Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok teşekkürler sevgili buttrfly . Geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı mıdır neden desem kendimi iyi şeylere layık görmemeye başladım sanırım bu çok üzücü ve geçmiyor düzeltmeye çalışıyorum ama en ufak olumsuzlukta tekrar beni yakalıyor ne yapıcam bilmiyorum

Merhaba topikcanlarım,
Size biraz çakralarla ilgili öğrendiklerimden ve kendimce de derlediklerimden bahsedeyim.
7 çakramız var; ilk üç çakra diğer üç çakra ve son çakra diye ayırıyorum kendimce. Çoğu kendi derlememdir diye eklemek istiyorum tekrar. İlk 3 çakra yaşadığımız dünya ile ilgili madde ile yani; diğer 3 ü ruhsal dünyamızla ile ilglili yani maneviyat . Eğer ilk 3 çakrada sorun olursa zaten yansıması, yaratması ve üretim ile ilgili olarak diğer çakralardan verim alınamama görünüyor.
İlk çakra kök çakra; temel seviye anne rahminden itibaren korkularımız,kaygılarımız, kıtlık bilincimiz,cam tavanlarımızın kökeni burda; burası sorun olunca taç çakradan verim alınamıyor zaten, İkisi birbiri ile paralel çalışıyor. Örnek anne-babamızdan-atalarımızdan DNA yolluyla aldığımız kıtlık bilincinden,kaybetme korkusundan kök çakramız tıkalı olursa üretim için göndercegimiz veriler taç çakraya ulaşamadığindan malesef kıt yaşamaya devam ediyoruz. Önce kök çakrayı açmamız lazım ki ilhamları alan, bize harika imajlar gösteren zihnimizdeki- üstbilinç kutsal geometrinin oluşmasını sağlayan( bu apayrı muhteşem bir konu) taç çakra devreye girsin tatlışlarım. Çok derin mevzular çoook. Ama anahtar da biziz kilit de,yaşadığımız tüm deneyimler bize level attırıp diğer bölümlere geçip muhteşem deneyimler yaşamamıza vesile. Dışarıda hicbir şey yok her şey içeride. O aile de o çevrede içimizdeki enerjilere karşılıklar, bize aynalık yapıyorlar sadece; iyiki varlar, görevlerini yapıyorlar en kötü, en nefret edilesi davranışları ile bile

Çok teşekkürler buttrfly Peki kök cakrayi açmak için ne yapmalıyız ne önerirsiniz

Çok teşekkürler buttrfly Peki kök cakrayi açmak için ne yapmalıyız ne önerirsiniz
Bol bol ağaç meditasyonu yapmak gerek; google a yazdiginizda çok guzelleri var, detaylı olanları seçebilirsiniz. Evrene köklendigimizi,buraya ait oldugumuzu kabul etmek için imajinasyonlar,olumlamalar şart. Durumları,insanları olduğu gibi kabul etmek gerek nacizane. Kök çakradan diğer çakralara enerji göndermek çok önemli bence; tıkanıklıkları çözmek için özellikle.
Ülke olarak millet olarak kök çakramızı geliştirmeye ihtiyacımız var; zaten sürekli göçebe yaşamış olmak, sürekli farklı milletlerle ve kültürlerle karşılaşmak hep bu kök çakrayı temizlemek için fırsatı olmuş ama malesef hala kimseyi oldugu gibi kabullenememe bireysel olarak bile devam ediyor.Mesela benim izlenimim; Amerika'da, Avrupa'da biz Türkleri ayırmak çok kolaydır mesela insanları en çok inceleyip bakanlar bizimkilerdir mesela insanlara; ortak coğrafyaya sahip olmamizdan dolayı Ermeniler de öyle mesela.
Kök çakra açıldığı zaman diğer çakralarla iletisim kanalları temizlenecek. Taç çakra ile bağlantı kurulabileceginden manevi kısım güçlenmeye başlayacak; kendimizi kimseden ayrı görmemeye başlayacağız, evrenselleşmeye başlayacağız, dışarıda düşman aramayacağız. Hatta korunup,kollandigimiz sürekli desteklendigimiz inanci gelecek ve öyle de olacak. En güzeli tabi yepyeni vizyonlar,ilhamlar olacak; dışarıya keşif olarak,üretim olarak yansıyacak inşallahhh

Merhabalar benim canım topikcanlarım;
Siz bakmadıgınız için o orda yok; siz başka seslere kulak verdiğiniz için onun sesini duymuyorsunuz; siz başka tatlara kendinizi verdiğiniz için o harika tadı alamıyorsunuz; o harika koku yerine başka kokulara odağinizi verdiginiz için o muhteşem kokuyu alamıyorsunuz. Ama o harika doku, o harika koku, o harika tat, o harika sesler burnunuzun ucunda; onlar sizinle topikcanlarım bir odak kadar uzaklığızda. Boş verin maddeyi, boş verin kimin ne dediklerini, ne yaptıklarını; ne hissetmek istiyorsunuz, neler duymak istiyorsunuz onlara verin kendinizi. Sonuçlar maddeleşsin en güzel haliyle, dolu dolu enerjik hisleriyle.
Maddeyi isterseniz salt şekilde , duygu olmadan; geldiği zaman duygu yoktur bomboştur madde sıfırlanır, boşluğa düşersiniz bu muydu yaaa dersiniz...
Ama duyguyu istemek öyle mi; istersiniz-hayal edersiniz o duyguyu; gerçekleştiğinde madde hiç olur, bu nasıl bir duygudur nasıl hissetmektir dersiniz,coşar ruhunuz taşar.Madde yok gözünüzde yok olur o duygu bolluğu ile yaratır da yaratır genişletirsiniz evreninizi. O zaman anlarsınız madde hiçbir şey, duygu her şeydir canım topikcanlarım. Anlarsınız sonsuzluğunuzu, bolluğunuzu bereketinizi ve tabiki sınırsızlığınızı

"Dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk, gayrimenkullerini sattıktan sonra SpaceX tesislerinin yakınında bir prefabrik eve yerleşti. Geçtiğimiz yıl herhangi bir şeye sahip olmak istemediğini söyleyen Musk’ın Mars görevine odaklanmak için 50 bin dolar değerindeki 35 metrekarelik dairede yaşadığı belirtildi."

Madde hiçbir şey ama imajine etmek, enerjiyi maddeleştirmek her şey

Wicca ritüeli paylaşırmısınız

Bende farklı bir bakış açısıyla yaklaşayım hooponopono eğer bu durum sürekli seni rahatsız ediyorsa derhal içine dönmelisin. Demek ki kendi yaptıklarını tebrik etmiyor kendinle gurur duymayı unutuyor olabilirsin sevgili kendim bugüne kadar seni onurlandırmadığım, gurur duymadığım, tebrik etmediğim, övünmediğim, sana teşekkür etmediğim hatalı anılarım verilerim sizlerden özür dilerim, bugüne kadar sizi arındırmadığım için lütfen beni affedin, bana arındırma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim, sizi seviyorum
Aklınıza geldikçe tekrarlayın faydası muhakkak olacaktır, ben hayatımı bu şekilde yaşıyorum, her şeyde kendi içime dönüp bakıyorum

Merhabalar topikcanlarım,
DNA larımızı en küçük bellek gibi düşünün. İçerisindeki bilgiler enerjilerin maddeleşmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Dışımız içimizin kaynağı,aynası diyoruz ya işte bu dna larımızın yansıması. Eğer bunun farkına varırsak, dna larımızdaki enerjyi değiştirmek de isteriz değil mi
Eğer birisi size istemediginiz şekilde davranıyorsa demek ki bu kişi davranışıyla sizde olan bir geninizdeki enerjiye karşılık geliyor; işte o zaman yapmanız gereken artık kendinize bu konuda farklı davranmanız gerektigi. Ben sevilen, sayılan, çok önemsenen bir varlığım diyin. Kendinize hediye alın,yemege çıkarın; başkası için degil kendiniz için bir şeyler yapın, kendinizi şımartın mesela. Ben bu kadar önemliyim işte demelisiniz; diğerleri hiç olsun zihninizde, ama asla nefret duymayin, size aynalik yaptigi icin minnet duyun bile, çünkû size hizmet bile ediyor, sevgi duyun. Aksi halde; nefret eder, kin bilerseniz o kişiyi hatta daha beterini çekeceksiniz ki farkedebilin diye. Tabi bu sürede geniniz daha da kötüleşiyor; iyileşmek ışıldamak için daha zor sınavlara ihtiyacı oluyor nacizane.

Sevgisizliği,kıtlığı,korkuyu, negatif diğer hissettiginiz tüm duyguların aslında kaynağının sizde olduğunu, çözümünün de siz de olduğuna inanın ilk başta. Anahtar da sizsiniz kilit de işte. Eğer birisi bir konuda çok şanslı ise o kişinin o şans geni bir zamanlar ne kadar karanlıktı, o gen hangi karanlık yollardan geçti, hangi yeminleri bozdu hangi zaferlerden çıktı da artık ışıl ışıl aktı sahibine, atalarına.

Bunu da deneyeceğim Aslında kendimi hiç takdir etmiyo da değilim, 2 çocukla çok şeye yetişiyorum çünkü, aferin bana bugün de şunları şunları hallettin diyorum bazen, ama tam olarak bu cümlelerle denemek istiyorum bi süre

Zaten benim olayım insanlar sürekli beni övsün, pohpohlasın vs değil, gerçekten sürekli fikri sorulan bi insanım ama dönüp bi kişi bile iyi ki söyledin demedi, akıl danışılıp verdiğim fikir yapıldıktan sonra benim hiç alakam yokmuş gibi davranılıyo, bu sebeple yaklaşık 1 yıldır kim ne soruyosa bilmiyorum diyorum, sen bilirsin, sen giyeceksin sen karar ver şeklinde geçiştiriyorum herkesi, hatta geçen bi arkadaşım bb krem alıcam ne alsam falan diyo, eskiden olsa memnun kaldığım ürünleri mutlaka söylerdim, bilmiyorum ki senin cildine ne uyar falan dedim konuyu geçiştirdim

Ben bu konuda thetahealing de yaptırdım kendime ama bilmiyorum çok fayda gördüm mü . Theta healing konusunda düşüncelerini merak ediyorum buttrfly

Ben bu konuda thetahealing de yaptırdım kendime ama bilmiyorum çok fayda gördüm mü . Theta healing konusunda düşüncelerini merak ediyorum buttrfly
Benim kendi şahsi inancım görüşüm; içeride bir şeyler değişmedigi sürece diğerleri geçici oluyor, plasebo oluyor gibi geliyor. İnancı,bakış açıyı değistirdigimizde çakralar bir farkli çalışıyor, hormonlar bir değişecek çalışıyor bence.Mesela artık o olay,o insan sizde adrenalin açığa çıkarmıyor olacak. O adrenalin ordan akmadığına evren de boşluk sevnedigine göre yeni ilişkilere,yeni durumlara yelken açabileceksiniz heyecan gelecek serotonin, dopamin hatta oksitosin salgilanacak belki de. Savunma mekanizmalarınız duracak yaratım mekanizmaları çalışacak coşkuyla,neşeyle,keyifle

Evren boşluğu sevmez diyoruz ya . İlişkiler açısından ele alırsak örneğin hiç ilişkisi olmamasına birini sevmemesine rağmen ilişkisi olamayan insanlar var . Bunu nasıl açıklayabiliriz sevgili buttrfly ?

Evet tam da bu hisler içindeyim. Hatta şu an çalıştığım birim çok güzel, çok önemli. Kendimi şu şekilde düşünürken buldum; şimdi benim olduğum yerde olsa neler neler yapacak kendini showdan show a sokup nerelre gelecek insanlar var, keşke olsalardı dedim fırsatları olurdu hem : ))))) Ama ekledim hemen ucuna ben buyum, kendi halimle mükemmelim; yetersizliğimle ya da yeterliliğimle , bilgimle bilgisizliğimle, deneyimimle deneyimsizliğimle, mütevaziliğimle, alçakgönüllülüğümle, dışarıdan salaklık derecesinde görülebilecek saflığımla : )))) Olsun hiç olayım, ama ben böyle kendimi hep hissediyorum yokluğumla var oluyorum; insanlardan uzaklaştıkça insanlığa çok daha yakın oluyorum evet

İlişkisi henüz bitmiş olsaydı, yerine hemen biri gelseydi evet , evren boşluğu doldurmuş olurdu. Ama kişinin zaten ilişkisi yok, onun dolu hali yalnızlığı işte. Güzel bir ilişkiyi hayata çekmek için önce yanlızlığımızla eğlenebilmeliyiz ki kendimize başkalarını da çekelim hem arkadaş hem de aşk ilişkilileri açısından. Enerjiyi yükseltmek lazım ki yüksek frekanslı olaylar, durumlar hayatımıza giriversin nacizane.

İşte ilişki yeni bitip birinin girmediği durumlar da olabiliyor ama . Her zaman boşluk doldurmuyor sanki evren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…