• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydınnnn günaydın.
Korku&Sevgi... Hangi korkularımız,illüzyonlarımız var ki sevgimizin açığa çıkaracağı pek çok ihtişamı saklıyor; artık yeter demenin zamanı değil midir ki...:KK200:Tüm kodlar,inançlar,negatif enerjiler kaynağına💣💥

Eğer bir gün ders vermeye başlarsam derslerimin konusunda kesinlike disney,pixar,... olmalı. O kadar çok şey anlatıyor ki fraktallar filan :KK72: enerji seviyesine göre :KK200:

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 5.webp
    5.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 4.webp
    4.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 7.webp
    7.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Hoş bir yazı mutlu akşamlar herkese :KK200:

Eki Görüntüle 2122322
Her bir şey ummadığın bir anda gelir. Sen beklemeyi kesersin. Bir bakmışsın niyet ettiklerin oluyor. Senin düşündüğün imajine ettiğin herşey zaten rezonans alanında. Bırak biraz düşünmeyi nasıl olacak demeyi ki frekanslar oluşsun. Sürekli kontrol etmeye çalışma. Emin olduğumuz bir şey var ki; O da düşündüklerimizin bizim hayatımıza kesin olarak dahil olacakları. Lakin kafanda olmayacağına dair şüphe taşımamalısın. Şıimdiye kadar deneyimledin sen unuttuğun anda olur herşey. Yani zihninin sessizliğinde. İkramiyeler bile o bileti unuttuğunda gelir. Her sabah kalkıp nerde mucize diye soran zihnin seni mucizeden uzaklaştırır. Sadece inan. Bırak unut. O zaten sende kodlu bilgi. Yönetim Allahın emrinde. O ne zaman takdir ederse o gün o an olur. Ama sen sürekli müdahale etmeye kalkıyorsun.
Bırakırsan rezonans yasası işini tam olarak layıkıyla yapar. Hersey beklemediğin anda gelir bir bakarsın bir anda değişmiş herşey. Zihnin beynin işleyişi ve ruhun yasalarına dair deneyimlediklerin boşlukta oluşumun gerçekleştiğine dairdir. Boşluk nedir o vakit. Zihnin sustuğu vidi bidi yapmayı kestiği vakittir. Sen neyi ne şekilde tahayyül ettiysen ona yakın yada tam olarak niyetlerin gercekleseceğidir. Deneyimlerin bu yönde ve biliyorsun ki herkesinde bu şekilde. Teslimiyet dediğimiz bu işte. Sen iste bırak. Zaten sen DNA ve hücrelerine isteğini kodladıysan tam olarak buna bunun oluşumuna izin verirsen olur. Sadece serbest bırak rahat ol. Sevgiyle umutla barışla ışıkla ve aşkla kalınız. Saygılarımla.

- Nevzat Ertürk -
buttrfly buttrfly çok teşekkür ederim
Tamda kendimi çıkmazda sıkışmış hissederken bu aralar yaptığın paylaşımlarinla bana diyorsun ki özüne dön içine bak kendini tekrar bul ..
Frozen fraktallar let it go ipek nisa nin mucize notalari sesler titreşimler vs vs .. 🥰taa icimde kalbimde birşeyler uyandırdın tekrardan.. rastgele geçmişe baktim (syf499-500) kendime şimdiki halime ne der diye 2018 martin tamda bu haftaları paylaşmışım bu yazıyı ağlamaklı oldum ama iyi anlamda iyiki varsın canım iyiki bu topik var 🙏🦋🌸💕🎈

Günaydınnnn günaydın.
Korku&Sevgi... Hangi korkularımız,illüzyonlarımız var ki sevgimizin açığa çıkaracağı pek çok ihtişamı saklıyor; artık yeter demenin zamanı değil midir ki...:KK200:Tüm kodlar,inançlar,negatif enerjiler kaynağına💣💥

Eğer bir gün ders vermeye başlarsam derslerimin konusunda kesinlike disney,pixar,... olmalı. O kadar çok şey anlatıyor ki fraktallar filan :KK72: enerji seviyesine göre :KK200:

Bilmem inanir misin ben de şarkının bu halini cok dinlerdim 😊 ( bolca hayalimi gözümde canlandırarak )
Şarkıyı söyleyen kızın enerjisi gücü büyülerdi beni böyle bir çocuğum olur mu ki derdim tıbbın ve tüm bilimsel verilerin doğal yollarla asla olmaz dedigi zamanlarda acar bu kizla haykırırdım sözlerini herşeye inat 😭😪
Şimdi benim mucize tatlı inatci güçlü kızım 2 yaşında şükür bin şükür Ya Latif 🙏💜👩‍👧🎈

Bu da tüm güçlü ve güçlü olmaya çalışan deneyen yılmayan kızlar için olsun
KADIN , KADININ DOSTUDUR ❤
Sevgiler...

🎵🌸💕🎵
Girl, perfectly her, broken and hurt
– Kız, mükemmel o, kırılmış ve incinmiş
Soft and asleep in the morning grey
– Yumuşak ve uykuda sabah gri
Shake off the night and don’t hide your face
– Geceyi silkeleyin ve yüzünüzü gizlemeyin
The sun lights the world with a single flame
– Güneş dünyayı tek bir alevle aydınlatır
I want you to see this
– Bunu görmeni istiyorum
I want you to see this
– Bunu görmeni istiyorum

Today, and all of your days
– Bugün ve tüm günlerin
I’ll wear your pain
– Acını dindireceğim
Heal what I can in your troubled mind
– Senin sorunlu zihninde yapabileceklerimi iyileştir.
Sometimes our bodies will hurt for some time
– Bazen vücudumuz bir süre incinir
And the beauty in that can be hard to find
– Ve içindeki güzelliği bulmak zor olabilir
I want you to find it
– Onu bulmanı istiyorum

I want you to see this
– Bunu görmeni istiyorum
I want you to see this
– Bunu görmeni istiyorum

So run, wake up and run my little one
– O yüzden koş, uyan ve küçüğümü koş
I wanna tear down these walls that can’t hold you inside
– Seni içeride tutamayan duvarları yıkmak istiyorum.
Rip out the cords and uncover your eyes
– Kabloları sökün ve gözlerinizi açın
We’ll make our escape in the dark of night
– Gecenin karanlığında kaçışımızı yapacağız.
I need you to see this
– Bunu görmeni istiyorum

Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
– Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
– Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

Girl, you’ll see the world, and you’ll come to learn
– Kızım, dünyayı göreceksin ve öğrenmeye geleceksin.
That falling in love is a strange work of art
– Aşık olmanın tuhaf bir sanat eseri olduğunu
All of your battles will shape who you are
– Tüm savaşlarınız kim olduğunuzu şekillendirecek
And know that your scars are my favourite part
– Ve bil ki yara izlerin benim en sevdiğim kısım.
I want you to know this
– Bunu bilmeni istiyorum

Bilmem inanir misin ben de şarkının bu halini cok dinlerdim 😊 ( bolca hayalimi gözümde canlandırarak )
Şarkıyı söyleyen kızın enerjisi gücü büyülerdi beni böyle bir çocuğum olur mu ki derdim tıbbın ve tüm bilimsel verilerin doğal yollarla asla olmaz dedigi zamanlarda acar bu kizla haykırırdım sözlerini herşeye inat 😭😪
Şimdi benim mucize tatlı inatci güçlü kızım 2 yaşında şükür bin şükür Ya Latif 🙏💜👩‍👧🎈

Kuzumm benim yaaa dün gibi hatırlıyorum sevincini, mucizeni benle özelden paylaşımını... Bir taraftan inanamiyorsun bir taraftan nasil korkuyorsun rüya olmasindan,kaybetmekten...Ama öyle bir şey yok imajinasyonlarla gerçeklestirilnler de hatta daha fazlasiyla seni şok etmeye devam ediyor. Dün femmepetal femmepetal cimle telefonda konuştuk; o sesinin coşkusu,sevinci kulaklarimdan gitmiyor çünkü hepsi yüksek frekanstan,enerjiden... Bunlar mucizeleri,ihtişami çeken zaten.Devam ediyoruz devam; inanarak, güçlenerek, egomuzun korkuttugu zavalli alt benliklerimize sakinleştirip, onlara güveni hissettirerek:KK49::dua::KK200:

Şu 10 günde sevgili topikcanlarim inançlarımda,kodlarımda depremler oluyor. İzlemişsinizdir belki ters yüzü, izlemediyseniz mutlaka izleyin. Ama bu sefer olumlu şekilde adalarım gidiyor, illüzyonlarım buharlaşıyor:KK49::KK36:
Artık ipleri elime alma zamanı artık Pinokyo degil Gepetto olma zamani 🎉💫🎉
Sizleri çok çok seviyorum,iyiki varsıniz alanimdasiniz:KK36::KK6:

Dün protez tırnak yaptırmaya karar verdim; wooww dedim ne kadar güzel,havalı,bakımlı,zengin(!) durur dedim.
Kelimeyi bir anda yakaladım nasıl yani bu benim için zenginlik belirtisi. Sonra kazmaya başladım inancı. Benim zenginlik şemalarımdan biri uzun,güzel,bakımlı tırnaklar. Ama asıl bu olay değil, evrenin bir yasasını ilhamla yakaladım. Evren her şeyden önce beni bu şemalara yaklaştırıyor, sonra bu şemalar oluşmaya başladıkça isteklerimi veriyor. Şemalarım olmayan, kalıplamadığım ya da daha önce kolayca yaşadığım her şey hemen oluyor Yani zaman-mekan-para engeli bu şekilde gelişiyor. Örneğin sizin zihninizde zengin olmak eğer büyükşehirde olmaksa ancak büyükşehire giderek bunu deneyimleyebilirsiniz, zenginligin anne babadan geldiğini düşünüyor ve zengin değillerse; zenginligi seçerseniz de; ancak DNA larınızdaki şemalarla aktarımla yeni kuşaklar zengin bir aile seçerek zengin oluyorlar.Yani bu dünyada size zenginlik yüzü yok 🤣🤣🤣
Size bir sır olsun bu. Şemaları farkedip eski sayfalardaki gibi uzaya fırlatma teknikleri, kağıtlaştırıp yakma teknigi ve femmepetal femmepetal in (80 li sayfalarda olabilir) önerisi gibi wc ye atıp sifonu çekebilirsiniz imajinasyonla.

umutluyum- umutluyum- bak yaptigimiz şeyler bunlar, hep eski sayfalar da var. Ben hala yapiyorum kullaniyorum bu teknikleri. Çok harika 🎉🎉💣💥

Hiç şaşırmadım ki Elon' ın zenginlik algısı,kalıpları farklı; vizyonları var. Canım Grimes ben burdan çözdüm adamı 🤣🤣 🤣Imajinasyonun-enerjinin kralı o :KK49::KK49: Dünyalıkla işi yokki evrenin sırrı ile uğraşıyor. Evrencim canım benim hemen materyal sunuyor bana, bak bak bunlarda var diyor : ))))
Inceptions-Başlangıç filmini tekrar hatırlatasim geldi sizlere; filmin konusu ekseninde bakın olur mu imajinasyona topikcanlar.

Dün protez tırnak yaptırmaya karar verdim; wooww dedim ne kadar güzel,havalı,bakımlı,zengin(!) durur dedim.
Kelimeyi bir anda yakaladım nasıl yani bu benim için zenginlik belirtisi. Sonra kazmaya başladım inancı. Benim zenginlik şemalarımdan biri uzun,güzel,bakımlı tırnaklar. Ama asıl bu olay değil, evrenin bir yasasını ilhamla yakaladım. Evren her şeyden önce beni bu şemalara yaklaştırıyor, sonra bu şemalar oluşmaya başladıkça isteklerimi veriyor. Şemalarım olmayan, kalıplamadığım ya da daha önce kolayca yaşadığım her şey hemen oluyor Yani zaman-mekan-para engeli bu şekilde gelişiyor. Örneğin sizin zihninizde zengin olmak eğer büyükşehirde olmaksa ancak büyükşehire giderek bunu deneyimleyebilirsiniz, zenginligin anne babadan geldiğini düşünüyor ve zengin değillerse; zenginligi seçerseniz de; ancak DNA larınızdaki şemalarla aktarımla yeni kuşaklar zengin bir aile seçerek zengin oluyorlar.Yani bu dünyada size zenginlik yüzü yok 🤣🤣🤣
Size bir sır olsun bu. Şemaları farkedip eski sayfalardaki gibi uzaya fırlatma teknikleri, kağıtlaştırıp yakma teknigi ve femmepetal femmepetal in (80 li sayfalarda olabilir) önerisi gibi wc ye atıp sifonu çekebilirsiniz imajinasyonla.

umutluyum- umutluyum- bak yaptigimiz şeyler bunlar, hep eski sayfalar da var. Ben hala yapiyorum kullaniyorum bu teknikleri. Çok harika 🎉🎉💣💥
Merhaba buttrfly buttrfly cavabiniz için teşekkür ederim şöyle birşey var benim bilincaltim zenginlikle ilgili nelerle doluudr şimdi ben paranın bana gelmesine engel olan bütün yaratımlarimi iptal ediyorum gibi birşeyler yazıp yakıp kullerinide WC ye atıp sifonu çekmek istiyorum tek tek uğraşamam onlarla 🤣🤣

İyi haftalar hepimize;
Bugün şu sözün üzerinde konuşmak istiyorum biraz:

"Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin… "

Buradaki susmanın amacı enerjiyi dağıtmamak, işte insanlara anlatıp olumsuz geri bildirim almamamaktan ziyade bunların biraz üstü bence. O istediğim şeyin olacağını biliyorsun, inancın tam, bu yüzden unutuyorsun bile, hayatının akışına devam ediyorsun, çünkü eminsin. Oluyor, oldu bile...
Ben bir şeyden emin
değilsem üstünde daha çok konuşasım geliyor. İnsanlara anlatarak kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanki. Seyre dalabiliyorsan olmuş bil diyorum o yüzden.

Sevgiler.💖💖💕💕💕

Günaydınnnn günaydın.

1647255861038.webp

İyi haftalar hepimize;
Bugün şu sözün üzerinde konuşmak istiyorum biraz:

"Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin… "

Buradaki susmanın amacı enerjiyi dağıtmamak, işte insanlara anlatıp olumsuz geri bildirim almamamaktan ziyade bunların biraz üstü bence. O istediğim şeyin olacağını biliyorsun, inancın tam, bu yüzden unutuyorsun bile, hayatının akışına devam ediyorsun, çünkü eminsin. Oluyor, oldu bile...
Ben bir şeyden emin
değilsem üstünde daha çok konuşasım geliyor. İnsanlara anlatarak kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanki. Seyre dalabiliyorsan olmuş bil diyorum o yüzden.

Sevgiler.💖💖💕💕💕
Bu aralar çok istediğim bir fırsat ayağıma geldi ve sürekli bunun analizi edip duruyorum hem kendimle hem de annemle. Bu mesajı da kendime hatırlatma amacıyla koyayım dedim. Enerji dağılmaa toplan bakiim. Bu arada paylaşım için teşekkürler 😍

Merhabalar topikcanlar,
Enerjimin yönlendirmesi,astrologların habire bu araların çok güzel vibeları (titresimleri) var demesiyle meditasyonumu arttırmıştım ki hala öyle yogun devam ediyorum; zaten kendimi bildim bileli meditasyon yaparım o ayrı. Evet bu dönem aldığım bilgiler,ilhamlar çok netti sonsuz sükürler olsun. Peki nasıl bu kadar net diye sordum?Cevap;
- İcatların,keşiflerin,teknolojinin gelişiminde hiçbir dönemi yok insan beyni-algısı da gelişmediği.

Daha açık olmasını istedim. Biraz daha lûtfen;
-Bilgilerin,kaynakların dışarıdan yağdığı bir dönemde tabiki içeriden de yağmalı. Dışarısı zaten içerisini yansıması.

O zaman dedim algı olarak da şu an ciddi gelişme yaşıyoruz:sampiyon::KK68:

Bu bilgiye evet hiçbir yerde ulaşamazdım tabiki; çünkü en orijinalinden,içeriden bilgi,kaynaktan,sonsuzdan.

Not: Görüntüleme 1 milyonu gecti, önceden tek bir sayfada bin(1000) görüntülemeyi görür mutlu olurdum reaksiyon verdiginizi, takip edildigimi anlardım. Ama şu an hissedemiyorum, duvara yaziyor gibi hissediyorum biraz tepki,geri dönüşüm yaparsanız sevinirim :KK3::KK3::KK3:

Merhabalar topikcanlar,
Enerjimin yönlendirmesi,astrologların habire bu araların çok güzel vibeları (titresimleri) var demesiyle meditasyonumu arttırmıştım ki hala öyle yogun devam ediyorum; zaten kendimi bildim bileli meditasyon yaparım o ayrı. Evet bu dönem aldığım bilgiler,ilhamlar çok netti sonsuz sükürler olsun. Peki nasıl bu kadar net diye sordum?Cevap;
- İcatların,keşiflerin,teknolojinin gelişiminde hiçbir dönemi yok insan beyni-algısı da gelişmediği.

-Bilgilerin,kaynakların dışarıdan yağdığı bir dönemde tabiki içeriden de yağmalı. Dışarısı zaten içerisini yansıması.

Bu bilgiye evet hiçbir yerde ulaşamazdım tabiki; çünkü en orijinalinden,içeriden bilgi,kaynaktan,sonsuzdan.
Takipteyim 😊
Not: Görüntüleme 1 milyonu gecti, önceden tek bir sayfada bin(1000) görüntülemeyi görür mutlu olurdum reaksiyon verdiginizi, takip edildigimi anlardım. Ama şu an hissedemiyorum, duvara yaziyor gibi hissediyorum biraz tepki,geri dönüşüm yaparsanız sevinirim :KK3::KK3::KK3:

Merhabalar topikcanlar,

Meditasyon için günlük rutininiz var mı aslında okumuştum eski sayfalarda ama hatilrmaiyorum sizin yapmış olduğunuz günlük rutini merak ediyorum

Bugün kendimi evrenin sonsuz güzel olasılıklarına açıyorum.
İyi, güzel, hayırlı olan her şeyi hayatıma kabul ediyorum.
Yaşam enerjim her gün daha yüksek ve hayatıma mucizeleri çekiyorum.
Teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim.🎀🎀🎉🎉🎶🎶🌹🌹🎸🎸💖💖🤸‍♀️🤸‍♀️

Merhabalar topikcanlar,

Tabi ki takipteyim. Birlikte frekanslarımızı güzelleştiriyoruz inşallah:KK49::KK49:

Back
X