Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

baştan kaybediyorsun zaten..yapabilsem diye bişey yok!insan isterse herşeyi yapabilir ( sınırlarımız tabiki var)
pdf ni paylaşiçin şimdi dem kitabı okumanı tavsiye ediyorum hiç olmazsa az çok fikrin olucak :)
Tamam inşallah okuyabilirim benim sorunum sevgi görmemek galiba mesela birseyi öğrenmeyi istemem yeter örgü mesela 1 ayda öğrendim 2 süveter yaptım iki ayrı modelden bebek için şimdi de devam ediyorum örgüye iyi geliyor

Tamam inşallah okuyabilirim benim sorunum sevgi görmemek galiba mesela birseyi öğrenmeyi istemem yeter örgü mesela 1 ayda öğrendim 2 süveter yaptım iki ayrı modelden bebek için şimdi de devam ediyorum örgüye iyi geliyor
bu aslında öğrenmek değil de neyi nerde nasıl yapacağını bilip iç dünyana ve dolayısıyla dış dünyana yön vermek..
herşey senin içinde inancında kalbinde ve beyninde bitiyor cnm..bunları dizginlersen hayatının değiştiğini göreceksin :)

kucak dolusu günayddıınnn kızlarrr :KK200::KK200::KK200::KK200:
sabah erkenden uyandım,balkona çıkıp güzelceee bi hava aldım sonra yatağıma gelip duygularımı-isteklerimi-dileklerimi Rabbime anlattım :) anlatırken içimde hepp güzel bi duygu,huzur vardı..beni duyduğunu ve yanımda olduğunu hissediyorum her zaman ve tabikiii daha önemlisi o'na olan şükürlerimi de ekledim :) mutluyumm hemde çokkk huzurluyummmmm harikayıımmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

size dün yaşadığım ve kitapta geçen bi bölümü bağdaştırdığım olayı anlatmak istiyorum hemen :)

bi kaç haftadır içimde bi küçük ve aç olan kedi yada köpek bi hayvanı beslemek istiyordum..içime bi anda doğdu..sanki bunu yaparsam o da benim için dua edecek gibi geliyorduu garip bi his..sabah çok erken çıkıp akşamda geç geldiğimden önüme böyle bi canlı maalesef çıkmadı yada ben fark etmedim ama deli gibi bunu yapma isteği vardı hep içimde..neyse dün biraz tansiyon sorunu yaşadığımdan odamdan çıkmadım hiç..akşam bi ara hava çok güzel diye dışarı çıktım...bi tane köpek vardı..bizim bahçede kıvrılmış uyuyordu..pek ilgilenmedim hiçde aklıma gelmedi tekrar odama geldim bişeylerle uğraşırken bi kaç haftadır o duyduğum his bi anda içime doğdu..aaaa dedim neden olmasın..hemen kalktım tekrar balkona çıktım bi baktım o köpek ayağa kalkmış kapının önünde dolanıyor..hemen bi kase süt koydum,aç olup olmadığından emin değildim..önce bi parça et verdim hemen yedi kuyruğunu sallamaya başladı..sonra süte ekmek bandırıp vermeye başladım..inanın hepsini yedi..boncuk boncuk daha yok mu dercesine bana bakışını unutamıyorum :)) çok da mutlu oldum..
(işin diğer ilginç tarafı da aslında o köpek benden 1 saat sonra kuzenimi takip edip bize kadar gelmiş olması :) tabi bunu az önce annemden duydum :) )

o arada da kitaptaki bi bölümü okuyordum..geçmiş ve gelecek aynı anda titreşim yollayarak bize en doğrusunu bulup getirir...benim aradığım doyurmam gereken canlı da buymuş :) inanın harika bi deneyim oldu :)

kucak dolusu günayddıınnn kızlarrr :KK200::KK200::KK200::KK200:
sabah erkenden uyandım,balkona çıkıp güzelceee bi hava aldım sonra yatağıma gelip duygularımı-isteklerimi-dileklerimi Rabbime anlattım :) anlatırken içimde hepp güzel bi duygu,huzur vardı..beni duyduğunu ve yanımda olduğunu hissediyorum her zaman ve tabikiii daha önemlisi o'na olan şükürlerimi de ekledim :) mutluyumm hemde çokkk huzurluyummmmm harikayıımmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

size dün yaşadığım ve kitapta geçen bi bölümü bağdaştırdığım olayı anlatmak istiyorum hemen :)

bi kaç haftadır içimde bi küçük ve aç olan kedi yada köpek bi hayvanı beslemek istiyordum..içime bi anda doğdu..sanki bunu yaparsam o da benim için dua edecek gibi geliyorduu garip bi his..sabah çok erken çıkıp akşamda geç geldiğimden önüme böyle bi canlı maalesef çıkmadı yada ben fark etmedim ama deli gibi bunu yapma isteği vardı hep içimde..neyse dün biraz tansiyon sorunu yaşadığımdan odamdan çıkmadım hiç..akşam bi ara hava çok güzel diye dışarı çıktım...bi tane köpek vardı..bizim bahçede kıvrılmış uyuyordu..pek ilgilenmedim hiçde aklıma gelmedi tekrar odama geldim bişeylerle uğraşırken bi kaç haftadır o duyduğum his bi anda içime doğdu..aaaa dedim neden olmasın..hemen kalktım tekrar balkona çıktım bi baktım o köpek ayağa kalkmış kapının önünde dolanıyor..hemen bi kase süt koydum,aç olup olmadığından emin değildim..önce bi parça et verdim hemen yedi kuyruğunu sallamaya başladı..sonra süte ekmek bandırıp vermeye başladım..inanın hepsini yedi..boncuk boncuk daha yok mu dercesine bana bakışını unutamıyorum :)) çok da mutlu oldum..
(işin diğer ilginç tarafı da aslında o köpek benden 1 saat sonra kuzenimi takip edip bize kadar gelmiş olması :) tabi bunu az önce annemden duydum :) )

o arada da kitaptaki bi bölümü okuyordum..geçmiş ve gelecek aynı anda titreşim yollayarak bize en doğrusunu bulup getirir...benim aradığım doyurmam gereken canlı da buymuş :) inanın harika bi deneyim oldu :)
Merhaba canım benim.Mutlu haberler çok güzel.
Zaten can dostlarımız ALLAH ın sessiz kullarıdır çok ama çok severim.
RABBİM yaratmış sevilmez mi yani:KK24:
İstediğiniz de olmuş zaten olması gerekiyordu ve oldu.
Bakın aynen dediğiniz son cümle her şeyi anlatıyor.
Geçmiş ve gelecek aynı anda titreşim yollayarak
Bize en doğrusunu bulup getirir.Ne kadar doğru.
Ne istersek o oluyor aslında.
Doğru cümleler kurmak çok önemli.
Cuma günü beni aradığınızda da en çok bunu konuşmuştuk.
Şunu da belirteyim olumlama yapmak
ALLAH a daha yakın olmak demek.
Çünkü olumlamada kötülük nefret vs yok .
Bunlar tamamen hayatımızdan çıkıyor.
Sadece iyi şeylere yöneliyoruz.
Esmalar okuyoruz iyi dileklerde bulunuyoruz.
Kimseye kötülük istemiyoruz.Geçmişi de affediyoruz.
Kötüleri de affediyoruz.Hayatınızda olanlara da nötr oluyoruz.
En ufak olayla da sanki piyango çıkmış gibi seviniyoruz.
Elimizdekilerle de mutlu oluyoruz ama istemeye de devam ediyoruz.
Evrende sağlık ,bolluk ,bereket var.Bana da hepsi Neden olmasın:KK73:
Ne güzel bir şey .Sadece Esmalarla ve iyi düşüncelerle yaşamak:super:
Böyle olunca da iyi haberlerimiz peş peşe geliyor.Evrende bunu onaylıyor.
Yakında öyle mutlu haberler yazacağız herkes şaşıracak:KK24: :KK71::KK70::nazar::nazar::nazar:

Biraz da ben paylaşım yapayım:)

KALBİNİZLE DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

*Kalp beyne hangi hormonları,endorfini veya diğer kimyasalları salgılatması gerektiğinin sinyallerini verir.

*Kalp vücudumuzun en güçlü enerji kaynağıdır.Sahip olduğumuz en kuvvetli elektromanyetik enerjiyi üretir.

*Kalbimizden gelen elektromanyetik dalgalar,duygu ve inançlarımız tarafından oluşturulur.Bu dalgalar ister pozitif ister negatif olsun,her halükarda muazzam bir güçle dünyaya yayılacaklardır.

*Kalp inançlarımızı başka bir dile,dalgaların kodlanmış diline çeviren ve onları büyük bir enerjiyle dünyaya yayan bir aracıdır.

*Bütün bu anlatılanlar,sahip olduğumuz tüm inançların evrene yollandığı ve Rezonans Kanunun esaslarına göre evrende kendileriyle aynı titreşimdeki enerjileri aradığı anlamına gelir.

*Benzerler birbirini çeker.Bizim enerjimizle rezonans içinde olan her şey hayatımızda tahakkuk edecektir.Sözün özü; inandığımız her şey yaşamımızda gerçekleşir.

BU NEDENLE,İSTERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN EN ÖNEMLİ NOKTALAR

*Ne dilersen dile,bunu mantık seviyesinden kalp seviyesine taşı.

*İsteklerimizin gerçekleşebilmesi için,bunun mümkün olduğuna kesinlikle inanmalıyız.

*İsteklerimizin gerçekleşebilmesi için önce kendimizi mutlu bir ruh haline sokmalıyız.

*Öncelikle bilincimizi hedefimize yönlendirmeliyiz ki,hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz şeylerle etkileşime geçebilelim.

*Hayatımızda sadece derinden inandığımız şeyler gerçekleşebilir.Bu en başta kendi hakkımızdaki düşüncemiz için geçerlidir.Kendimizle ilgili görüşlerimiz yaşayacaklarımızı belirler.Tabii ki bu,bir şeyleri harekete geçirebilmek için gerekli olan güç ve kudrete sahip olabilmek için,bu kudretin bize dışarıdan verilmediğini,içimizden husule geldiğini anlamamız gerektiği anlamına da geliyor.Demek ki dış dünya,her zaman bizim iç alemimizi yansıtır.

Rezonans Kanunu

Biraz da ben paylaşım yapayım:)

KALBİNİZLE DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

*Kalp beyne hangi hormonları,endorfini veya diğer kimyasalları salgılatması gerektiğinin sinyallerini verir.

*Kalp vücudumuzun en güçlü enerji kaynağıdır.Sahip olduğumuz en kuvvetli elektromanyetik enerjiyi üretir.

*Kalbimizden gelen elektromanyetik dalgalar,duygu ve inançlarımız tarafından oluşturulur.Bu dalgalar ister pozitif ister negatif olsun,her halükarda muazzam bir güçle dünyaya yayılacaklardır.

*Kalp inançlarımızı başka bir dile,dalgaların kodlanmış diline çeviren ve onları büyük bir enerjiyle dünyaya yayan bir aracıdır.

*Bütün bu anlatılanlar,sahip olduğumuz tüm inançların evrene yollandığı ve Rezonans Kanunun esaslarına göre evrende kendileriyle aynı titreşimdeki enerjileri aradığı anlamına gelir.

*Benzerler birbirini çeker.Bizim enerjimizle rezonans içinde olan her şey hayatımızda tahakkuk edecektir.Sözün özü; inandığımız her şey yaşamımızda gerçekleşir.

kesinlikle katılıyorum :) çok güzel yazılmış ve mantıklı bir kitap :)

pofu pofu sayesinde ben de başladım bu kitaba:) Geçmiş ve geleceğin aynı anda olması aslında pek çok filmde dizide karşılaştığım birşeydi ama hiç isteklerimizin oluşunu etkilediğini düşünmemiştim

senin adına sevindim tatlım çok güzel bi kitap..insanı sıkmıyor,hadi ordan bee dedirtmiyor :D okumaya devaammm

Özgüven icin nasil bir olumlama yapabilirim? Birde beni birisi begendiginde bensürekli cirkinligine bakiyordur. Senden daha güzelleri var. Sana niye baksin ki gibi cümleler kuruyorum. Ve bir müddet sonra bu kisi kendini geri cekiyor. :) acaba diyorum otomatik sinyal mi yolluyorum bunlara. Ben degersizim deger görmeye layik degilim diye? Eski esimde bana hic deger vermedi.sürekli ezdi. Bunu nasil pozitife cevirebilirim?

Özgüven icin nasil bir olumlama yapabilirim? Birde beni birisi begendiginde bensürekli cirkinligine bakiyordur. Senden daha güzelleri var. Sana niye baksin ki gibi cümleler kuruyorum. Ve bir müddet sonra bu kisi kendini geri cekiyor. :) acaba diyorum otomatik sinyal mi yolluyorum bunlara. Ben degersizim deger görmeye layik degilim diye? Eski esimde bana hic deger vermedi.sürekli ezdi. Bunu nasil pozitife cevirebilirim?

Merhaba, hoşgeldiniz,

öncelikle size kendinizi çirkin hissettiren temeldeki olaylar nedir onu bulmaya çalışın.Yazarak çalışırsanız daha etkili sonuçlar alırsınız.Sonra da kalpten inandığınız cümleleri bulun ve yazın.Eğer birinci sayfadan itibaren okursanız olumlamaların nasıl yapıldığına dair pek çok bilgi bulabilirsiniz.

Eminim siz de güzelsinizdir. Ne kadar güzel olursak olalım her zaman bizden daha güzelleri vardır. O yüzden kendi değerinizi güzellikleri ölçmeyin.

seni de aramıza bekliyoruz :KK66:

Vakit buldukca okuyacam :)
Kücük seylerle mutlu olmali. ;) ben anladim aslinda ne kadar büyük nimet oldugunu kücük sandigimiz seylerin. Benim de lafamda komsuma söz verdigim fotograf var. Bugün vakit bulursam onu halledicem. Kendimi borclu hissediyorum.

Merhaba canım benim.Mutlu haberler çok güzel.
Zaten can dostlarımız ALLAH ın sessiz kullarıdır çok ama çok severim.
RABBİM yaratmış sevilmez mi yani:KK24:
İstediğiniz de olmuş zaten olması gerekiyordu ve oldu.
Bakın aynen dediğiniz son cümle her şeyi anlatıyor.
Geçmiş ve gelecek aynı anda titreşim yollayarak
Bize en doğrusunu bulup getirir.Ne kadar doğru.
Ne istersek o oluyor aslında.
Doğru cümleler kurmak çok önemli.
Cuma günü beni aradığınızda da en çok bunu konuşmuştuk.
Şunu da belirteyim olumlama yapmak
ALLAH a daha yakın olmak demek.
Çünkü olumlamada kötülük nefret vs yok .
Bunlar tamamen hayatımızdan çıkıyor.
Sadece iyi şeylere yöneliyoruz.
Esmalar okuyoruz iyi dileklerde bulunuyoruz.
Kimseye kötülük istemiyoruz.Geçmişi de affediyoruz.
Kötüleri de affediyoruz.Hayatınızda olanlara da nötr oluyoruz.
En ufak olayla da sanki piyango çıkmış gibi seviniyoruz.
Elimizdekilerle de mutlu oluyoruz ama istemeye de devam ediyoruz.
Evrende sağlık ,bolluk ,bereket var.Bana da hepsi Neden olmasın:KK73:
Ne güzel bir şey .Sadece Esmalarla ve iyi düşüncelerle yaşamak:super:
Böyle olunca da iyi haberlerimiz peş peşe geliyor.Evrende bunu onaylıyor.
Yakında öyle mutlu haberler yazacağız herkes şaşıracak:KK24: :KK71::KK70::nazar::nazar::nazar:
Harika bir enerjiyle yazilmis yazi masalllahhh masallah cok hosuma gitti.Resmen pozitif enerji akti icime.
Burada yazdiklarimiz bile gecmisimizi gelecegimizi etkiliyor,cunku kalplerimiz birlesiyor ve super manyetik dalgalar olusturuyor.O harika enerjilerle evren resmen el ele veriyor,ise koyuluyor.Inaniyorum ben de Rabbim Ol diyecek ve tadindan yenmez seyler paylasiyor olacagiz ki oylede zaten cok sukur bin sukur Es Sekur Ya Latif :)

Harika bir enerjiyle yazilmis yazi masalllahhh masallah cok hosuma gitti.Resmen pozitif enerji akti icime.
Burada yazdiklarimiz bile gecmisimizi gelecegimizi etkiliyor,cunku kalplerimiz birlesiyor ve super manyetik dalgalar olusturuyor.O harika enerjilerle evren resmen el ele veriyor,ise koyuluyor.Inaniyorum ben de Rabbim Ol diyecek ve tadindan yenmez seyler paylasiyor olacagiz ki oylede zaten cok sukur bin sukur Es Sekur Ya Latif :)
aminnnn, inşallah canlarım, Allah hepimize mutlu haberlerimizi burda paylaşma fırsatını yaşatır inşallah, çok şükür bugünlerimize.

Sinyal yollamiyorsun tatlim,dusunceyi aynen geciriyorsun malesef.Tabi hep ayni dusunce de oldugun icin hep ayni seyler yasiyorsun.Zaten o tarz kisileri cekiyorsun.Ne ciftler goruyoruz mesela.Adam manken gibi kadin aman Allahim tobe dersin : ))) ama kadindaki enerji sen de ben de yoktur.Ozguvenlidir,bilincaltini cirkinligine degil ic guzelligine donmustur mesela.Etrafa isik sacar bea,kim olsa ceker.Kimse de demez bu cirkin diye.Su da vardir kadin dunya guzeli ama neler yasiyordur icinde.Ozguven yerlerde ezik...Belki de kucukken baskalarinin kotu davranislarina maruz kaldi sirf cok guzel oldugu icin.Ona yetersizlik duygusu hissettirildi,ve o da tabi hem hayatina kendini yetersiz hissettiren insanlar cekti.Biz de onlar icin ne dedik.Insanin kaderi guzel olsun,tuhh vahh.Su guzelligiyle kocasi neler ediyor kadina.Ya kocadan oncesi ???
Ayy ne uzun yazdim oyyy :)

Back
X