- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
Çok güzelmiş listen süper Enerjin cok güzel Canim ayrılma buralardan motive ediyorsun biziGözlerimi kapatıp rastgele bir sayı seçtiğimde de bu güzel yazıyla karşılaştım. Zamanlamaya gözüm yeni takılıyor tam da Mart sonunda yazılmış bir yazı
Ben de kendi listem özelinde düşündüm.
Pozitif kalmak : Her şeyde bir hayır olduğunun kabulüyle hayatıma giren kaoslara bakıyorum. Bol soru sormaya özen gösteriyorum her durumda. Müzik dinlerken bile daha seçiciyim artık. Modumu yükseltecek şarkılar seçiyorum.
Olumlamalar : Spotiftyda Mistik yol'un kanalı var olumlamalarla ilgili. Bir de Yeşim'in Şifa Evi var dinlediğim. Geceleri yatarken kulaklıkla dinliyorum bilinçaltıma yerleşsin diye. Ek olarak çakra açmaya ve mantralara merak saldım. Kalp çakra açıcı müzikler dinliyorum özellikle akşamları. İş yaparken dinleyeyim dedim baktım esnemelere doyamıyorum o yüzden bu vakitleri tercih ediyorum.
Şükür defteri : 10 maddeyle gece yatmadan evvel şükürlerimi yazıyorum.
Yürüyüş : Her gün 30 dk yürümeye özen gösteriyorum. Yürürken gözlerimi kapatıp bazen olmak istediğim yerde gözümü açıyormuş gibi hayal ediyorum. Hatta gözümü açıp yanımdakiyle sohbet ederken ben şuraya gittiydim zamanında diyesim geliyor.
Güne başlarken bugünün güzellikleri neler sorusuyla başlıyorum mutlaka. Kalkınca da ilk işim bileklerime ve boynuma gül yağı sürmek oluyor. Hem mis gibi koktuğu gibi hem de frekansı en yüksek kokulardan da biriymiş.
Planlar
Zumbaya başlamayı düşünüyorum. Dans etme konusu ben de hep beceremem diye kodlanan bir konu olmuştur. Hatta halk oyunlarına katılmıştım annemin zorlamasıyla da nasıl oynayamamıştım sahneye çıkıp topluluk karşısında. Halk oyunları hocası davula vururken bi yandan sinirle bana bakıyormuş annemin dediğine göre ki hiç fark etmemiştim o anlarda.
Oynayamıyoruz ama eğlenelim bari moduna girip kalabalığa doğru sırıtmıştım sürekli.
Toprakla ilgilenmek benim de planlarım arasında. Bizim bahçemiz var ve küçüklüğümden beridir bir şeyleri dikip büyütmeye bayılırım. Hatta dedem benim diktiğim her şeyin meyve verdiğini söyler hep. Havalar da mis gibi o yüzden mısır dikerek başlamayı düşünüyorum. :)
Kullanmadığım eşyaları atmak. Uzun zamandır ertelediğim konulardan biri.
Teşekkür etmek : Biri beni takdir ettiğinde önemli değil diye kestirip atıyorum genelde. Böyle durumları fark edip iltifatı
kabul etmeye çalışıyorum artık. Bu biraz tuhaf bir madde oldu ama alıp kabul etme konusunda sıkıntılarım var, kendime ve emeklerime saygısızlık etmiş oluyorum kabul etmediğimde artık bunun farkındayım.
Teşekkürler okuduğunuz için (son maddeyi de aradan çıkaralım )
Gül yağı çok iyi fikir bende şu kuru vücut yağlarından almayı düşünüyorum var mi marka önerisi olan içinde gül de olursa iyi olur banyo sonrası terapi gibi gelir zira 2 yildir bebeyle banyo sonrası elime krem surebilmek bile lüks e giriyor yoğunluk ve yorgunluktan