Ben burdaki bayanlara bişey danışmak istiyorum,
Çevrem hep çeşitli konularda(gelecek misafirine yapacakları ikramlıklardan tutun da kılık kıyafet kombin önerisi, takısı aksesuarı, kozmetik/bakım/makyaj malzemesi, ev dekorasyon fikirlerine kadar her şey) benden fikir isteyen, öneri isteyen, bana akıl danışan, benim verdiğim fikirle hareket eden, sonuçtan memnun olan ama sonra dönüp beni kesinlikle onure etmeyen, gönülden bi teşekkür etmeyen insanlarla dolu, ben de istiyorum ki benim fikrimle bişeyler yaptıysanız, benim tavsiyemle bişey alıp çok memnun kaldıysanız dönüp bana iyi ki söyledin, senin sayende keşfettim bunu vs diye beni onure edin, takdir edin ama benim çevrem paso her türlü fikirlerimi, zevkimi kullanıp gerisini umursamayan insan kaynıyo, ben mi çekiyorum böylelerini, benden mi kaynaklı, ben çekiyosam bunu nasıl değiştiricem, yoksa abartıyo muyum herkes mi böyle? Saçma bi beklenti mi içerisindeyim? Hep aynı şeyi yaşadığım için dikkatimi çekti bu durum zaten, Sosyal medyada şahit oluyorum ama bi arkadaşının önerisiyle aldığı şeyi göstererek arkadaşını onure eden, teşekkür eden kadınlara..Ben sosyal medya paylaşımı vs istemiyorum, kısa bi msjla iyi ki verdin bu fikri, iyi ki söyledin bu kremi, çok sağol canım… denmesi
Artık bu sebepten benden öneri isteyen kimseye yardım etmek, fikir vermek istemiyorum

Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
En basitinden geçenlerde yakın bi arkadaşım benden belli özelliklerde bi parfüm önerisi istedi, çok bilinmeyen bi koku önerdim ona, hemen denemiş, beğenmiş, almış mesela o parfümü, tesadüfen gördüm çantasında, öyle söyledi çok beğendiğini falan ama ben görmesem asla demiyo ki dediğin parfümü çok beğendim, aldım, iyi ki önerdin vs
Çevremde herkes böyle, nedennn nedenn