Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Delioglann bu saatte gittin dısarda yemek yedin oohh
bizi niye düşünmüyon insan bizede getirir bişeyler dimiii açıım açç :2:

sen benim en kıymetlimsin en güzel vazgeçilmezimsin sevmekle bitmeyenimsin herşeyimmmmmmmmmmmmmm sana çok kızıyrm çok öfkeleniyorum ama olmuyo yinede kıyamıyorum unutuyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN AŞKIMMMMMM:85:

ppiştt ne işin var lan senın kadınlar klubunde lan senı sevıyorum desem hanı diceksın maymunluk yaparak demıyorum get lan pis maymun bende böle sevıyorum işte kızlar yastıgımıza bas koydugumuzda benı gulucuklere bogan eşime sonsuz tesekkur borcluyum

kocacığım kanalları gezmeyi öfff bişey yok ne sıkıcı demeyi bıraksanda aşşşkımmm hadi gel scrabble oynayalım seninle kahvaltısına desen ne hoş olurdu

aşkım uyuma bak canı sıkılıyor burda sevdiceğinin ilgi alaka bekliyor

Her zamanda olacağı sevgilim. Her zaman zorluğu beraber yeneceğiz. Sana söz veriyorum.

Hayallerim yikildi,bak artik ben gülemiyorum,ne umutlarim vardi bu sekilde kabusum oldu...
bana aglamak düsüyor artik,bu kadar kolay bitmemeliydi,düsünüyorumda sana Allahin emanetimiydim,ama sen sahip cikmadin emanetine.
Duy beni ey sevgili duy,hic mi icin yanmiyor söyle-

Belki aradigini bulamamis olabilirsin bende; ama unutma ki "bende buldugunu bulamayacaksin hic kimsede"....... Sunay Akin

herseyımle tüm kalbimle seviyorum senii.... bu nasıl bir sevgi bu kadar nasıl sevebilir bi insan şaşıyorum

beni okadar üzdün okadar kırdınkı
bi lafla ilşki bitermi?
ben herseye ragmen yürüttüm ilşkimiz tesekkürün bumuydu bana!
eminim ki pişman olcaksın arıcaksın tekrar
ozaman ben bu ilşkiyi nasıl yürütcem
bende güç kalmadı yoruldum artıkkk..........
hala seni seviyrummm
keske aramızda mesafeler olmasydı

İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek.... ! .
Can Yücel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…