Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

5 yil önce Aykut Oğut'un aynali kitabini almıştım o zaman saçma bulmuştum pek inanmazdim böyle seylere :)ona da tekrar baslamayi düşünüyorum okuyanlar var mi, siz beğendiniz mi ?

pofu pofu
ve bütün kizlar.
Bugün harika bir gün gecirdim. Hep evde oturup yalnizligima üzülürdüm. Bir iki yil önce umutsuzluga cok düser depresyona girerdim. Pozitif olmaya calismaya basladim. Son bir iki yildir iyi yönde gelistim. Ne olacagini cok düsünmeden akisina biraktim. Sonra yine is bulamadim ve yine ve yine. Bugün yalniz yasayan yasli bir komsum var. Ona sözüm vardi. Aradim özür diledim ve halledecegimi söyledim. Uzunca konustum. Mutlu oldu, ben de. Aklimda olmayan islere basvuru gönderdim. Bir yerden basliyayim diye. Bütün evi temizledim. Mutlu mutlu yemek yaptim. Disari ciktim. Eskiden olsa hüngür hüngür aglardim o kadar okudum. Bu ise kaldim diye. Ama ben bugün cok mutluydum ve basvuru yapacak yer buldugum icin cok sükrettim. Kizimla bugün cok daha fazla ilgilendim. Esime mesaj atip olumlu enerji gönderdim. Eskiden ne kadar yanlis yapiyordum cok sükür issiz, arkadassiz kaldim ders aldim. Törpülendim. Sükretmeyi ögrendim dedimm Bunlari düsünürken tv acip keyif yapiyordum simdi. veeeeeeee e mail geldmis suan okudum. cok istedigim o işe alinmisim biliyor musunuz????? :)
Gözünüz aydın olsun insallah:)

Insallah darisi sana ve tüm is arayanlara olsun :)♡
çok sevindim canım, hayırlı olsun inşallah.
Allah hepimize böyle mutlu haberleri burda verdirmeyi nasip etsin.
Sabah sabah sayfanın enerjisi günümü aydınlattı, herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Butterfly sen de mesajlarınla içimi açtın, ne kadar uzaklarda olsan, bir mesaj kadar yakınımızdasın.:KK19::KK19:
Pofucum seni unutmadım, sayfa sahibemiz, sana da ayrıca teşekkür ederim, ve biz senden haberler bekliyoruz daha. :KK19::KK19:

çok sevindim canım, hayırlı olsun inşallah.
Allah hepimize böyle mutlu haberleri burda verdirmeyi nasip etsin.
Sabah sabah sayfanın enerjisi günümü aydınlattı, herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Butterfly sen de mesajlarınla içimi açtın, ne kadar uzaklarda olsan, bir mesaj kadar yakınımızdasın.:KK19::KK19:
Pofucum seni unutmadım, sayfa sahibemiz, sana da ayrıca teşekkür ederim, ve biz senden haberler bekliyoruz daha. :KK19::KK19:
:) günaydın kuzummm
haberlerim biriksin hepsini yazacağım :)
ama güzel şeyler oluyor bunu bilin şimdilik detaylar sonra :)

turkuaz86 Canım benim zaten en önemli öz güven meselesi.
Başta o halledilince gerisi geliyor.Yaşananlar öz güven yitiriyor.
Geri almakta ne kadar kolaymış.Bana @[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/bisquits.713759/']Bisquits [/URL]arkadaşımız söylemişti.
500 tane Ya Metin evet evet şaşırtıcı ama gerçek.
Bu arada size tavsiyem işleriniz de yarım bırakmayınız.
mesela bana yazmış bir şey sormuştunuz size özele yazdım ama okumadınız.
Belki de hayatınızda bu şekilde neler kaçırmışsınızdır bu güne kadar.
Bu basit bir örnek.Kısaca önce öz güveni kazanınız.
Verdiğim Esmayı aksatmadan okuyunuz.
Sonra nette öz güven olumlamaları var onu da yapınız.
bakın ne kadar değişeceksiniz.Ama önce kendinize inanın...

pofu pofu
ve bütün kizlar.
Bugün harika bir gün gecirdim. Hep evde oturup yalnizligima üzülürdüm. Bir iki yil önce umutsuzluga cok düser depresyona girerdim. Pozitif olmaya calismaya basladim. Son bir iki yildir iyi yönde gelistim. Ne olacagini cok düsünmeden akisina biraktim. Sonra yine is bulamadim ve yine ve yine. Bugün yalniz yasayan yasli bir komsum var. Ona sözüm vardi. Aradim özür diledim ve halledecegimi söyledim. Uzunca konustum. Mutlu oldu, ben de. Aklimda olmayan islere basvuru gönderdim. Bir yerden basliyayim diye. Bütün evi temizledim. Mutlu mutlu yemek yaptim. Disari ciktim. Eskiden olsa hüngür hüngür aglardim o kadar okudum. Bu ise kaldim diye. Ama ben bugün cok mutluydum ve basvuru yapacak yer buldugum icin cok sükrettim. Kizimla bugün cok daha fazla ilgilendim. Esime mesaj atip olumlu enerji gönderdim. Eskiden ne kadar yanlis yapiyordum cok sükür issiz, arkadassiz kaldim ders aldim. Törpülendim. Sükretmeyi ögrendim dedimm Bunlari düsünürken tv acip keyif yapiyordum simdi. veeeeeeee e mail geldmis suan okudum. cok istedigim o işe alinmisim biliyor musunuz????? :)
Nasıl sevindim anlatamam yani sağlıkla,hayırla ve bol bereketli olsun AMİN:dua:

@buttrfly canım benim yazılarınızla kaç kişiye ilham verdiniz bir bilseniz.
Yazılarınız okurken bile mutluluk duyuyoruz biliyor musunuz.
Sizi hiç tanımadan çok sevdim:KK200::KK200::KK200:
O kadar içten ve an ı mutlu yaşayıp farkında olan birisiniz ki bence
bunu herkes yapmalı.Herkes adına sonsuz teşekkürler:KK19:

5 yil önce Aykut Oğut'un aynali kitabini almıştım o zaman saçma bulmuştum pek inanmazdim böyle seylere :)ona da tekrar baslamayi düşünüyorum okuyanlar var mi, siz beğendiniz mi ?
Merhaba canım.Ne kadar enteresan yani ben de yıllar önce aldım ama okumadım
hatta pofu beni aramıştı ya bir kitap var okumadım yeniden okumayı düşünüyorum demiştim işte bu kitap o kitap:KK70:

Merhaba canım.Ne kadar enteresan yani ben de yıllar önce aldım ama okumadım
hatta pofu beni aramıştı ya bir kitap var okumadım yeniden okumayı düşünüyorum demiştim işte bu kitap o kitap:KK70:
:D geçmiş gelecek karşılaşması oldu yanii :D

ayy ben taktım buna bu aralar :D herşeyi ona bağlıycam nerdeyse

Bu güzel konu 1 yıl önce açılmış, düşüncelerimizin hayatamızdaki yansılamaları çok keskin oluyor.

ben de olumsuz düşüncelerin maalesef nasıl gerçek olduğuna geçmişimden bir örnek vereyim. Birkaç yıl önce etrafımda yaşıtlarımdan hastalanan, ameliyat olan arkadaşlarımın sayısı arttıkça, bana böyle bir sıkıntı uğramadığı için şükretmem doğru olacağı halde, hastalık konusunu çok sorguladım, "acaba ben niye henüz grip, nezle haricinde hastalanmıyorum, hastalıkta benim imtihanım hangi organımdan olacak vs. derken, kısa bir süre sonra bir arkadaşım düşerek ayağını incitti, 3 gün rapor aldı, ben de o ara izin almak isterken alamamaktan farklı alternatif düşünüyorum, neredeyse o arkadaşa rapor aldı diye imreniyordum içimden ki, bir kaç gün sonra ayağım öyle bir burkuldu ki, zedelenen bağlar yüzünden ayağım alçılandı, iyileşene kadar neredeyse bölük bölük de olsa 30 gün rapor kullanmak zorunda kaldım. Ayağımın tam düzelmesi aylar aldı, aylarca aksayarak bastım. Sonra diğerini burktum vs. vs. Bu sefer de o ayak için 20 günlük bir rapor daha...Psikolojim de o dönem allak bullak olmuştu.

Demem o ki, ben bu sağlıksız düşüncemi sağlıklı, olumlu yönde derinleştirse idim, belki bunları hiç yaşatmayacaktı Allah.

Son düzenleyen: Moderatör:
@pofu canım size ne desem azdır.Çok ama çok teşekkürler.
Herkese bıkmadan yazdınız cevapladınız.
Ne kadar faydalı oldunuz buraya yazan ya da dışarıdan okuyan
herkes size mutlaka teşekkür ediyordur.İyi haberleriniz de bekliyoruz.
Ben HEPİMİZİN İYİ HABERLERİMİZ OLDU İSTİYORUM.
(ÖZELLİKLE BÖYLE YAZDIM:KK71:)
BEN ÇOK ŞANSLIYIM :KK73::KK73:
sizi ve bu sayfadaki herkesi tanıdığım için.
Herkese selamlar
DUA ile:dua:

Bu güzel konu 1 yıl önce açılmış, düşüncelerimizin hayatamızdaki yansılamaları çok keskin oluyor.

ben de olumsuz düşüncelerin maalesef nasıl gerçek olduğuna geçmişimden bir örnek vereyim. Birkaç yıl önce etrafımda yaşıtlarımdan hastalanan, ameliyat olan arkadaşlarımın sayısı arttıkça, bana böyle bir sıkıntı uğramadığı için şükretmem doğru olacağı halde, hastalık konusunu çok sorguladım, "acaba ben niye henüz grip, nezle haricinde hastalanmıyorum, hastalıkta benim imtihanım hangi organımdan olacak vs. derken, kısa bir süre sonra bir arkadaşım düşerek ayağını incitti, 3 gün rapor aldı, ben de o ara izin almak isterken alamamaktan farklı alternatif düşünüyorum, neredeyse o arkadaşa rapor aldı diye imreniyordum içimden ki, bir kaç gün sonra ayağım öyle bir burkuldu ki, zedelenen bağlar yüzünden ayağım alçılandı, iyileşene kadar neredeyse bölük bölük de olsa 30 gün rapor kullanmak zorunda kaldım. Ayağımın tam düzelmesi aylar aldı, aylarca aksayarak bastım. Sonra diğerini burktum vs. vs. Psikolojim o dönem allak bullak oldu.

Demem o ki, ben bu sağlıksız düşüncemi sağlıklı, olumlu yönde derinleştirse idim, belki bunları hiç yaşatmayacaktı Allah.
aynen canım
ne istersen ne düşünürsen neye bende yokki ben niye yaşamıyorum ki dersen ayneeenn yaşıyorsun..
bak buna bi örnek de ben vereyim..çevremde ki birinin yaşadığı olay..biri hgaliba hamile kalmış ama dış gebelik mi ne öyle bişeymiş..bu bizim yakınımız olan kadın da içinden ''acaba dış gebelik nasıl oluyor '' diye geçirmiş..ardından bizim yakınımız hamile kalıyor ve sonuç : DIŞ GEBELİK ...

ben mesela sakat yada böyle bakınca insanın içini ürperten birini gördüğümde aslaaaa ııyyy demiyorum..yazık falan da demiyorum bende insanım benimde başıma gelir deyip bakmamayı tercih ediyorum sonuç olarak bi kaç saniye sonra o kişinin varlığını ve durumunu unutuyorum..bence sizde böyle yapın

@pofu canım size ne desem azdır.Çok ama çok teşekkürler.
Herkese bıkmadan yazdınız cevapladınız.
Ne kadar faydalı oldunuz buraya yazan ya da dışarıdan okuyan
herkes size mutlaka teşekkür ediyordur.İyi haberleriniz de bekliyoruz.
Ben HEPİMİZİN İYİ HABERLERİMİZ OLDU İSTİYORUM.
(ÖZELLİKLE BÖYLE YAZDIM:KK71:)
BEN ÇOK ŞANSLIYIM :KK73::KK73:
sizi ve bu sayfadaki herkesi tanıdığım için.
Herkese selamlar
DUA ile:dua:
ayy inşallah yararım dokunmuştur herkese..:) böyle daha çok mutlu oluyorum ben..evet evet hepimiz için iyi şeyler oluyor halaa devam ediyorr :)

Pofu hanım, bir yıl içerisinde sürekli olumlu düşünme işini geliştirme çabalarınızın meyvelerinden somut ve çarpıcı bir örnek var mıdır verebileceğiniz? Geçmiş sayfaları okumak isterim ancak, zamanım çok kısıtlı, bakamıyorum geçmiş yazılarınıza..

Pofu hanım, bir yıl içerisinde sürekli olumlu düşünme işini geliştirme çabalarınızın meyvelerinden somut ve çarpıcı bir örnek var mıdır verebileceğiniz? Geçmiş sayfaları okumak isterim ancak, zamanım çok kısıtlı, bakamıyorum geçmiş yazılarınıza..
çok fazlasıyla var cnm..insanın ne düşündüğü gerçekten çok önemli..düşündüğünün aynısını harfiyen yaşıyor..benim şuan hayatımda güzel olaylar gelişmeler mevcut ama ne olduğunu daha sonra detaylı yazacağım..hala zamanını bekliyorum :)

Merhaba,
Değişiklik sormuşsunuz.En büyük değişikliği size söyleyeyim mi? En büyük değişiklik insanın iç dünyasının değişmesi.Zaten insanin iç dünyası değişince haliyle dış dünya da değişiyor.Bizleri asıl mutlu edenler bunlar aslında...

Back
X