Niye daha cok yolunuz olsun ki.Her sey beynimizde bitiyor.Benim hic bunlari konustugum bir tek insan yoktu.Sanki hayal dunyasinda yasiyor gibiydim.Sadece kitaplar ve netteki kitap gibi yazilar vardi.Eger birileri bana ben gibi deneyimle anlatsaydi yasantisiyla herhalde ben manen ucusa gecerdim : ))) Saka bir yana her an i su an i da kutlamak lazim sukurlerle.Sonra hayattan olumsuz insanlari cikarmak lazim.Bir de bu olumsuz insanlar icin ilk sayfalarda cok sey yazmistim.Hep basa donuyormusum,ayni seyi tekrar ediyormusum gibi geliyor :) Yasadigimiz her olay,karsilastigimiz her insan icin sukut etmek lazim.Bizi biz yapanlar onlar iyisiyle kotusuyle...Ne güzel:) Sen istikametini bulmuşsun, yoluna bakıyorsun.Bizim daha çook yolumuz var...
Kimseye hayallerinden bahsetmeyeceksin ya hayallarini ve seni kucumserler yada sen hayallerinin olmus gibi bir hava estirip enerjisini yiyp bitiriler.En guzeli hayallerini imajine ederken sonuna,hayallerin gerceklestiginde hicbir seyden haberi olmayan insanlara su oldu bu oldu deyip olumlu olumsuz hallerine gore konusmalarinizi eklemek.Coook keyifli cooook.Hele olunca aynen gerceklesiyor bir de : ))))aynen canım bayılddıımmm :) dün hemen akşam yatmadan uzun uzun konuştum yaradanımla,eskiden yaptığım gibi :) sonra tekrar tekrar cümlelerimi savurdum ve kendimi huzurlu mutlu bi uykuya bıraktım :) miss gibi uyumuşum :)
kitabı haftasonu temin edicem inşallah en olmadı hafta içi :)
saol tatlım :)olsun hepimizin bi uğraşı var bu alemde :)
sorma ya bu Ülkede kimse pozitif olmayı sevmiyor..yapamazsınlar edemezsinler havada uçuşuyor..ben bunlara çok ama çok karşıyım..!!@gulhilal ile de bunu konuşmuştuk daha önce..birine bişey desen ''ayy sen mi yapacaksın'' gibi imalı imalı bakışlar tepkiler haaayyzamanında bunlara inanmış olsaydımmm inanın bulunduğum noktaya asla gelemezdim!!yenilgiyi kabul etmedim,laflara kulak asmadım!!hiç kimseyi umursamadım!sonuç ortada :)
herkese bir nebzede yararım dokunuyorsa,hayatlarında ufak da olsa değişiklik yapmışsam ne mutlu bana..dualarınız benim için çok önemli..bi gün gelip beni bulacaktır :)
aynen cnm katılıyorumKimseye hayallerinden bahsetmeyeceksin ya hayallarini ve seni kucumserler yada sen hayallerinin olmus gibi bir hava estirip enerjisini yiyp bitiriler.En guzeli hayallerini imajine ederken sonuna,hayallerin gerceklestiginde hicbir seyden haberi olmayan insanlara su oldu bu oldu deyip olumlu olumsuz hallerine gore konusmalarinizi eklemek.Coook keyifli cooook.Hele olunca aynen gerceklesiyor bir de : ))))
Kimseye hayallerinden bahsetmeyeceksin ya hayallarini ve seni kucumserler yada sen hayallerinin olmus gibi bir hava estirip enerjisini yiyp bitiriler.En guzeli hayallerini imajine ederken sonuna,hayallerin gerceklestiginde hicbir seyden haberi olmayan insanlara su oldu bu oldu deyip olumlu olumsuz hallerine gore konusmalarinizi eklemek.Coook keyifli cooook.Hele olunca aynen gerceklesiyor bir de : ))))
ayy o yapamazsın edemezsin diyenleri bi kaşık suda boğasım geliyor bazenAynısını bugun yaşadım :) Bir hedefin varsa yapamazsin diyorlar hic soylememek daha iyi :)
Niye daha cok yolunuz olsun ki.Her sey beynimizde bitiyor.Benim hic bunlari konustugum bir tek insan yoktu.Sanki hayal dunyasinda yasiyor gibiydim.Sadece kitaplar ve netteki kitap gibi yazilar vardi.Eger birileri bana ben gibi deneyimle anlatsaydi yasantisiyla herhalde ben manen ucusa gecerdim : ))) Saka bir yana her an i su an i da kutlamak lazim sukurlerle.Sonra hayattan olumsuz insanlari cikarmak lazim.Bir de bu olumsuz insanlar icin ilk sayfalarda cok sey yazmistim.Hep basa donuyormusum,ayni seyi tekrar ediyormusum gibi geliyor :) Yasadigimiz her olay,karsilastigimiz her insan icin sukut etmek lazim.Bizi biz yapanlar onlar iyisiyle kotusuyle...
Boşverelim gizli güçlerimizi başkalarına anlatmaktan:))Kimseye hayallerinden bahsetmeyeceksin ya hayallarini ve seni kucumserler yada sen hayallerinin olmus gibi bir hava estirip enerjisini yiyp bitiriler.En guzeli hayallerini imajine ederken sonuna,hayallerin gerceklestiginde hicbir seyden haberi olmayan insanlara su oldu bu oldu deyip olumlu olumsuz hallerine gore konusmalarinizi eklemek.Coook keyifli cooook.Hele olunca aynen gerceklesiyor bir de : ))))
ayy o yapamazsın edemezsin diyenleri bi kaşık suda boğasım geliyor bazen
Yapamazsin diyeni de var,amaaaaan o da bir sey mi benim dedemin amcasinin torunun.... cocugu da yapti etti...Bir b.k yok onda diyeni de : ))))Aynısını bugun yaşadım :) Bir hedefin varsa yapamazsin diyorlar hic soylememek daha iyi :)
Ben pozitif elektrik aliyorum sendenBen kendime bir yol çizdim artık sevgilibuttrfly . Hiç olmadığı kadar içim istekle dolu.Ben bazı şeylerin hayatıma ve psikolojime etki ettiğini görüyorum.Senin bana karşı nokta atışı tespitlerin sayesinde kendimde hissettiğim ama tam anlamlandıramadığım şeylerin ne olduğunu çözdüm.Çok fazla kişisel gelişim kitapları okumama rağmen okumayı yazmayı yeni öğrenen küçük bir çocuk gibiyim.Çünkü ilk defa bilgilerimi pratiğe döküyorum ve kendimi veriyorum.Gerçi ben bu süreci kişisel gelişim olarak değerlendirmiyorum.Hani o ilk yaratıldığımızdaki tertemizlik var ya,işte o temizliği arıyorum.Daha yolun çok başındayım ama bu sefer kaset tekrar tekrar sarmıyor ve ben başa dönmüyorum.Benim güven dolu bir yolum var artık:)
Farkındaysanız bu topicteki herkesin birbiriyle ruhsal bir benzerliği var.Hepimiz temelde ruhsal doygunluğu arıyoruz.Şunu da rahatlıkla belirtmek isterim ki,biz bir şeylerin farkındayız ve farkındalığımız var.O yüzden hiç de sıradan değiliz.Sadece doğru klavuzlara ihtiyacımız var.
Zaten biz değiştirsek mutlaka çevremizde bundan etkilenecektir.Bazen bir kişi, bin kişinin hayatını etkileyebilir. Önceden toplumu ilgilendiren meselelerde benim bireysel duam ne kadar etkili olur diye düşünürdüm.Halbuki benim ettiğim dua, yaydığım enerji belki bir kelebek etkisi yaratacak.Ben pozitif elektrik aliyorum sendengulhilal ;bazi soylemlerin negatifmis gibi olsa da.Evet hicbir sey tesaduf degil 2012 den beri evren farkli enerjilerle yukseliyor,bizler de bu enerjilerle.Tabi yükselen enerji sahipleri arayis icinde olup farkindaligi gelisen insanlar.Cunku ben dahil etrafimda cok cok insan var,artik farkli dusunen.Ve etrafa bakinca akil almaz olaylar gelisiyor,insanlik disi vahsetce seyler.Iste bunlarin ben sönme patlamasi olduguna inanmak istiyorum.Bizler hayallerimizle,farkindaligimizla sadece kendimizi degil cevremizi de enerjimiz altina rezonansimiz altina aliyoruz.Diyorum ya her zaman dunyada,ulkemde,sevdiklerimin,sevenlerimin,ailemin butunun hayrina olacak sekilde mutluluk,huzur ve baris icinde bir yasam surmesini diliyorum ve imajine edip enerjilerimi saciyorum.Sadece kuru kuru dilemekle olmaz,imajinasyon ve olumlamalar sart.Insallah her sey hem kendi adimiza hem de tum insanlik adina cok guzel seyler olur Rabbimin izniyle Ya Kuddus Ya Hadi Es Selam En Nur adiyla
Yapamazsin diyeni de var,amaaaaan o da bir sey mi benim dedemin amcasinin torunun.... cocugu da yapti etti...Bir b.k yok onda diyeni de : ))))
Bu tip insanlara karşı "Sevginizi yollayın." gibi tavsiyeler verilir de,bence nötr olmak en iyisi.En azından sevgi gönderme fiilinden daha kolay bir uygulama:))Ya neler neler diyorlar :) Bana sen yükselemezsin demişti bir arkadaşım
Bu tip insanlara karşı "Sevginizi yollayın." gibi tavsiyeler verilir de,bence nötr olmak en iyisi.En azından sevgi gönderme fiilinden daha kolay bir uygulama:))
Nil Gül'ün Çekim Yasası kitabını daha önceleri okumuştum. Açıkçası bana şirk dolu bir kitap gibi geldi.En çok da sinirimi bozan Şehitlik mertebesini (güya insan hayatına çok önem verdigi için)yermesi ve "isteklerinizi gerçekleştirmesi için bir tanrı beklemeyin." sözleri oldu. Ben kendisini pek okumayı tercih etmiyorum.Nil Gün ün cekim yasasi kitabini da tavsiye ediyorum artik,cok guzel ve farkli acilardan yaklasmis,dinden uzak ama o kismi onemsemeyin bize lazim olani almak lazim.Su an resmen kuantuma dair zihnimde farkli dosyalar acildi.O kadar guzel ki aklima bir sey geliyor,sonrasinda tesadufen onunla ilgili kitap okuyorum ya da film izliyorum.Muhtesem bir yogunluk,harika bir his oluyor.Ilim isteyene ilim veririm diyor ya Yuce Mevla aynen oyle,istiyorum ben de El Azim El Alim adiyla.
Sizinle de paylasabilmek ayri bir güzellik tabi,icimde patlamiyor :)
biz sana sadece yol gösterebiliriz..asıl yardımı kendi içindeki benliğin yapabilir!!Banada yardim edin hiçbirşey den mutlu olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?