Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Gözlerimi kapatıp rastgele bir sayı seçtiğimde de bu güzel yazıyla karşılaştım. :KK200: Zamanlamaya gözüm yeni takılıyor tam da Mart sonunda yazılmış bir yazı :KK36:

Ben de kendi listem özelinde düşündüm.

Pozitif kalmak : Her şeyde bir hayır olduğunun kabulüyle hayatıma giren kaoslara bakıyorum. Bol soru sormaya özen gösteriyorum her durumda. Müzik dinlerken bile daha seçiciyim artık. Modumu yükseltecek şarkılar seçiyorum.:rapci:

Olumlamalar : Spotiftyda Mistik yol'un kanalı var olumlamalarla ilgili. Bir de Yeşim'in Şifa Evi var dinlediğim. Geceleri yatarken kulaklıkla dinliyorum bilinçaltıma yerleşsin diye. :KK70: Ek olarak çakra açmaya ve mantralara merak saldım. Kalp çakra açıcı müzikler dinliyorum özellikle akşamları. İş yaparken dinleyeyim dedim baktım esnemelere doyamıyorum o yüzden bu vakitleri tercih ediyorum.

Şükür defteri : 10 maddeyle gece yatmadan evvel şükürlerimi yazıyorum.

Yürüyüş : Her gün 30 dk yürümeye özen gösteriyorum. Yürürken gözlerimi kapatıp bazen olmak istediğim yerde gözümü açıyormuş gibi hayal ediyorum. Hatta gözümü açıp yanımdakiyle sohbet ederken ben şuraya gittiydim zamanında diyesim geliyor.

Güne başlarken bugünün güzellikleri neler sorusuyla başlıyorum mutlaka. Kalkınca da ilk işim bileklerime ve boynuma gül yağı sürmek oluyor. Hem mis gibi koktuğu gibi hem de frekansı en yüksek kokulardan da biriymiş.:süslü:

Planlar
Zumbaya başlamayı düşünüyorum. :KK70: Dans etme konusu ben de hep beceremem diye kodlanan bir konu olmuştur. Hatta halk oyunlarına katılmıştım annemin zorlamasıyla da nasıl oynayamamıştım sahneye çıkıp topluluk karşısında. Halk oyunları hocası davula vururken bi yandan sinirle bana bakıyormuş annemin dediğine göre ki hiç fark etmemiştim o anlarda.
Oynayamıyoruz ama eğlenelim bari moduna girip kalabalığa doğru sırıtmıştım sürekli.:deli:

Toprakla ilgilenmek benim de planlarım arasında. Bizim bahçemiz var ve küçüklüğümden beridir bir şeyleri dikip büyütmeye bayılırım. Hatta dedem benim diktiğim her şeyin meyve verdiğini söyler hep. Havalar da mis gibi o yüzden mısır dikerek başlamayı düşünüyorum. :)

Kullanmadığım eşyaları atmak. Uzun zamandır ertelediğim konulardan biri.

Teşekkür etmek : Biri beni takdir ettiğinde önemli değil diye kestirip atıyorum genelde. Böyle durumları fark edip iltifatı
kabul etmeye çalışıyorum artık. Bu biraz tuhaf bir madde oldu ama alıp kabul etme konusunda sıkıntılarım var, kendime ve emeklerime saygısızlık etmiş oluyorum kabul etmediğimde artık bunun farkındayım.

Teşekkürler okuduğunuz için (son maddeyi de aradan çıkaralım :KK45:)
Çok güzelmiş listen süper 👍 Enerjin cok güzel Canim ayrılma buralardan motive ediyorsun bizi 🙏🥰
Gül yağı çok iyi fikir bende şu kuru vücut yağlarından almayı düşünüyorum var mi marka önerisi olan içinde gül de olursa iyi olur banyo sonrası terapi gibi gelir zira 2 yildir bebeyle banyo sonrası elime krem surebilmek bile lüks e giriyor yoğunluk ve yorgunluktan 🤦‍♀️😂

Çok güzelmiş listen süper 👍 Enerjin cok güzel Canim ayrılma buralardan motive ediyorsun bizi 🙏🥰
Gül yağı çok iyi fikir bende şu kuru vücut yağlarından almayı düşünüyorum var mi marka önerisi olan içinde gül de olursa iyi olur banyo sonrası terapi gibi gelir zira 2 yildir bebeyle banyo sonrası elime krem surebilmek bile lüks e giriyor yoğunluk ve yorgunluktan 🤦‍♀️😂

Gülümsetti bu mesaj,teşekkürler 💛💜 Ben gül yağı olarak Arifoğlunu kullanıyorum. Duşta da lifi sabunladiktan sonra 1 damla lifin üzerine döküyorum miss gibi kokuyor banyo lavanta yağını da almıştım hatta bi damla da ondan döküyorum :KK70:

Evetttt başlangıçlar bitişler... Tam da benim işim bir buttrfly olarak. Burada artık bir bitiş alıyorum, direnç alıyorum burada. Yeterince yazdım çizdim her şey var artık buranın enerjisi kadar. Sevgiyle bırakıyorum,aşkla coşkuyla harika dönüşümlerle❤❤❤
Lütfen gitme:KK43: bu topigin dinamiği ateşleyicisi sensin 🙏💜🦋
Dinlenip geri gelirsin dilerim 🌸🙏

Hayallah böyle birden bire bırakıp gitmek oluyor mu?
Başka neler var yazabileceğin aktarabileceğin? Acaba hangi dönüşümler bizi mutlu edecek?
Evetttt başlangıçlar bitişler... Tam da benim işim bir buttrfly olarak. Burada artık bir bitiş alıyorum, direnç alıyorum burada. Yeterince yazdım çizdim her şey var artık buranın enerjisi kadar. Sevgiyle bırakıyorum,aşkla coşkuyla harika dönüşümlerle❤❤❤

buttrfly buttrfly paylaştı mı göremedim ama dilerse instagramdan takip edebilirsiniz... Bana sorarsanız bütün topik takip etmeli😍
Orda da harika❤️

:KK43:

Bana ilham veren yabancı bir forumdan yıllar önce kopyaladığım bir çekim yasası örneği. Translate ile çevirdim(biraz düzelttim kendimce) orjinali de ekliyorum. Madem sadece enerjiden oluşuyoruz e o zaman fiziksel görüntümüzün bile düşünce gücüyle değişmesi neden bizi şaşırtsın ki. 😍😍😍 Sevgiler 💖💖💖💖

" "Pozitif" düşünmek sizi daha güzel yapabilir mi?

Ablamla aynı daireyi paylaşıyorum, bu yüzden herhangi bir ameliyat veya tedavi geçirmediğini biliyorum ama son 6 ayda görünüşünü gerçekten değiştirdi . Şimdi 34 yaşında ve 20'li yaşlarının sonundan beri oldukça şişmandı ve her zaman sivilcelerle mücadele etti. Sağlıklı beslenme, egzersiz yapma, yoga vb. gibi birçok olumlu şey yaptı ve 75 kilo verdi ve cildi temizlendi ama gençliğinde ve 20'li yaşlarında zayıftı ve eskisinden çok farklı görünüyor. Her nasılsa, on yıl öncesine göre çok daha iyi ve daha genç görünüyor. Çok kısa sürede çok kilo vermişti ama mayo alışverişine çıktığımızda gördüğüm gibi vücudu ve cildi mükemmel görünüyor.

Her zaman güzel olan bendim ama son zamanlarda erkeklerin tek konuşmak istediği ablam. Onun adına sevindim ama sırrını bilmek istiyorum. Ona sordum ve her gün kendini ince ve güzel olarak hayal ederek, mükemmel bir cilt, saç, vücut vb. ile kendisinin ideal bir versiyonu olduğunu hayal ederek zaman geçirdiğini söyledi. Her zaman biraz büyük olan burnu bile şimdi bir şekilde daha rafine görünüyor ve yemin ederim ameliyat olsaydı bilirdim. Gerçekten inanılmaz.

Yaratıcı görselleştirmenin bir kişinin görünüşünü değiştirmesine ve daha güzel olmasına yardımcı olması gerçekten mümkün mü?

Güncelleme: Ama şimdi 10 yıl önce zayıf ve sağlıklıyken olduğundan çok daha iyi görünüyor. Yemin ederim sadece diyet ve egzersizden daha fazlası! "

" Can "positive" thinking make you more beautiful?

I share a flat with my older sister so I know she hasn't had any surgery or treatments but in the past 6 months she has really changed the way she looks. She is 34 now and since her late 20's she has been quite fat and has always struggled with acne. She has done lots of positive things like eating healthy,... show more I share a flat with my older sister so I know she hasn't had any surgery or treatments but in the past 6 months she has really changed the way she looks. She is 34 now and since her late 20's she has been quite fat and has always struggled with acne. She has done lots of positive things like eating healthy, working out, yoga etc and has lost 75lbs and her skin is cleared up but she used to be slim in her teens and 20's and she looks so different to how she used to. She somehow looks a whole lot better, and younger than she did ten years ago. She has lost so much weight in such a short period of time but her body and skin looks perfect as I saw when we went shopping for swimsuits.

I was always the pretty one but recently it's my older sister all the guys want to talk to. I'm happy for her but want to know her secret. I asked her and she said she spends time everyday imagining herself as slim and beautiful, seeing herself become an ideal version of herself withfcerfect skin, hair, body and so on. Even her nose which was always a bit big looks somehow more refined now and I swear I would know if she has had surgery. It is incredible really.

Is it really possible that creative visualization could help a person change how they look and be more beautiful?

Update: But she looks a lot better now than she used to 10 years ago when she was slim and healthy. It is more than just diet and exercise I swear! "

Ben çok negatif bir insandım . Yavaş yavaş bu özelliğimi bırakmaya başladım çok şükür ama siz de bilirsiniz ki bunu hemen bırakmak kolay değil . Ben hayalleri gerçekleşenlere soru sormak istiyorum benim de var bir iki naçizane dileğim.
Birincisi hayal kurarken günün hangi zamanlarını tercih ediyorsunuz ve ne kadar sürüyor
İkincisi nasıl hayal kuruyorsunuz ? Mesela gerçekleşen bir hayalinizi kurarken nasıl kurdunuz neler yaptınız ?
Üçüncüsü her gün aynı hayali mi kuruyorsunuz yoksa gün içinde birden fazla imajinasyon yapıyor musunuz ?
Cevap verirseniz çok sevinirim :)

Ben çok negatif bir insandım . Yavaş yavaş bu özelliğimi bırakmaya başladım çok şükür ama siz de bilirsiniz ki bunu hemen bırakmak kolay değil . Ben hayalleri gerçekleşenlere soru sormak istiyorum benim de var bir iki naçizane dileğim.
Birincisi hayal kurarken günün hangi zamanlarını tercih ediyorsunuz ve ne kadar sürüyor
İkincisi nasıl hayal kuruyorsunuz ? Mesela gerçekleşen bir hayalinizi kurarken nasıl kurdunuz neler yaptınız ?
Üçüncüsü her gün aynı hayali mi kuruyorsunuz yoksa gün içinde birden fazla imajinasyon yapıyor musunuz ?
Cevap verirseniz çok sevinirim :)
Benim önerim şöyle olabilir;
Neden negatif düşünüyorum? Bunu yok saymak yerine belki kaynağını bulup çözümlemeli miyim? Sakin bir odada oturup derin nefeslerle vücudumu adım adım gevşettikten sonra(gözlerim kapalı). 5-10 dk nefes aldıktan sonra bu negatif düşüncenin kaynağını bilinçaltıma soruyorum. Neden negatif düşünüyorum? Annem mi bişey demişti arkadaşlarım mı, sürekli kulak misafiri mi olmuştum negatif düşüncelere? olayı, durum bulduğumda(kök düşünce vardır her şeyde, diğerleri onun üstünde büyür, temeli yıkarsak puff uçup gider hepsi illüzyonmuşçasına) EFT noktalarına vuruş yapıp döne döne o duyguyu yaşıyorum(vuruşlar önemli). Büyütüyorum belki kızıyorum ağlıyorum sonra alevi sönen bir ateş gibi yavaş yavaş sönüyor(vuruşları devam ediyorum). En son "bu duygulara teslim oluyorum" ve "serbest bırakıyorum" diyorum. Gözlerimi açıp derin nefesler alıyorum. Bir bardak suyu içiyorum. "Bye bye bana kattıkların için teşekkür ederim" diyorum.

Sevgiler.

Kendini hayallerine layık bulmuyor olabilirsin. Yine kendimizi sevmek,kendimize değer vermeye geliyoruz. Kendimizin ne kadar değerli,önemli olduğunu kendimize ispat etmeli, kendimizi bol bol şımartmalıyız. Yaptığımız şeylerin mutlaka güzel yönlerini bulmalıyız, bir şeyi zorla değil kendimiz istediğimiz için yapmalıyız. Aksi halde enerjimiz bozulmaya başlar. Şükürlerimizi arttırmalıyız, her şeyde güzel tarafları iyi yönleri görmeliyiz. Baya baya pollyanna ya bağlamalıyız. Bunları yazarken anımıda yaşıyorum ben mesela.Durup durup ağaçlara,kuşlara,bakıyorum. Dışarıdan gelen sesleri dinliyorum. Dokunduğum şeyleri iyice hissetmeye çalışıyorum. Ve tabiki hepsi için şükrediyorum,anıma eşlik ettikleri için onlarla gurur duyuyorum ve onları onurlandırıyorum ve tabiki soruyorum bundan daha güzel, daha keyifli neler olabilir ayaklarımı yerden kesen,mutluluktan mutluluğa zıplatan?

Kendinizle mutlu olmaya başlarsanız, iç sesinizi size harika şeyler demesi için eğitirseniz o muhteşem hayaller size ilham olarak akıyor olacak zaten:KK36::KK6:
artık dönüp dönüp eskilerden paylaşım yapacağız, tekrar tekrar okunası mesajlar var çünkü.

1. 🤣🤣siz diyince farkina vardim. Lisede inanilmaz hayaller kurardim. Hidirellezde o universitenin ismini yazip bina cizmistim vee o hayalimdeki iyi universiteyi kazandim. Hatta universitedeki arkadas grubumu dusunurdum surekli. Gittigimiz kafeleri katildigimiz etkinlik gruplarini. Birebir ayni arkadas ortamini kurdum. Asik oldugum adami hayal edip buldum o yaslarda. Sonra vazgectim hayallerimden. Kendime sunu dedigimi hatirliyorum. Uyuyarak hayati kaciriyosun kalk ve buyu kendine gel. Bu bir insanin kendine yapabilecegi en buyuk kotulukmus. Simdi hicbir hayalimi uzun sure ayakta tutamiyorum ama basaricam. Bilincaltinin gucu kitabina basladim buradaki onerilerle. Biraz once uyurken 6da uyanicam dedim ve uyandim😂suan bu bile umut verdi bana. 🌺🌺🌺❤️
...

Şükür çok daha fazla şükredilecek şeyi kendisine çeken harika enerjisi vardir. Çok hızlı gerçekleşir. Çünkü an da gerçekleşir ama tüm zamanlara doğru yayılır:KK49:
Dün ben de bir sürü şükür yapmıştim. Paylaşayım hemen;
1-İçimdeki bolluk hissine şükürler olsun. Kendimin ve sahip olduklarımın kıymetini biliyorum, onlar benim için çok çok değerli:KK200:

2-Maddi bolluğuma şükürler olsun. Evde olup cocuklarimlayım,maaşım ödeniyor. Bakıcımız 1 ay gelemedi; ücretini ödeyebilecek maddi manevi bolluğu kendimde buldugum icin şükürler olsun.

3-Ihtiyac olan şeyleri kolaylık internet araciligi ile aliyorum,bunun icin hem teknolojiye hem de kargo çalışanlarinin varliklarina şükürler olsun. Gelen kargo çalışanlarina 5 10 lirada teşekür ucreti verebiliyorum; bunun da maddi manevi bolluguna şükürler olsun.

4- Uzun süredir diyetteyim. 2 ay önce diyet yapacak ortamimiz yoktu ofiste. Sonra bir arkadasimiz geldi aramiza. Mucizevi şekilde hem iş yükümu aldi hem de hepimizin diyete girmemiz araci oldu. Sayesinde cok kilo verdik. Varligina şukurler olsun.

5-Uzun sure aradan sonra spora başladim. Ilk gunler 10 dk yapabilirken ancak su an 1 saat yapabiliyorum. Günden güne güclendigim gelistigim icin tabiki devami getirebildigim icin sonsuz sukurler olsun.

6- Aof 4. Sinif son donemim. Geçen donem yanlislikla 2 3 dersin testlerini çözmüstum.Sonra farkettigimde bunun bana hediyesi ne ola ki dedim ve simdi su zamanda karsiligini aldim. Cocuklarla ders calismak cidden zor olabilirdi.

7- Hayatimin tümü bana ihtişamla gelir inancinda oldugum icin cok sukur, öyle de.

8- Kendimi küçük şeylerden mutlu olabilmek icin egittigime sonsuz şükürler olsun. Anıma eşlik eden sese,görüntülere,kokulara,dokulara,tatlara şükürler olsun. Kendilerini onurlandırıyorum, sizler de dahil🙏

9- Cocuklarimin, eşimin varligina,sagliklarina,mutluluklarina şükürler olsun. Birlikte yaşadıklarimiza,yaşayacaklarimiza ve kurabildigimiz hayallerimizin varliklarina sonsuz şükürler olsun.

10-Evrenin muhtesem işleyeşine Rabbimin bu muazzam dizaynina sonsuz şükürler olsun. Her şey muhteşem denge üzerinde. Bu denge ile ilgili farkındalığima,bilgime,deneyimlerime sonsuz şükürler olsun ❤❤
....

artık dönüp dönüp eskilerden paylaşım yapacağız, tekrar tekrar okunası mesajlar var çünkü.
Yıllarca yazmış; kim ne sorduysa yanıtlamış, ufuklar açmış..
Birbirinden güzel ve değerli bilgileriyle dolu burası.

buttrfly 'nin kişisel gelişimle ilgili instagram sayfası (Umarım paylaşmamda bi sakınca yoktur🙏)

alberto villoldo dört bilgelik kitabını eklicektim ama sistem izin vermiyor doğal olarak. Buttrfly dan görünce heyecanlandım. Etkilendiğim sayfaları eklerim. Sevgiler. ❤❤🎁🎁

X