Nasıl sevindim anlatamam yani sağlıkla,hayırla ve bol bereketli olsun AMİN
Bilincini açık tutarak kendini günün akışına bırak, Allah sana ne yapman gerektiğini gösterecektir:)kızlarr slm
bişey danışmam lazım
içimde bi kaç gündür bi his var..bişey yapmam lazım bişey ama ney?bi türlü bulamıyorum!!sanki onu yapsam rahat edeceğim!sizce bunu nasıl açığa çıkartabilirim..?sürekli dürtüyor beni ama ne olduğunu bilmiyorum
çok sevindim canım, hayırlı olsun inşallah.
Allah hepimize böyle mutlu haberleri burda verdirmeyi nasip etsin.
Sabah sabah sayfanın enerjisi günümü aydınlattı, herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Butterfly sen de mesajlarınla içimi açtın, ne kadar uzaklarda olsan, bir mesaj kadar yakınımızdasın.
Pofucum seni unutmadım, sayfa sahibemiz, sana da ayrıca teşekkür ederim, ve biz senden haberler bekliyoruz daha.
haklısın kuzum :)Bilincini açık tutarak kendini günün akışına bırak, Allah sana ne yapman gerektiğini gösterecektir:)
haklısın kuzum :)
aynen cnm bende çok seviyorum Mevlana'nın yazılarını-sözlerini-şiirlerini :)Gecen gün paylastigin siire benzer siirler ariyordum. Mevlana siirleri diye arattim baya . Bulamadim aradigim gibi bir sey. Paylastigin siir aslinda aradigim sey. okuyunca iste bu benim siirim dedim.cok begendim
Bizden de selamlarAmin insallah. Sizin hayatiniz da hep bol bereketli olsun.
AMİN HEP BERABER
Kizlar hepinize tek tek tesekkür ederim. Iyi dilekleriniz güzel enerjiniz icin.
Selamlar
Canım ne kadar güzel yazmışsınız ÇOK DOĞRUBilincini açık tutarak kendini günün akışına bırak, Allah sana ne yapman gerektiğini gösterecektir:)
Merhaba canım size çok geçmiş olsun.Bu güzel konu 1 yıl önce açılmış, düşüncelerimizin hayatamızdaki yansılamaları çok keskin oluyor.
ben de olumsuz düşüncelerin maalesef nasıl gerçek olduğuna geçmişimden bir örnek vereyim. Birkaç yıl önce etrafımda yaşıtlarımdan hastalanan, ameliyat olan arkadaşlarımın sayısı arttıkça, bana böyle bir sıkıntı uğramadığı için şükretmem doğru olacağı halde, hastalık konusunu çok sorguladım, "acaba ben niye henüz grip, nezle haricinde hastalanmıyorum, hastalıkta benim imtihanım hangi organımdan olacak vs. derken, kısa bir süre sonra bir arkadaşım düşerek ayağını incitti, 3 gün rapor aldı, ben de o ara izin almak isterken alamamaktan farklı alternatif düşünüyorum, neredeyse o arkadaşa rapor aldı diye imreniyordum içimden ki, bir kaç gün sonra ayağım öyle bir burkuldu ki, zedelenen bağlar yüzünden ayağım alçılandı, iyileşene kadar neredeyse bölük bölük de olsa 30 gün rapor kullanmak zorunda kaldım. Ayağımın tam düzelmesi aylar aldı, aylarca aksayarak bastım. Sonra diğerini burktum vs. vs. Bu sefer de o ayak için 20 günlük bir rapor daha...Psikolojim de o dönem allak bullak olmuştu.
Demem o ki, ben bu sağlıksız düşüncemi sağlıklı, olumlu yönde derinleştirse idim, belki bunları hiç yaşatmayacaktı Allah.
Merhaba canım.Ne kadar enteresan yani ben de yıllar önce aldım ama okumadım
hatta pofu beni aramıştı ya bir kitap var okumadım yeniden okumayı düşünüyorum demiştim işte bu kitap o kitap
Evet yani aynısıAynı şeyi yaşamışız :) sonra okudun mu peki:)
O his bende de cok yogun canim su aralar.Cevabini aldim amakızlarr slm
bişey danışmam lazım
içimde bi kaç gündür bi his var..bişey yapmam lazım bişey ama ney?bi türlü bulamıyorum!!sanki onu yapsam rahat edeceğim!sizce bunu nasıl açığa çıkartabilirim..?sürekli dürtüyor beni ama ne olduğunu bilmiyorum
tşk ederim tatlım bilgi için :) biraz rahatlamam lazım sanırım :)O his bende de cok yogun canim su aralar.Cevabini aldim ama
Uranusun etkisiymis,bizi harekete geciriyor hedef icin.Yapmamiz gereken ilk sey tek basimiza meditasyon yapar gibi yuruyus.Sonra kisa da olsa rutin degistirme.Yeni bir ortama girme kurs gibi,herhangi bir insanla tanisarak ufkumuz acilip genisleyebilir.Aynen aldigim cevap bu :)Sana da cevap niteliginde ben araciligi ile canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?