fazla olsun21bin çok fazla değil mi cnm?
bizede haber verirsin :) mrkta bırakma
amin canım :) Allah, istedikten sonra isteyen herkese,istediğini verirmiş :)yeterki istemeyi ve dilemeyi bilelim
bazen enerji kapıları açıldığında iyi olmayan durumlarla karşılaşabilirsin..dikkatli olman gerek..korunma kalkanı yapmalısın kendine...fazla olsun
daha doğrusu niyetim için yapacağım hiç bir şey fazla gelmiyor canım.. allah nasip etsin hayırlısı ile 121 bin bile okurum
Ben de biraz dikkat dağınıklığı var canım, o yüzden tam konsantre olamıyorumvar ya bi keresinde bi imajine yaptım o kadar canlıydı ki sonra birden irkildim
aslında yapmaya başlasan feci bi duygu..ama sen yaparsın inanıyorum sadece gevşemen lazım ve ilk başladığında sessiz bi ortam olmalı daha sonra yolda yürürken bile yapabilirsin :)
korunma kalkanı derken ?bazen enerji kapıları açıldığında iyi olmayan durumlarla karşılaşabilirsin..dikkatli olman gerek..korunma kalkanı yapmalısın kendine...
diğer varlıkların kapılarını açıyorsun..bunlar sadece dua değil..sözlü enerji ..herşeyi yapabilirsin aslında ama işte..korunma kalkanı derken ?
ayetel kürsi okuyorum ve başka bişey yapmıyorum ama
iyi olmayan durumlar derken
Ne kadar güzel hep şükretmek gerekli.AMİN...evet herşey yolunda hayatımızda
herşey çok güzel
sağlıklıyım
mutluyum
işlerim yolunda
hayatımda herşey çok yolunda çok şükür
eski bir müdürüm vardı
ben hep şükrederdim o zamanlar
kızım allah şükrünü arttırsın derdi çok hoşuma giderdi bu
allah şükürlerinizi arttırsın hepinizin :)
not: 30 Kasım ve 28 Aralık açık gün görünmesine rağmen okuma yapmıyoruz.İlgilenenler için açık günleri yazıyorum arkadaşlar:)
Ekim
1-2-3-8-9-10-11-12-13-15-18-19-20-21-22-23-27-28-29-30-31
Kasım
1-2-4-7-8-9-11-12-14-15-17-18-19-21-22-26-27-28-29-30
Aralık
1-2-6-7-8-9-11-12-14-17-18-19-20-21-22-26-27-28 (okuma yapılmıyor) 29
hadi hadi bugün açıkmış gulhilal'in dediği gibi, tabii ki allahın her günü açık gönülden isteyene o ayrı ama günün enerjisinden de faydlanmak lazım..
pofucum senin adına çok sevindimmm :)) istediklerini rabbimin onayıyla gerçekleştirmek müthiş bir güç veriyor olsa gerek, harikasın!
herkesi öpüyorumm
Ya ben tesadüf bir bloga denk geldim
georgiy sıtin diye bir doktordan bahsediliyor
upuxun bir olumlaması var mesela gençlik enerjisi için mesela ama ilginçtir adam hakkında bilgi bir tek o blogda var yani ben bulamadım nette ondan başka bahseden bi yer
kesinlikle sana katılıyorum cnmKızlar sakın kimse yanlış anlamasın ama size inanın tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Zamanında çok yaptım güne vs bakarak okuma .İnanın sonu yok.
Canınız ne zaman isterse okuyunuz.İnanın daha fazla kabul oluyor.
Benim istediğim zaman okumalarım gerçekten daha çok kabul oldu
Sadece önce şükür okuyunuz,sonra kendinize uyan herhangi bir esma seçiniz.
Onu okurken inanın hiç aklınıza bile gelmeyen bir esma takılır dilinize .
Anlamına bakarsınız şaşırırsınız tam size göre ve sizin konumunuza uyan bir esma.
Onu devam ediniz bu arada gerçekten de
Hangi esmayı okumanız gerekiyorsa o size geliyor
Sizlerin yorumlarından şevk alıp olumlama yapmaya da başladım sonunda:))
biraz sorunum var yalnız, bazen yapmaya çok üşeniyorum ya da moralim bozuk oluyor yapmıyorum, o gün içimde bir depresiflik oluyor, zaten bozuk olan moralim daha da bir bozuluyor, sonra kendimi toparlayıp tekrar başlıyorum sonra hoop yine aynı şeyler, kısır bir döngü gibi
Kızlar sakın kimse yanlış anlamasın ama size inanın tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Zamanında çok yaptım güne vs bakarak okuma .İnanın sonu yok.
Canınız ne zaman isterse okuyunuz.İnanın daha fazla kabul oluyor.
Benim istediğim zaman okumalarım gerçekten daha çok kabul oldu
Sadece önce şükür okuyunuz,sonra kendinize uyan herhangi bir esma seçiniz.
Onu okurken inanın hiç aklınıza bile gelmeyen bir esma takılır dilinize .
Anlamına bakarsınız şaşırırsınız tam size göre ve sizin konumunuza uyan bir esma.
Onu devam ediniz bu arada gerçekten de
Hangi esmayı okumanız gerekiyorsa o size geliyor
Canım benim nasıl rahat ediyorsanız o önemli.Öyle devam ediniz.Söylediklerinizde haklısınız.Allah bir insanın kalbine dua etme isteğini verdiyse zaten onu huzuruna istediği içindir. Duanın asla yeri ve zamanı olmaz. Ama günler ve saatler konusunda enerjinin yüksek oldugu durumlardan faydalanmanın da hoş bir tarafı var:) Zaten gün ve saatlere esma terkibi yapacağımız zaman bakıyoruz.Yoksa normal ibadetimizin, dualarımızın günü ve saati olmaz.
Ben açıkçası günleri ve saatleri takip ederek yaptığımda kendimi daha çok disipline ediyorum.Hem şunu düşünüyorum, diyelim ki niyetim olmadı, ama en azından o tesbihin enerjisiyle doluyorum ve Allah'la (c.c) diyaloğumu daha çok geliştiriyorum. Eğer niyetim gerçekleşiyorsa o da işin ödül kısmı:)
aynen cnmCanım benim nasıl rahat ediyorsanız o önemli.Öyle devam ediniz.
Bunu şundan diyorum.
Ben günü ile başladım, hatta o kadar bilgiye sahibim ki
size dakika verebilirim.
Ancak sonu yok ve geçenlerde pofu nun dediği çok ama çok doğru.
fazla yaparsanız bir şeyler oluyor .
Bu konuda fazla yazmak istemiyorum.Anlayan anlamıştır.
Bu işler başlangıçta evet iyi sonrası için ister istemez ilerletiyorsunuz.
Ancak ben tecrübeme dayanarak diyorum.Sadece yazmak istedim.
Kararında yapınız.Tabii bu benim kişisel düşüncem.
Herkes özgür istediği gibi okur istediğini yapar.
Kim nasıl okursa okusun
HEPİMİZİN DUALARI SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE KABUL OLSUN AMİN
Her şeyi kararında yapıyorum.Fazlası beni sıkar zaten:)aynen cnm
fazlası kesinlikle zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?