- 17 Şubat 2016
- 371
- 578
- 53
Evet yani aynısıHayır okumadım.Zaten daha yeni aklıma geldi
O his bende de cok yogun canim su aralar.Cevabini aldim ama
Uranusun etkisiymis,bizi harekete geciriyor hedef icin.Yapmamiz gereken ilk sey tek basimiza meditasyon yapar gibi yuruyus.Sonra kisa da olsa rutin degistirme.Yeni bir ortama girme kurs gibi,herhangi bir insanla tanisarak ufkumuz acilip genisleyebilir.Aynen aldigim cevap bu :)Sana da cevap niteliginde ben araciligi ile canim.
BAyiliyorum boyle pozitif anilara,icime ceker gibi cekiyorum o hissi,boyle enerjilri.Sonra bana deneyim olarak dönuyor cok sukur : )))Size sabah olumsuz düşüncenin nasıl da birebir hayatımda tecelli ettiğini anlatmıştım.
Şimdi de yıllar öncesinden tam tersi olumlu bir örnek vermek isterim:Babamın ısrarlı dua ve olumlu düşüncesi...
Devlette iş hayatıma başlama mevzusu... Devlette herşeyin torpille döndüğünün net yaşandığı dönemlerdi o zamanlar. İlk defa o yıl şimdi çalıştığım Kurumum eskiden yaptığı gibi torpil ve tanıdıklar usulüyle değil de, Odtü'ye hazırlatıp yaptığı sınavla personel alma yoluna gitmişti ve gazete ilanıyla öğrendiğim bu sınava ben de katıldım. Ancak klasik "torpilliler girer" düşüncesinde olduğumdan, sadece kendimi denemek için hazırlıksız girdim sınava.Sonuçlarını bile merak etmedim. Sınav zorlu geçmişti bana göre... Sonucunu bile bir akrabam öğrenerek bana iletmişti...
Sonuca göre kazananlar arasındaydım.Hangi ilde çalışacağımız konusunda kuraya tabi tutulacağımız açıklandı ve bu iller arasında yaşadığım şehir ve memleketim olan Ankara maalesef yoktu. Babam da inşallah Ankara'da çalışırsın dedikçe, ona gülerek boşuna dua etmemesini, en azından okuduğum şehir olan Eskişehir olsun diye dua etmesini, yani boşuna kürek çekmemesini telkin ediyordum. Ama o ısrarla benim değil, kendi isteğini tekrarlayıp durdu kura günü gelene kadar. Ben ve isteğim üzerine annem de Eskişehir diye:)
Kura günü geldi çattı... İsimleri okunanlar kuralarını çekiyorlardı. Eskişehir ismini çekenler olunca üzülüyordum. Ben sona kalan 3 kişi içindeydim. Ve nihayet benim ismim çağrıldı ve kurayı çektiğimde salondan kocaman bir alkış koptu. Çünkü salonda kurasını çeken ve sırasını bekleyen bir sürü insan içerisinde ilk defa Ankara denilen isim olmuştum. Ben şok... Ve benim branşımda arkamda kalan son 2 kişi de Ankara'yı çeken kişiler oldular.
Yani babamın benim telkinimi hiçe sayan ısrarlı ve tekrarlı kendi isteğinin kesin şekilde gerçekleşmesi için, kavanoz dibinde bekleyen 3 kağıt parçasından hangisini çekersem çekeyim % 100 Ankara çıkacak şekilde, yani işim şansa bırakılmayacak şekilde geriye 3 Ankara kalmıştı.... Bu babamın ısrarlı duasının neticesiydi....
Niçin bize önceden Ankara yok diye bildirilmişti onu da bilmiyorum:)...
C chamomillam
aynısı bende de var..şunu yapayım şunu da ay bunu da yapmam lazım aha bu da olmalıhahah yemin ediyorum aynı şeyler
@okyanuscuk çok güzel ve muazzam bi deneyim :) gerçekten insan yaşadıkça anlıyor nasıl bi rengin içerisinde olduğumuzu :)
ancak bu kadar oluryaaa yalnız değilmişimen son neyse ben bir çay koyayım sonra yaparım diyorum hiçbir şeye başlayamıyorum yaa off
Normalde ingilizce alt yazılı yabancı dizi izliyordum ama bu ara geliştireyim dedim ya onu bile yapamıyorumancak bu kadar olurbende yaa bi film izleyim yada işte bi kahve içeyim aman başlarım diyorum hoopp bi bakıyorum uykum gelmiş
aa bende izliyorumNormalde ingilizce alt yazılı yabancı dizi izliyordum ama bu ara geliştireyim dedim ya onu bile yapamıyorum
Abd ye geleli 13 ay oldu,ben de hala gelistirmenin pesindeyim : ))) Allahtan kizim okula gidiyor da ogretmeniyle,velilerle sohbet ediyoruz.Ilk baslarda zorlaniyordum ama alistim.Sonraki bebegim cok anacı cıkti.Kursa gitsem aklim kalir babasiyla su an.Ama diyoruz kiii rahatlik her seyi cozer.Gorelim Mevlam neylerse ennnn guzelini eyler.Normalde ingilizce alt yazılı yabancı dizi izliyordum ama bu ara geliştireyim dedim ya onu bile yapamıyorum
aa bende izliyorumhayrolsun inşallah
Abd ye geleli 13 ay oldu,ben de hala gelistirmenin pesindeyim : ))) Allahtan kizim okula gidiyor da ogretmeniyle,velilerle sohbet ediyoruz.Ilk baslarda zorlaniyordum ama alistim.Sonraki bebegim cok anacı cıkti.Kursa gitsem aklim kalir babasiyla su an.Ama diyoruz kiii rahatlik her seyi cozer.Gorelim Mevlam neylerse ennnn guzelini eyler.
Misal vereyim hemen,dogumdan sonra spora gitmeyi cok istiyordum.Ama bahane uretiyordum : ))) Sonra bir gun esim arkadasiyla salonla konusmaya giderken ben de gittim.Sonra ne mi olduuu,ben de kayit oldum.2 ay duzenli gittim hedefe ulastim.Hala da ideal kilomdayim,o yuzden Rabbime birakiyorum o bilir :)
Sporcular kafalarinda tekrar tekrar imajinr ederler,beyin de ciddi ciddi onu gercek sanar.Gercek bir calisma gibi sonuc verir,seninki de aynen oyle olmus :)Bugün yaşadığım hoş bir olayı anlatmak istiyorum. Ben bir senedir okçuluk sporuyla hobi olarak ilgileniyorum.Okçuluk, dikkat, sabır, zaman gerektiren ve mutlaka tekniklerine uyulması gereken bir spor. En ufak bir kol hatasında kolunuz kömür rengine yakın bir morluğa sahip olabilir:)) Yayı gerdiğiniz anda hemen oku bırakmamalısınız, eğer bırakırsanız iyi atış gerçekleştirmesiniz.Kolunuza aldığınız darbe de cabası. Yayı gerdiğiniz anda sabır göstermeniz gereken bir süre var. İşte ben maalesef o sabrı çok çok az gösterebiliyorum.Konsatrasyonum çabuk dağıldığı için kolumun yorulduğunu hissediyorum ve hemen oku bırakıyorum. Tabii sonuç başarısız. ..
Bu akşam aklıma, yayı gerdiğimde olumlamalarımı tekrarlamak geldi.Yani o sabremediğim sürede olumlamalarima odaklanacaktım. Hakikaten olumlamalarımı tekrarlamak dikkatimi kuvvetlendirdi ve o sabremediğim süreç bana çok zevkli gelmeye başladı.Kolumun yorulduğunu da hiç hissetmedim.Sonuç olarak da, büyük oranda başarılı atışlar gerçekleştirdim:)) Bu başarıyı tamamen olumlamalarıma odaklanmaya borçluyum. ..
Evet benzer bir durum ama ben daha çok olumlamalarimi hedefine yolladığımi hissettim:)))Sporcular kafalarinda tekrar tekrar imajinr ederler,beyin de ciddi ciddi onu gercek sanar.Gercek bir calisma gibi sonuc verir,seninki de aynen oyle olmus :)
https://tr.scribd.com/doc/311204427/Pierre-Franckh-Rezonans-Kanunu-İstek-Yonetimi-Elips-Kitap
kitabı pdf olarak buldum kızlar :)
rica ederim cnmYa çok sağol :) Bugün kitapçıları gezdim bir türlü bulamadım. Kısmetimde yokmuş diye ümitsizliğe kapılmışken bunu gördüm ve çok mutlu oldum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?