Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Evet yani aynısıHayır okumadım.Zaten daha yeni aklıma geldi

Yaa nasil ayni anda aklımıza gelmiş:) ben okumayi düşünüyorum

Bende de iki üç gündür bir sürü sey yapmalıymısım gibi bir his vardi. Hem ingilizcemi gelistirmeye çalışıyorum hem kitap okuyayi diyorum hem mesleğimle ilgili bilimsel makalelere bakıyorum bin tane seyi ayni anda yapmaya çalışıyorum. Demek bundanmış

BAyiliyorum boyle pozitif anilara,icime ceker gibi cekiyorum o hissi,boyle enerjilri.Sonra bana deneyim olarak dönuyor cok sukur : )))
Rezonans kitabinda da der ki basari oykulerini okuyun ki ayni hisleri yasayin.Herhalde boylece rezonans olusturuyoruz,kendimiz yasar gibi.
Tesekkur ederim paylasimin icin tatlim,nice boyle guzellikler diliyorum hepimize :)

C chamomillam

aynısı bende de var..şunu yapayım şunu da ay bunu da yapmam lazım aha bu da olmalı hahah yemin ediyorum aynı şeyler

@okyanuscuk çok güzel ve muazzam bi deneyim :) gerçekten insan yaşadıkça anlıyor nasıl bi rengin içerisinde olduğumuzu :)

yaaa yalnız değilmişim en son neyse ben bir çay koyayım sonra yaparım diyorum hiçbir şeye başlayamıyorum yaa off

Normalde ingilizce alt yazılı yabancı dizi izliyordum ama bu ara geliştireyim dedim ya onu bile yapamıyorum
Abd ye geleli 13 ay oldu,ben de hala gelistirmenin pesindeyim : ))) Allahtan kizim okula gidiyor da ogretmeniyle,velilerle sohbet ediyoruz.Ilk baslarda zorlaniyordum ama alistim.Sonraki bebegim cok anacı cıkti.Kursa gitsem aklim kalir babasiyla su an.Ama diyoruz kiii rahatlik her seyi cozer.Gorelim Mevlam neylerse ennnn guzelini eyler.
Misal vereyim hemen,dogumdan sonra spora gitmeyi cok istiyordum.Ama bahane uretiyordum : ))) Sonra bir gun esim arkadasiyla salonla konusmaya giderken ben de gittim.Sonra ne mi olduuu,ben de kayit oldum.2 ay duzenli gittim hedefe ulastim.Hala da ideal kilomdayim,o yuzden Rabbime birakiyorum o bilir :)

Bugün yaşadığım hoş bir olayı anlatmak istiyorum. Ben bir senedir okçuluk sporuyla hobi olarak ilgileniyorum.Okçuluk, dikkat, sabır, zaman gerektiren ve mutlaka tekniklerine uyulması gereken bir spor. En ufak bir kol hatasında kolunuz kömür rengine yakın bir morluğa sahip olabilir:)) Yayı gerdiğiniz anda hemen oku bırakmamalısınız, eğer bırakırsanız iyi atış gerçekleştirmesiniz.Kolunuza aldığınız darbe de cabası. Yayı gerdiğiniz anda sabır göstermeniz gereken bir süre var. İşte ben maalesef o sabrı çok çok az gösterebiliyorum.Konsatrasyonum çabuk dağıldığı için kolumun yorulduğunu hissediyorum ve hemen oku bırakıyorum. Tabii sonuç başarısız. ..

Bu akşam aklıma, yayı gerdiğimde olumlamalarımı tekrarlamak geldi.Yani o sabremediğim sürede olumlamalarima odaklanacaktım. Hakikaten olumlamalarımı tekrarlamak dikkatimi kuvvetlendirdi ve o sabremediğim süreç bana çok zevkli gelmeye başladı.Kolumun yorulduğunu da hiç hissetmedim.Sonuç olarak da, büyük oranda başarılı atışlar gerçekleştirdim:)) Bu başarıyı tamamen olumlamalarıma odaklanmaya borçluyum. ..

aa bende izliyorum hayrolsun inşallah

dizilerimiz de aynıdır belki

Yurtdışı çok güzel bir imkan konuştukça gelişir ben de ilerde gitmek istiyorum.Burda kursta bile o kadar az konuşuluyor ki boş yere para vermiş oluyoruz Spora da gitmek istiyorum 4 kilo vermek istiyorum o kadar çok şey istiyorum ki bu ara

Sporcular kafalarinda tekrar tekrar imajinr ederler,beyin de ciddi ciddi onu gercek sanar.Gercek bir calisma gibi sonuc verir,seninki de aynen oyle olmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…