• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Parti kur oy vereyim alayına ayar çekeyim
Aç kapını gireyim niyetim bellliii
Talip çok söyleyeyim, ben senle evleneyim
Gönüllü askerinim, silahım belli :anneadayı::KK47:

Kicinda kurt mu var ? Evinde oturmak nedir bilmez misin? Hep bi gezmeler fln ayip yani aaa:KK51::confused:

Yakında beni kaybedeceksin. Haberin ola sevgili. :KK14:

Canimmmm, benim en degerlim bazen beni deli etsende seni cok ama cok seviyorum. Sen benim basima gelen en guzel seysin, Rabbimin seni karsima cikardigi gune binlerce sukurler olsun.. omur boyu hep daha cok buyuyen bir askla sevelim birbirimizi olur mu balsuratim benim senden oncesi yok sonrasida olmasin olamaz benim icin

iş sonrası evde sana kavuşamamak acı..

gece sensiz uyumak sabah öpücüklerin olmadan uyanmak acıtıyor içimi...

gözleine bakamamak da öyle...

özledim be kocacım özledim...

Rabbime şükür sebebim iyi varsın iyiki benimsin.Binlerce kez şükürler olsun..Allah aynı evi paylaştğımız günleride göstersin bize..:KK51::KK200:

Butun iyi'kilerimin sebebi iyi ki varsin iyi ki tanidim seni

♥ Seni çok seviyorum o çok seviyor bunu bndn duyduğu zaman en sevdiği kelime m dr

seni çok seviyorum,bi an bile aklımdan çıkmıyorsun,aldığım her nefeste sen varsın,aşığım sana aşığım aşığım aşığım her bir zerrene aşığım,kalbim ağrıyor bu sevgi yükünün altında...
hayatım boyunca özel bir yerin olacak bende..
herşeyinle seviyorum seni,herşeye rağmen,kalbimin en güzel ritmi sensin,baktığım her yerde seni görüyorum..
yedi yirmidört saat benimlesin..
hiçbir cümle yeterince ifade edemez sana olan aşkımı..
hayatın boyunca sağlıklı,mutlu ol..
Duamdasın aşkım..

Üzülme hayatım
Geçecek bu kötü günlerin
Her şey güzel olacak inşallah lütfen üzülme artık:(

Su siralar varligin pek birsey ifade etmiyor benim icin, üzgünüm...

Back
X