe bakınca. Bayadır paylaşım yapmamışsın..
Hadi yaa haberin var mı peki nasılmış instagram sayfasında da bayadır paylaşım yok takip ediyordum buraya bakınca aklıma geldiO gitti artık burada paylaşım yapmayacak
Bilmiyorum ki kendisi bıraktığını açıkladı paylaşımlarını ve bir daha haber alamadık .Hadi yaa haberin var mı peki nasılmış instagram sayfasında da bayadır paylaşım yok takip ediyordum buraya bakınca aklıma geldi
En güzel günde patlama oldu yaSelaammmm kizlaarrr
Kasım ayının en güzel günleri
13 14 15 Kasım
Dua dilek isteme adına ne varsa evrene yollayin mesajinizi
Gökyüzünde cok kombinasyon var maalesefEn güzel günde patlama oldu ya
Olumlama yapmak istiyorum 21 gün sürecek bir şeylerGökyüzünde cok kombinasyon var maalesef
Bn şifa iyileşme enerjisini paylasmak istedim sadece
Cunku hersey yeterince kotu
Bende yapmak istiyorum. Aynı durumdayım lohusayım üstelikOlumlama yapmak istiyorum 21 gün sürecek bir şeyler
Hayatım ve kafam çorba gibi
Hiç yok bilmiyorum kiBende yapmak istiyorum. Aynı durumdayım lohusayım üstelikvar mı aklınızda örnek olabilecek bişey
Her gün her aklıma geldiğinde şükrediyorum. Çok sağolun. Yıllardır bekledim, kabul olan duam oldu, Allah isteyen herkese nasip etsinHiç yok bilmiyorum ki
Ama bakacağım
Bu arada sağlıkla büyütün ve ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün
Ne güzelHer gün her aklıma geldiğinde şükrediyorum. Çok sağolun. Yıllardır bekledim, kabul olan duam oldu, Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayatın tümü bana kolaylık neşe ve ihtişamla gelirSelâmun aleykümm bu konuyu biraz canlandıralım mi ne dersinizz
Herkes istedigi olumlama cesidini secsin ilk sayfada vardi, sabah aksam hatta gerekirse her aklimiza geldiginde yapalim, aksam buraya yaptığımızı yazalim motive olalim birlikte ❤
Bu sürecin sonunda gerceklesen hayallerimize, dualarimiza sahit oluruz bakarsınız hıı belli mi olurr
Ben katilirimKızlar 1 aralıkta 21 gün sürecek bir olumlama yapmak istiyorum
Var mı bana katılmak isteyen ?
Özelden yazıyorumBen katilirim